-
şarkı çok güzeldi...çok kaliteliydi...adamlara tiksinç diyenleri anlayamıyorum bence o pembe tişört,mini etek giyen,popo sallayınca şarkı söyledik sananlardan bin kat daha tatlı bu insanların popa olan gıcığıdır bence açık ara farkla 1.oldu sonuçta
-
gerek görünüm gerek şarkı olarak iirençlerdi
finlandiya dan güzel rock grupları çıkardı.şarkıları da güzel olurdu.bunlara çok şaşırdım doğrusu...:S
bana katılan??? :)
(eminim çoktur)
-
Eurovision son bir kaç yılda çığrından çıktı.Müzik sadece isim olarak kaldı sahnede duran bayanların etek uzunlukları göğüs dekolteleri ya da yaptıkları danslar önemli hale geldi ve oy topladı. Çünkü,basma kalıp 20 nin üzerinde şarkı dinlemeye başladık.Hepsi çok kısa sürelerde bilgisayarlardan çıkmış tüketim çılgınlığı pop ürünleriydi. İşte lordi nin başarısı da burda saklıydı 20 tane basma kalıp şarkıya bir tepki olarak kazandı.Rockla da bir şeyler yapılabileceği gösterdi.
Eğer lordi nin giysilerinden bahsediyorsanız ya da yarışma boyunca olan genel tavırlarından sadece çok sığ düşünüyorsunuz demektir.Lordi nin yaptığı şov bir korku filmine benzetilebilir ya da bir çok filmde yer alan türlü yaratıklara.O filmler gibi eğlence amaçlıydı yine.Alıştığınız üzere filmin satışını artıran süper seksi erkek veya bayanlar yoktu,fantezik bir hikaye anlatılıyordu sadece.
İşte bu yüzden kazandı lordi,farklı düşünceleri barındırdığı için.
Hıı bi de satanist falan olduklarını düşünüyorsanız biraz daha vizyonunuzu genişletmenizi öneririm,çok komik oluyorsunuz çünkü.
-
bu ne iştir yaaa__?
-
nolcak ya biraz abartı bunlar lordi den daha ''canavar'' gruplar da var yani bunlar masum bile kalır
21 Mayıs 2006 Pazar | Yazan: iwaly
Eurovision un olayı en iyi canavar kim olcak değil.ve orası rock yarışması değil.ayrıca şarkı iğrenç.
-
abi lordi iyidir veya kötüdür, şarkı iyidir veya kötüdür, beni hiç ilgilendirmiyor...
insanların bir metal grubuna oy verip onu seçmiş olması harika bir sonuçtur, fazla söze gerek yok
-
Eurovision un olayı en iyi canavar kim olcak değil.ve orası rock yarışması değil.ayrıca şarkı iğrenç.
çok güzel demişsin de , adam zaten en iyi canavar kazandı dememiş.yine çok güzel söylemişsin orası rock yarışması diğil , ancak pop yarışması veya en iyi bacak , en iyi popo en iyi makyaj en iyi dans yarışması da diğil.orası müzik yarışması...
-
Burqynafaso'ya ve özellikle Serpent_King arkadaş'ın söylediklerine tamamen katılıyorum.Özellikle Garaj gibi müzik sitesesinin olayı bu şekilde duyurması gerçekten çok üzücü.
Eğer yorum ve düşünce tarzı buysa, sevgili garaj çalışanları sitesinde sadece pop ve türkçe müziklerle ilgilenen kişileri kayıt etsin, rock ve metal'le ilglilenen kişileri çıkartsın.
Ülkemizde rock dinlemek ve icra etmek veya rock'cı olmak ne kadar zorsa, bu yorumlar ve kafayapısınla 10-15 yıl öncesinden ileride değiliz demek ki ...
Bence Lordi'nin yaptığı, Eurovision gibi iki baldır-bacak, gögüs ve dans showlarınla standart alt yapı destekli ritmleri bilgisayar ortamında mixleyerek orataya çıkan ağırlıklı pop (türk pop'ta dahildir, açın müzik kanallarını göreceksiniz) müziğinin kazanma şansına verilecek en iyi tepkiyi dile getirmesiydi.
Ha kostümleri mi??? , baldır-bacak yerine tam tersini sergileyerek gerçeği ortaya koydular.
Bundan sonra ülkelerden Eurovison' da en sert rock ve metal örnekleri ile yarışacaklarını düşünüyorum.
Nasıl günümüzde moda'da 30-40 yılın stilleri popüler oluyor, şimdi ise tekrar rock altın çağını yaşamaya başlayacaktır.
-
Siz dalga mı geçiyorsunuz sevgili arkadaşlar. Biraz okur musunuz yazdıklarımı.
Çalıştıralım artık şu kafaları biraz...
-
bence iğrenclerdi bi arkadaşında dediği gibi soft rock altyapının üzerine böğüren bikaç yaratık.maryln mansondan ders falan alsalarda öyle çıksalar bari