Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'da Neler Oluyor :: Lordi - Hard Rock Haleluja

• llostsoull • 28 Mayıs 2006 00:00 • #620143
    şarkı gayet güzel evet lordi'nin kostümü fazla abartı bencede ama şovuna çok güzel uymuş (hele o kanatlarının açıldığı bölüm çok iiydi) hakettiler derim !!!
  • kuyudan saraya • 28 Mayıs 2006 00:00 • #620144
    lordi bi harika ( görüntüleri dışında)
    satanist bir hava çiziyorlar ama yine de iyi
    hele kliplerine bayıldım.
    izlemeyenler bi izlesin
  • azizSIYAH • 28 Mayıs 2006 00:00 • #620145
    arkadaslar Lordi grubu hakederek kazandı yarısmadan uzun zaman once dinlemeye basladım yaptıkları muzık cok iyi yarısmayı renklendirmek için o sekilde katıldılar ama en azından bizim yarısmacımızdan daha iyidiler
  • azizSIYAH • 28 Mayıs 2006 00:00 • #620146
    Arkadasım SatanistLikLe iLgisi yok.. aykırı olmak,farkLı oLmak benimde hoşuma gider.. Benim heryerde nick'im(burası haric kabul edilmedi) SatanİSTanbuL dur ve bunu herkes bilir Msn im SataniSTanbuL'dur ve acılımı SatanİST İSTanbuL dur ama ben satanist degilim iLgisi bile olmayan konular
  • ilahi_morlUk • 28 Mayıs 2006 00:00 • #620147
    ya niye yırtınıyolar, anlamıyorum ben. evet şarkı çoook süper değil birilerinin dediği gibi. ama farklı bişeyler oldu en azından ya, bence sevinlmesi gerekn şey budur. ben DEĞİŞEN DÜNYAYA takıntılı bi insan olarak, mutluyum! adamlara cesaretinden dolayı helal olsun, ya da onları oraya gönderebileck kadar akıl sahibi kişilere. bizim trt miz gibi, (bozuk plak gibi de diyebilirz) limi limi lkey limi de değilmiş admlar, aşmış demekki. tebrikler okdar!
  • Garcia • 29 Mayıs 2006 00:00 • #620148
    biz bu gidişle we bu müzikle önümüzdeki 15yıl içinde 1.liği göremeyiz
  • Pink Floyd • 29 Mayıs 2006 00:00 • #620149
    Lordi'yi bundan yaklaşık 1,5 sene önce dinlemiştim "Devil is a Loser" dı parçalarının ismi.. süper bir parçadır hala beğenerek dinlerim. Gel gelelim şekil şemallerini görmeye.. tamam önce kısaca tepkim şu oldu "buda ne lan!?" çok şaşırdım çünkü. böylesine hard rock zevki veren, kaliteli müziklere sahip bir grup şekil itibariyle, o beş para etmeyen böğürtgen zibidiler gibi şekile şemale bürünmüşler. önce biraz garip geldi. sonra kliplerini izleyince işlerini gerçekten kaliteli yaptıklarını ve bi nevi şov olarak böyle giyindiklerini anladım.. çünkü hiç bir şekilde vahşet yok kliplerinde. şarkılarında da" devil is a loser and he's my bitch" diyen bir grubun satanist olma ihtimali ne derecedir onuda siz düşünün artık. kendilerini kutluyorum, hak ettiler ve aldılar.- ayrıca www.lordi.org adında, süper bi tasarımı olan siteye sahip gruptur kendileri.
  • ermanargın • 29 Mayıs 2006 00:00 • #620150
    valla adamlar iğrenç yaa gerçektende yaw bu yarışmaya halk neden katılıyor ya kimin gideceğine halk karar versin kardeşim belli 10 ya da 15 şarkıcıya şarkı hazırlatsınlar internet üzerinden oya sunsunlar ya da bu 15 şarkıcı halk belirlesin bi anketle sonra yaptırsınılar böylece halkın istediği gider ama yine de bişeyler yaparlar yine halkın dediği olmaz yaw ingilizce olsun yaw türkçeden bişey olmaz birde zaten bu yarışme gerçekliğini yitiirmiştir şarkıların güzel olduğu için değil konşularına dağıtıyorlar yani çok boktan bişey artık pek kimse önemsemez :))
  • Acer54eL • 29 Mayıs 2006 00:00 • #620151
    Pink Floyd demiş ki:[böylesine hard rock zevki veren, kaliteli müziklere sahip bir grup şekil itibariyle, o beş para etmeyen böğürtgen zibidiler gibi şekile şemale bürünmüşler. önce biraz garip geldi. sonra kliplerini izleyince işlerini gerçekten kaliteli yaptıklarını ve bi nevi şov olarak böyle giyindiklerini anladım.. çünkü hiç bir şekilde vahşet yok kliplerinde. şarkılarında da" devil is a loser and he's my bitch" diyen bir grubun satanist olma ihtimali ne derecedir onuda siz düşünün artık...]

böğürtgen zibidiler dediklerin bazı insanlar için beş para hatta daha fazlasını ediyor,nasıl ki takkeli amcalar için pink floyd beş para etmezse senin gibi beyni takkeli insanlar içinde sevmedikleri şeyler beş para etmiyor demek ki.Ayrıca bir grubun klibinde vahşet görüntüleri olması gayet doğal bir durumdur,olabilir.Nasıl ki pink floyd savaş görüntülerinden faydalanıyorsa kafalarındakilerini anlatmak için ,bazıları da vahşet görüntülerinden yararlanabilir değil mi.dinlediğimiz grupların elemanları kadar açık fikirli olabilsek eurovision'da da başarılı olabiliriz hayatın her aşamasında da.
  • thunderheart • 29 Mayıs 2006 00:00 • #620152
    Şarkının ismi Hard Rock Haleluja ama hard rocktan hiç bir tın yok, brütallikten tutun giyime kadar, yuh artık ya millet hard rock diye bu grubu dinleyecek yazık!!

-------LONG LIVE ROCK N ROLL-----------