-
biz sertab erener kazanınca, pop müzik kazanınca alkışlamadık mı?
siz de paşa paşa alkişlayacaksınız
-
acayip sevindim!!
-
ya bence çok güzeldi şarkı falan çoğu kişi beğenmediğini söüyo zaten bunlarıda söleyernde genellikle hayatınde metal dinlememiş farklıdan nefret eden herkes gibi olan insanlr.kabul etsin herkes çok iyiydiler
-
feci bişey bunlar. çok feci
-
sımdıye kadar eurovisionları ıslemdım ama ısledıgım bolumlerı ele alırsak bence mukemmel...Şovları da daıl tabıkı....
-
eurovsion bu kadar niye kaale alınıyor ki sistemin ürünü kendileri yapım kendilerine ödül veriyorlar tıpkı oscar gibi ödül almak önemsiz bence önemli olan iyi olmak ona bakarsanız yaşar nuri türkiyenin en seksi adamı pehhhhhhhh
-
işte geliyor yakındır. değişim bunlar daha başlangıc hatta tarihe eklenen bir başlangıç oldu bence bir dahaki yarışmada bunlardan eminim ki çok daha fazlasını göreceğiz peki neden ? farklı olmak başka hiç bir nedeni yok ama başardılar çünkü gercekten başarılıydılar farklıydılar.
-
Arkadaşlar pentagram gitsin o gitsin bu gitsin diyorsunuzda pentagram o yarışmaya giderse belki birinci olur olmasına ama kendi seviyesini düşürmüş olur, beni çağırsalar ben bile gitmem o yarışmaya ki pentagramın yanında ben ne kadar müzisyenim tartışılır....?
Ayrıca lordi metal falan yapmadı orada gayet adamlar black metal, ya da death metalciler gibi giyinip soft rock yaptılar ve birinci olmaları şu açıdan kötü oldu, özenti gençliğin gözü artık iyice metal müziğe yöneldi :( zaten yeterince özenti vardı ve seneye Türkiye`de bir metal grubu göndermeye kasacak kendini bence...
-
garaj bekçisi biraz tarafsız olsa dimi. bu siteden bi halt olmaz.
-
valla onları Türkiyeden daha fazla destekledim.bizim sarkıdan bi halt olmazdı.enazından onlar tarz olarak bana daha yakındılar.tüm avrupa artık neyin ne oldugunu anladı.eminim bundan sonra bu yarısmaya metal ve rock muzık agırlıgını koyacak.Forever MetaLLLLL......