Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'da Neler Oluyor :: Lordi - Hard Rock Haleluja

• gOzyası • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620081
    yaa bence tarz in digerlerine gore metal olmasi hayli bi ilgi cekiciydi..

metal her zaman farkli bi bakis acisidir akadaslarr..

*ANTi-SiBEL TUZUN*
    :D :D :D
  • paganini • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620082
    Millet neresiyle okuyor acaba Bekçi'nin yazdıklarını.Herhangi bir protest anlatım yok ki yorumunda.Gayet tarafsız ve hoş bir anlatım olmuş bence ama kişilerin espri anlayışı oldukça kötü gibi.Adamlar cidden gayet korkunç ve tiksinçler ancak müzik asla sadece müzik olmamıştır görücüye çıktığında.Eğer olay sadece müzik olsaydı her müzik tarzının farklı bir giyim şekli olmazdı.Herkes normal insanlar olurdu.Burda da her müzik yarışmasında olduğu gibi sadece müzik yarışmadı.Cesaret,duruş fark kazandı.Kimse bu durumu protesto etmesin çeşitli müzik tarzlarını dinleyen herkes kendi görünüşlerine baksın.Onların yaptıklarını hepimiz yapıyoruz.Olayımız sadece müzik olsaydı hepimiz gayet normal görünüşlü insanlar olurduk.Saygılarımla
  • cıngırock • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620083
    bence böyle birşeyle katılmaya kimse cesaret edemedi eurovision tarihi boyunca.Çok enteresandılar.Farklıydılar.herkesin dikkatini çekmeyi başardılar.ilk gördüğümde iğrendim ama Yüzüklerin Efendisi oldular HELAL OLSUN!!!!!
  • JusT_a_Dream • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620085
    eurovizyon sarki yarismasi olmaktan video klip yarismasina terfi edeli saten cok oldu ki .. aysun kayaciyla katilsak mesela biz arkasinda da sibel kekilli ve asena dans etse cok daha iyi oy alirdik .. gorsel anlamda daha iyi olurdu .. bence de o kadar buyutucek bise degil ki .. hem saten avrupa boyle elemanlara alisik degil ki .. birakin onlari HIM katilsa kazansa yine ayni sey olucakti .. isvecten 1 puan alip danimarkadan 0 puan alip birinci olsalar kimse konusmazdi bile bence :)
  • irish • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620086
    şarkıları belki süper değildi,onların türlerinde müzik yapan çok daha iyi gruplar var kabul ama yaptıkları gerçekten de birşeyleri değiştirme amaçlıdır,bence de güzel yaptılar...
  • air_halil • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620087
    Ya adamları sevmiyorsunuz bari metale laf atmayın lütfen ayrıca kılıkları gayet güzel black tarzı ama söyledikleri müzük pek uyuşmadı kılıklarıyla bence ama helel olsun kazandılar sibel tüzün ün o saçma şarkıyla zaten şansı yoktu.Bu adamlar tam benim tipten :D
  • Ginoobili • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620088
    Hard roock halelujaah!!! şarkıyı iki gündür ara vermeden dinliyorum gerçekten çok güzel çok beğendim. yarışmaya gelince diğerlerinin kalitesi bu adamlara yaklaşamadı bile.

Bu arada finlandiya tüm ülkelerden puan alan tek yarışmacıymış. Helal olsun demekki metalciler dünyanın heryerinde mevcut.
  • spiteful hag • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620089
    herkesin düşüncesi kendinde biter.Bekir Coşkun çok başarılı bir köşe yazarıdır ki demek metal müziği sevmiyormuş..biz nasıl gülbene peteğe kutsiye falan bok atabiliyorsak geniş geniş o da atar...bu kadar basit...avanaklık değildir bu Bekir Coşkun'un fikridir...saygı duymak gerek...
  • almora_2 • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620090
    ya aslında olay sadece avrupa halkını eurovision ile dalga geçmesinde ibaret yani eurovision filan adamlar saçma buluyo zaten Allah bilir kaç kişinin umurumda eurovision
  • Songoku • 24 Mayıs 2006 00:00 • #620091
    abi ben bu adamalrın diğer şarkılarınıda oturdum dinledim.kendileride söylüyor zaten bizim idollerimiz Kiss ve Twisted Sister diye. müzikelri bence biraz daha modernleşmiş ve sertleşmiş 80 ler hard rock - (glam rock???) ı gibi. hakkaten idollerinin yolunu benimsemişler.
    eurovision a tepki vermek istemeleri iyi olmuş çünkü böyle bi gruptan haberdar oldum,bence gerçekten - hele "SÜPIRSITAR" diyen bizden daha çok- hakettiler. diğer şarkıalrıyla karşılaştırılıcna hard rock hallelujah en kötü şarkısı,ki o şarkı bile gayet güzel bence. yürü be lordi,yürü be hard rock,umarız artık rock müzük eski güzel günlerine döner.
    saygılarlan. :D:D