Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'da Neler Oluyor :: Lordi - Hard Rock Haleluja

• Corpsegrinder • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619887
    evet bende metal dinliyorum... ama böyle gereksiz spesifikasyonlara gerek yok...
  • dağlar_bağlar • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619888
    bence artık rockvision yarışmalarıda yapmalılar.
  • System666 • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619889
    Eurovisiondaki saçmalıklara tepki olarak doğdu bence bu parça. Ve insanlardanda büyük olumlu tepkiler aldılar.. Çünkü insanlar yapılan onca zırvadan sıkıldılar. Forumlar üzerinde lordiye oy vermek için sözleşen pek çok yazılar okumuştum. Tepki için doğdu açık ara birincilik kazandı tebrik ediyorum.

Önümüzdeki senede bizim TRT1 kadrosu eminimki etkilenip önlerine ilk gelen ucube tipli grubu eurovisiona göndereceklerdir ^_^

DaRKNeSS
  • fatrix • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619890
    lordi bütün dünyaya sadece popla değil metal müziği ile de ödül alınabileceğini öğretti!!! helal olsun...
  • Corpsegrinder • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619891
    amistad,, popüler kültür yıkılmadı... sadece metal müzik de popüler kültürün içinde yer almaya başladı... popüler kültürün ne olduğu belli değildir... toplumun neye daha çok rağbet gösterdiğiyle ilgilidir... evet metalciler çoğalıyorsa, metal albümler daha çok satıyorsa, metal popülerleşmeye,, popüler kültürü yıkmaya değil, popüler kültür OLMAYA başlamış demektir.
  • SLEEPWALKER • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619892
    ben metal olduğu için,tepki olduğu için ve de Finlandiya olduğu için bu gruptan yanaydım ayrıca bence kostümler ve müzik de süperdi :) bence hakeden super staaaar kazandı :) lordi isimleri çok komik ama hahaha

seneye ben katılcam yarışmaya :D
  • prowler • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619894
    rock yine salladı diyorum ben...gelecek sene de bi rock grubu çıksa yine kazanır...çünkü rock hayranları heryerde :)) aslında o kadar korkunçta değil kim bilir cradle of filth çıksa sanede kan akardı :))
  • eeddaa • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619895
    cok tatlılardı cok güzellerdi
    sevdim ben onları
    afferim onlara
    sadece popla yarısma olmayacagını gösterdiler
  • skaterboy • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619896
    bu sarkıyı normalde dınlemıs olsaydım yarısmanın dısında belkı tarafsız davranıp saygı duyabılırdım,ama eurovision yarısmasıyla alakası olmayan bır tarz var burda.Ayrıca kostumlerinde bu denlı ıgrenc olması ve bunları begenen ınsanların olması ınsanlıgın ne denlı bır cokuse gıttıgının kanıtıdır.Helekı bıze (turklere)barbar dıyen avrupanın boyle bır grubu secmesıde tam bır paradoks.Eurovision gelenegı bu degil.Evet turkıyede belkı guzel sarkılar uretemıyor ama bu denlı sacmalıklarada burnunu sokmuyor..
  • TUAREG_75 • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619897
    GWAR taklidi kısaca.ama diğerlerinden iyidir en azından.kimbilir belki türkiyedede piyasası acılır.metal tarzında muzık yapılır.