Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'da Neler Oluyor :: Lordi - Hard Rock Haleluja

• HardrocK • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620040
    Bence şarkı muhteşemdi adamlarda muhteşemdi rock müzik kazandı...
  • gizem_cobain • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620041
    şarkı basit bi şarkıydı bence,ağırlıklı olarak şovdan kazandı Lordi bence ama garaj bekçisinin şu kelimelerini doğru bulmuyorum

Bu sene yarışmayı korkunç bir takım insanlar kazandı. Finlandiya'nın kara lanet kokulu madenlerinden gelen Lordi tiksinç görünümüyle tüm avrupayı büyüledi.

o zaman sokak f.hişesi gibi giyinip sırf vücut şovu yapanlara yorumunuz nedir bekçi?eğer eurovision bi şov yarışması diyecekseniz, Lordi de şov yaptı sonuçta..

amistad,, popüler kültür yıkılmadı... sadece metal müzik de popüler kültürün içinde yer almaya başladı... popüler kültürün ne olduğu belli değildir... toplumun neye daha çok rağbet gösterdiğiyle ilgilidir... evet metalciler çoğalıyorsa, metal albümler daha çok satıyorsa, metal popülerleşmeye,, popüler kültürü yıkmaya değil, popüler kültür OLMAYA başlamış demektir.

çok beğendim..
  • newsted_ • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620042
    bence iyi olan kazandı ve lordi zor olanı basardı
  • gothicwrath24 • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620043
    Garaj bekçisine tam destek veriyorum sonuç bu olmamalıydı biraz fazla abartmışlar.......
  • insomnia_BASS • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620044
    bence süper oldu bu tam bi tepkidir diğer yarışmacılara baksanıza hepsi amerika özentisi şarkılar ki hatta şartkıda diyemiycem lordi en iyisiydi ve haketti bence
  • avaz • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620045
    diğerlerini dinlemedim ama bu grup tam bir malak yaa
  • satanChurch • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620046
    seneye finlandiyadan CHILDREN OF BODOM katılsa ne iyi olur:)) Artık herkes anlamıştır zaten aslolanın ne oldugunu...kostüm iğrenc... slipknot özentisi.. gibi sapan sacma seyler söylerek bu arkadaslarımız aslında bi b.k bilmediklerini gösteriyolar ve böylece gercek müzik ve gercek dinleyicileri ortaya cıkıyo herkese teşekkürler!!!
  • Cuthalion • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620047
    Mükemmeldi bence hakkıyla aldı. Rockcu ya da metalci olmayan her kesimden de oy aldılar. Ayrıca Slipknot özentisi değiller slipknottan daha eski bir grup yaklaşık 15 yıllık felan. Bizim trt zihniyeti değiştirmeli. Anlamalılar artık bacak şovu ya da güzellikle yarışma kazanılmıyor. İyi bir şarkı ve soundla kazanılıyor. Tebrik ediyorum. Harikaydı. Merak edenler varsa grubun diğer şarkılarını ve kliplerini de bulsunlar bence gayet hoş melodik ve eğlenceli müzik yapıyorlar. Rozkun zaferidir hardrock hallelujah :)
  • Cuthalion • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620048
    Ayrıca daha yarışmanın ön elemelerinde kardeşim izlemiş bunları bana söyledi böyle bir grup var diye Finlandiyalı. Kendisinin metal müzikle alakası olmamasına rağmen bana Lordiyi favori gösterdi. Satanist yorumları çok komik bunlar hep olacak. Bir zamanlar Pink Floyd ve Led Zeppeline de satanist demişlerdi. Bunları geçelim artık hala bu zihniyettemiyiz. Eğer bunlar satanistse bütün iskandinav ülke vatandaşları satanist demek gerekirdi. Çünkü bu tarz müzik dinliyorlar hepsi. Kostümler korkunç felan değildi bence güzeldi. Zaten bütün kliplerinde ve konserlerinde böyle ilginç kostümlerle çıkıyorlar.
  • divine_noises • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620049
    neden tiksinç korkunç öcü gibi sıfatlar kullanıldı anlamadım ama bunu bekçinin yapması bence saygısızlık. Yine rock kazandı. Bence hakettiler. Bizim süpır sıtarımızdan çok çok daha iyiydi.