Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'da Neler Oluyor :: Lordi - Hard Rock Haleluja

• oz_lem19 • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619999
    iğrenç ya..sölicek bişi bulamıyorum..bu ucubelerin ne işi vardı orda..çıkıp adam gibi söleselerdi şarkılarını..biz de rock dinliyoruz ama bu kadarına da pess yanii..yüzüklerin efendisinden fırlamış gibiler..ekranda bu şekilde görünmelerine ne gerek var..farklılık ve marjinallik adına artık her şeyin suyunu çıkardılar..
  • gothicccnilya • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620000
    final gecesinde klavyecinin makyajını görüp de gülmeyenler beri gelsin:P
    buarada şarkının klibini izledim, hakkaten guzel yapmışlar yaaa. aslında takdir etmek lazım birinciler sonuçta...(birde satanizm falan filan çağrıştırıyolarmış sözde ondan yarışmadan atmak istemişler onları ama onlar reddetmişler çıkmayı yarışmadan:P)
  • ashley_gamgee • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620001
    harbiden sana katılıyorum arkadaşım
  • ashley_gamgee • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620002
    pop neymişş iştee metall baba yaa budurrr
  • jjosee • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620003
    bekçi amca ya haberi çok güsel yazmışsın=)
    hord rock halelujaaaaaaaaa.
    klipleri de güzel olmuş bu canvarların ya=)
  • BobbieJack • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620004
    Harikaydılar.Ülkemde bu derece milli dava haline getirilen yarışmaya da böyle 1. yakışır işte!
  • darkcat • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620005
    ya metalle bi derdım yok aslına bakarsanız rock muzık daha iyi bi dal ama adamlar işlerinin ehli,ogecede iyilerdi ama nolursa olsun ben o yarışmaya katılmalarını doğru bulmuyorum.tamam belki iyi oy topladılar ama çok beğenildiklerinden değil insanlara farklı gelmelerınden dolayıydı bu iş.üstüne üslük tipleride iğrençti(orglar gibi iyyyykkk)yinede TRT'ye ve ilk 5te olacağını idda eden(şarkıyı Türkçe söyleyip,süperstarı İngiliz şivesiyle söyleyen Sibel TÜZÜN'de analsın artık bu işlerin böyle olmadığını ve asla olamayacağını...
  • blood_staind • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620006
    Ya bir kere Lordi bir heavy metal grubudur rock falan demeyin Hard Rock Halelujah kendi şarkıları olan Devil is A Loser,Supermonsters,My hHeaven Is Your Hell e göre çok daha basit kaçmış ama Metal kazandı,yakında tüm dünya gerçek müziğin ne olduğunu anlayacak!
  • sodeh_yoldasi • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620007
    lordi nin hakettiği yere gec de olsa gelmesine cok sevindim.. uzun zamandır takip ettiğim bu iskandinav ezgili, hafif c.o.b nin etkisinde kalmış yüce sayılacak motiflere sahip grubun başarısını en içten dileklerimle kutlarm:D ama sorun şu ki babam bu grubu dinlediğimden haberi olmasına ragmen adamları karşısında gorunce bana hafif bi satanist muamelesi cekti ve bende onun muzik konusundaki kısıtlı bilgisne vererek affettim:D ne diyim tüm sevenlerine hayırlı ugurlu olsun.. bu arada diger sarkıları bu sarkıya bin basar ama ne diyelim bu parcayla bile birinci oluyolarsa demek bu adamlarla gercekten ilgilenenler olsa tozunu attrıcaklar metalin.. saygılar saygılar
  • poooooo • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620008
    arkadaslar çok yannş düşünenler var aranızda eurovision kesinlikle gerekli birşeydir tamam siyasi açıdan abartlmş olabilir ama gereklidir....Metalin "gerçek" müzik olduğunu söylemek yanlış bence...bende dinliyorum metal fazlasıyla hemde ama dünya da ilk hangi müzik doğmştur?TRT gibi bazı insanlarında örümcekleşmiş kafalrını arındırması gerekir..Müziğin metalin rock 'ın sadece gitar tablarından ibaret olmadığını bilmek gerekir sadece guitar prodan bakıp ezberleyp çalmakla müzik yapmş olmazsnz...Lordiye gelince bence eurovision için biraz fazlalardı ama çok iyilerdi o ayrı....Eurovision ayrı bi kulvar orada nasıl bir klasik müzik ya da arabesk müzik zor görülüyorsa metalin ve rockın da az görülmesi normaldir ha görülsün tabi ki ama görülmemesi normaildr...şimdi bazı metalci arkadaslar arabeskle aynı kefeye koydun derler alakası yok klasikle de koydum ki müziğin doğduğu yer klasiklerdir....