-
harbi ben eurovision'u her sene izlediğimde finlandiya'nın niye gerzek gerzek kıvırtan kızlar oğlanlar çıkardığını anlamaya çalışıodum. Finlandiya'nın rock-metal potansiyeli belli. Ordaki insanların rock-metal müziğe gösterdikleri ilgi belli. kendi sewdikleri tarz kendilerini temsil edince böyle oldu. to/di e/for solisti jape'in de dediği gibi finlandiyada yapılacak 4 şey var. Kayak yapmak, içmek, müzik yapmak ve sex. güneş görmeyen bi ülke olması da zaten onların kültürünün bir parçasının rock-metal müzik olmasını sağlamış. artık ben gelecek sene finlandiyada yapılacak eurovision'da süprizler bekliyorum. baktınız Children of Bodom "Beach Terror" geçti ;)
-
sadece tebrik edebilirim...
gerçekten de süper bi parça ve süper bi gösteriydi
-
yahu arkadaşlar eurovision avrupalılar için bizim kral tv müzik ödüllerinden farksız bişey..neden biz yıllardır bunu memleket ve ölüm kalım meselesi haline getirip kendimizi yırtıyoruz anlamış değilim..
-
benim için hep hayal kırıklığı olmustur bu yarışma..yine aradığımı bulamadım...zevk alanlar zevkle dinlesinler benim gibilerse eleştirsinler..yani beğenmedim...kendimce de haklıyım çünkü çok tanıdık bır rıtım bu...bıryerlerde duydum sankı..farklı olan ne????
-
kick_drum...katılıyorum...
-
tv'de gördüğüm anda "bunlar kazanacak" dedim. Show'ları harika müzikleri ise OK'di. En azından oradaki tüm yarışmacılardan daha iyilerdi. Evet, kostümler direkt GWAR (evet türk metal/rock dinleyicisi, 1988'den beri albüm çıkartan bu grubu bilmezsin ama di mi?) taklidi ama olsun. Bundan sonra Eurovision 'Monsters of Rock' haline dönüşürse komik olur. Bu yarışma aynı anda birçok ülke TV'sinden canlı yayınlanan yegane müzik yarışması ve o yüzden de çok önemli. Yoksa KRAL TV ödülleri gibi değil tabii ki de (onu ancak MTV ile karşılaştırabilirsin format olarak). Sibel Tüzün'ün hem parçası hem sahne gösterisi kötüydü. Lordi herkesten daha mı iğrençti? bence değildi!
-
yaf bekçi beyfendi ya da hanfendi..bu konuya yorum yazmıstım daha önce hatta yorumda bi sürü kişi bana sövcek şimdi demiştim ehe ben bi yazfım herkes arkamdan aynı şey üzerinde yoğnlaşmış..şimdi senin oraya yazdığın irenç kelimesini okumadığım için tekrralıyorum yorumu..bi müzik sitesindede bu yazılıyorsa ne diyelim biz halimize...
nasıl biri olduğunu bikmiyorum ama siyah giyindiğimiz için bize yolda sövüyolar bazen sen burda bunu yapıyosan onlar zaten bastan haklı..2 ker dondurdun üyeliğimi bu seferde dondurmazsan ayıp edersin bak..çünkü tamamen saçmalamıssın...kahve yapısı kafasıyla bakmıssın olaya.hem okadar insan oy verip birinci yaptıysa onları diyecek hiç bişeyin kalmamalı..bence sitede daha seviyeli kelimeler kullanmalısın birilerini anlatırken ya da bırakta yorumu biz yapalım..o iğrenç yazısını buraya ben koyardım senin yerine söleseydin;)
kaldırmanı tavsiye ederim yazıyı kaç hafta oldu hala orda..
-
eurovision sonunda gercek müzigi gördü.yıllardır hep pop dedikleri igrenc sarkılar kazanıyordu....iskandinav ülkeleri yaptıgı en iyi seyi gösterdi.metal müzik.bakınız COD-In flames....
seneye daha da iyi olacak.bizde pentagram ile katılalım seneye....
-
seneye yıldız tilbeyle katılalım her sene daha kötü birini buluyoruz ya muhahahaha.Cem köksal olabilir seneye katılabilceğimiz şahıs olarak.dünya braz gitar solo dinler.Lordi grubunada helal valla.Adamlar slipknot gibi çıktı bitirdi olayı!!!Sahne showu bakımından güzeldi bence.Trt uyan artık!sizin devriniz kapandı!!!Seneye umarım akıllanırlarda adam gibi birini çıkarırlar...sizin devriniz kapandı
-
Ben grubu ilk gördüğümde helal olsun dedim bu kılıkla bu yarışmaya katılmışlar.... cesaret ister.... hanginiz yapa bilirdi? (Bu soru butun Avrupa'ya Türkiye de dahil manyak demeye çalışan gibiler içindir.) Müziği dinlediğimde şarkının güzel olduğuna kanaat getirdim ve benim favorim bu dedim ancak kazanamsını beklemiyordum, sürpriz oldu. Bu ağır eleştiriyi yapan düşüncesizler bunun Fashion TV de yayınlanan bilmem ne moda haftası olduğunu zannettiler herhalde. neredeyse bikini ile çıkan kimselerden tutun da zombie kıyafeti ile çıkanlara kadar kadar bu MUSIC yarısmasıydı. ve bence muzik kazandı diyebiliriz... Ülkemizde böyle çatlak ssler hep çıkmıştır zaten türban lafını ısıtıp ısıtıp ortaya atan yine aynı medya manyakları değil midir? Bunların hepsi insanların yaptıkları ile değil dış görünüşleri ile ilgileniyor ise gercekten bu Türkiye bu Avrupe nereye gidiyor siz hesap edin....