-
bu grupta ne yaaa?!??!?!
slipknotun kopyasi olmaya mi calisiyorlar alla alla
-
hahaha :)
kızın t-shirtüne dikkat ;)
-
adamların kostumleri zaten 10 numara muthiş guluyosun yani cem yılmazda bunlardan alması lazım!muzikleri kotu değildi ama yani şaklaban gibilerdi hadi oyle giyindinis bari adam gibi hareket edin yani tipleri boyle death gibi ama hareketleri direc-t gibi valla ve gitarlar sanki canlı değil gibiydi bilmiyorum saçma sapan hareketler yapıodu elektrodaki eleman bilmiyorum ama playback gibi geldi bana....bence seneye demir demirkan kjatılması lazım y ada pentagram oratalığı dağatırlar bana gore bekçi harikasın bu arada yorum çok iyi;)
-
bence seneye ismail yk katılsın happur huppur şappur şuppur adlı güzide eseriyle...
-
şimdiye kadar ki birincilere bakın bi de buna...
ne alaka? gerçi çok farklı olduğu için birinci olmuş olabilir ama bir avuç zibididen daha fazlası değiller...
bu arada kliplerinde yerden öcü olarak yerden kalkan ponpon kızlar da bana thriller'ı hatırlattı... ( o da ayrı bir gülünç durum)
Komiklerdi.. Korkunç demek komik olur... sanki diğer hardrock gruplarıyla dalga geçen bir havaları var...
bizimki de iyi değildi ama bu da olmamalı...
-
yaa kimse bisey diyemez adamlara ciktilar catir catir aldilar.ne yani ukrayna,.... falan filan gibi bacak g.t gösterisimi yapacaklardi illaki yok kardeşim yok bu zihniyet değişmez türk milleti zaten ne çektiyse tarih boyu s.kinin derdinden çekmiştir ayrica diğer bir ilginçlik ise litvanyaydı kırdı geçirdi adamlar yaa rock müzik dışında fazla çeşitte müzik dinlemememe rağmen bosnalı hayrettin hakkatende güzeldi gerisi fasofisoydu
-
abicim Gulyabani bu mu? ve tiksinç kelimelerini ne anlamda kullandınız merak ettim ?
-
bakarsiniz 3 sene sonra eurovision yarismasi tamamen rock show a donusur... sonucta rock kazanmis olur he :)
-
hiçbir ülke bizimkadar mandallamıyor bu yarışmayı..ve bir rock grubu(demek doğru olursa)kazanıyor ve kazan böyle bir grup olmasına rağmen beğenmiyoruz(ki bende dahilim bencede çok kötü)
ve biz 10 küsürüncü oluyoruz bunu hayat memat meselesi sayıp da.
demekki...
Bu adamları tartışmak yerine kendi halimize acımalı oturup ağlamalıyız.
-
yaa kimse bisey diyemez adamlara ciktilar catir catir aldilar.ne yani ukrayna,.... falan filan gibi bacak g.t gösterisimi yapacaklardi illaki yok kardeşim yok bu zihniyet değişmez türk milleti zaten ne çektiyse tarih boyu s.kinin derdinden çekmiştir ayrica diğer bir ilginçlik ise litvanyaydı kırdı geçirdi adamlar yaa rock müzik dışında fazla çeşitte müzik dinlemememe rağmen bosnalı hayrettin hakkatende güzeldi gerisi fasofisoydu
İşte budur olay...Daha söze gerek yok aslında...Yok iğrenç kıyafetlerle çıkmışlar , size mi soracaklardı?! Güzellik görecelidir kardeşim , yarışmada bana en güzel gözüken grupta oydu! Hayret bir şey ya , sanki herkes sizin göz zevkinize uygun hareket etmek zorunda...