-
Eurovision RockFest 2007 de görüşmek üzere :)
-
"Eurovision'da Neler Oluyor" sorusu nedir yaa, cidden anlayamıyorum. Yok adamların kıyafeleri, görünümleri, şarkıları falnda filan... Ve beni asıl üzen kamuyounda büyük bi çogunluğun bu konuda hem fikir olması... Lordinin kiyafetlerinden önce yaptıkları showa bakmak gerek, adamlar cidden süper bi show hazırlamış, ayrıca müzik evrenseldir diyen güzel ülkemin nadide insanları tutturmuşlar bu adamlar nasıl ödül alır diye... { Cevap: Müzik evrenselya...;) } Demekki yaptığın müzikle showunu birleştirip güzel bi uyum yakalarsan ödül alabiliyormuşsun... Neyse sonuç olarak ilk gördüğüm andan itibaren sırf rock adına kazanmasını istediğim bi gruptu ve mutlu oldum...:):):) Ayrıca adamların parçalarıda güzel, showlarıda güsel...Ya hem EROVISION Kiapçığı denen bişi mi var ve orda heavy/death söylenemez diye bişimi var...Sinirlendim valla sabah sabah yaa...
-
sarki fena degil. hakettiler. kostumleri ise komik daha orjinal olabilirdi. sahneleri de kotu ama yinede zipzip takimina iyi bir cevap verdiler.
-
Çok iyi oldu...Şampiyon olmuş gibi sevindim...
-
Cok iyi oldu yaw, bu grubu sevmiyorum ama Eurovision Fine gelcek diye sevindim :D afferim sana Lordi xD
-
hep düşünüyodum biri de hard rockla girse yarışmaya diye.. iyi ki yaptılar.. hakettiler bence..
-
eurovizyonun nasıl bi yarışma olduğunu canlı izleyenler çok iyi görmüşlerdir.. bu yarışma bir müzik yarışması değil katılan ülkeler komşu ülkelerinden topladıkları puanlarla bir yerlere geliyor hatta kazanıyor bu böyle bi yarışma bu şartlarda ne kadar güzel müzik yapılabilir tartışılır... rock dinleyen onu icra eden biri olarak eurovizyonda birilerinin rock yapacağını duyduğumda sevindim..ama gördüğüm hayal kırıklığıydı.. müzik adına hiçbişey yoktu böğüren bir kaç canavar ve müziği görselliğe yıkmış tipler..şimdi asıl soru bu biz görsellikten bunaldığımız için pop müzik sevmiyoruz buyüzden rock metal tutkunuyuz.. peki rock müziktede kıçını başını açan kişiler görmemize az kalmış o zaman sizin butarz haklaşımınızla tamam showda sahnenin bir kısmı ama önce müzik derim ben.. iğrenç bir melodi hatta olmayan bi melodi bile denebilir.. daha neler kazanacaktır eurovizyonu bizde kı.ımıza baka baka geri döneceğiz çünkü bu bir müzik yarışması değil siyasal yarışma nede olsa 36 puanımız cepte:)) almanya fransa hollanda
-
pop şarkı yarışmasında rock bi grup kazandı bence çokta iyi oldu(:
taklitleri elbet çıkacaktır :P
-
Pişşti denen programda Beyazıt Öztürk denen show adamı, dedi ki; "Lordi grubunun, internetteki, play stationlardaki, pokemonlara, sevimli yaratıklara benzediğini ve oyları küçük çocuk ve GENÇlerden topladığını" söyledi... "Ben metal dinlemem, çok hard rock da dinlemem ama çok güzel parçalar var bu türe ait.. Ama bu değil ya.." Dedi kendileri..
Bir başka program olan Televizyon Makinası'nda da Ali Rıza Binboğa'da (bilmeyenler için eski eurovision katılımcısı.. Yarınlar bizim diye bi şarkısı vardı.) şöyle dedi.. Gerçekten hakeden kazandı.. O solist tam bir heavy metalci olduğunu,sesini tenekeleştirerek gösterdi. Sahne şovları, kostümleri çok güzeldi. Şarkıları da mükemmeldi.. Gençlik de içlerindeki Heavy Metal aşkını göstererek Finlandiya'yı birinci yaptı-dedi..
Bir tarafta pokemon diye oy aldığını söyleyen Beyaz(genç), Diğer tarafta da Heavy Metal aşkı diyen ve bu lafın ardından Okan Bayülgen'İn BABA BÜYÜKSÜN dediği Ali Rıza Binboğa(yaşını başını almış olgun kişilik.) Yorum sizin artık arkadaşlar.. Beyaz heralde dünyadaki Rock müzik seven-yapan gençliğin farkında değil.. Ya bi de Finlandiyalı grup.. Oha hakkaten..
-
metal severler bunu metal müziğin zaferi olarak saymışlar bence alakası yok çünkü yarışma tamamen siyasallaştırılmış ve şarkıda zaten ahım şahım bişi değil bea salla pati yarışmaya girmek için geldiler 1. oldular