-
ya ben bunları gece görsem besmele çekip şeytan git derim be!töbe töbe.ama insanlar bunları farklı gördüğü için oyladı ama şu var ki müziğine lafım yok.
-
Yemişim yoruvizyonu lordini yaa..insana ayar vermekten başka bir bok değil bu yurovizyon..bazıları göğüslerini kalçasını açar puan almak için lordi gibilerde öküz gibi makyaj maseke vb imajı yaratırak puanları cukka yaparlar..tamamen imaj ve şov programı..
Ayrıca lordiye metal yapan diyen arkadaşlarada hörmetlerimi sunarım..Ninni gibi metal müzik yapan adamları soktuğunuz kategoriye bakın..
-
aptal aptal pop rap ve diğer saçma şeylerle yarışmaya katılanlar bukadar tepki almıyor..neden!!?!!!!anlamıyorum!!!adamlar süper yaptılar işlerini !!!bir heavy metal grubu böyle bir yarışmada birincilik aldığı için gurur duyuyorum !!!umarım bunlar devam eder!!!...sibel tüzün de saçma bi açıklama yapmış..cidden güldürdü beni!!biz okadar şov yaptık ama birinciliği alan onlar demiş!!!bu da cahil tesellisi olsa gerek!!!
-
İlk kez bir ülke sadece müziği sayesinde bu yarışmayı kazandı.sevgili sunucumuzun sürekli olarak dediği "oylar komşuya gitti" lafıda geçersiz oldu.
Ayrıca sürekli insanlar bunu istiyor diye dayatılan pop müziğin aslında istenmediği ve tüm Avrupa'nın rock dinlemeyi tercih ettiğini gösterdi.
""Lordi'nin yarışmanın galibi olmasıyla ilgili olarak "Hepimiz şoke olduk" diyen Tüzün, "Biz bu yıl güzel kadın ile güzel bir şov ortaya koymak istedik. Demek ki bu yıl erkek ve çirkin yaratıkların yılıymış" dedi.""
Bu da Sibel Tüzün'ün müzikten ne kadar anladığını ve neden başarısız olduğunu gösteren bir cümle. Ben kadınların bacakları yerine Lordi yi izlemeyi tercih ettim.
diğer şarkılar içinde en iyisiydi.ve kazandı
-
Sonunda Pop Müziği geride bıraktık oh be!
Görünüşle yaptıkları müzik birbirine uymuyor.Yani görüntü müziğin yanında çok abartı kaldı.Lordi'nin kazanmasına çok sevindim.
Yarı finalde çok güzel şarkılar da vardı gerçi.Açıkçası ben Hollanda'yı tutuyordum ama yarı finalden çıkamadı,çok şaşırdım.Biz çıkmasaydık da Hollanda çıksaydı keşke.
Lordi'nin kazanması uzun zamandır buralarda bas bas bağırarak söylediğimiz " rock gruplarımız eurovision'a " gitsin lafımızı seneye gerçekleştirecek gibi duruyor.
-
bekçi kafayi yicek böyle giderse :DD
-
seneye bizim trt insaflı olurda kazanmak isterse soksunlar pentagramı yarısmaya 1.ci gelmeessek bende memleketimi deiştiricem
-
Arkadaşlar bu olayın ne kadar güzel bişey olduğunu nasıl farkedemezsiniz ? Lordi metal yaptı demiyor kimse ama soft rock hatta pop rock diyen de sırf " ben çok baba metalciyim, 6 yaşından beri bu böyle yaaa" karizması yapmak için diyodur! Adamlar çıktılar ve yarışmanın konsepti ile olabilecek en ciddi şekilde dalga geçtiler. Bu da onlara birinciliği getirdi. Tabi sadece bu değil, şarkının diğer adaylardan çok daha iyi olduğu zaten aşikar.
Gelelim şu kostüm meselesine. Bu adamlar yarışma için yapmadılar ki bu tasarımları. Onlar hep böyle. Ne yani o şarkının üstüne cikcikli gömlekler, ışıldayan pantolonlar mı giyselerdi ? TV Makinası'nda Ali Rıza Binboğa'nın herkese ders veren yorumlarını duydunuz mu? Yarışmadaki her adaydan daha bütün, daha organiza daha uyumlu ve daha sanatsal bi performansları vardı. Sahnede seyirciye muhteşem anlar yaşattılar.
Son olarak da şu satanizm lafı nasıl türeyebilir? Şarkının sözlerine hiç kimse mi bakmadı ? Yapmayın dostlar...
Neyse demem odur ki Lordi yarışmayı herkesten çok hak etti. Bu bir başlangıç ve ilerde neler olacağını göreceğiz.
Saygılar...
-
küçük mercimek beyinli insanlar! bi hayvan zihniyetinde efsane LORDİ ye (iskandinav metal efsanedir zaten) SATANİST,SEYTANA TAPAN İĞRENC YARATIKLAR dediler müzik denilen şeyden bi bok anlamadıkları kesin.. bence süper oldu lordinin 1. olması başta avrupa olmak üzere tüm dünya asıl müziğin nasıl yapıldıgını gördü böylece. bizimkinin nasıl bir sanatsal degeri var cok merak ediyorum..
-
yarı finalde en sevdiğim grup lordi'ydi. ama hemen perşemebe akşamı (yanlışsam düzeltin) elenir dedim. baktım elenmedi. o zaman kesin cumartesi elenir dedim. baktım birinci oldular=) ben de ömrümün sonuna kadar bi şey dememeye karar verdim=) bence şarkı harbi sıkıydı. en başta heriflerin o b*kların arasına çıkmaları biraz ters geldi ama sonradan tüm avrupaya güzel bi ders verdiklerini düşündüm. neyse zaten olan oldu ve bence gayet iyi de oldu bu saatten sonra biz yorum yapsak kim s*klicek? ama ben söylemeden edemicem SENEYE RASHIT KATILSIN!! bi kere de punk kazansın! (rashit! bizim kuşak sonuna kadar arkanda!!)