-
su bes kuruşsuz günlerimde bile heriflere mesaj attım helal olsun ama ben cokı eglendim uzun süre sonra mutlu bir insan olarak yastığa başımı koydum....
rock n roll şükürler olsunn:))))
-
metalin dünya çapında ilgi gördüğünü görmek çok güzeldi!
şarkı da güzel kostüm de!
bene emek kazandı.finlandiya yıllardır dünyanın en iyi müzisyenlerini çıkarıyor ve müzik konusundaki yeri bence tartışılmaz!helal olsun!
-
Bunlar insan mı ?
Acaba gerçek halleri bu hallerinden daha mı kötü ?
Bunların cevabını merak ediyorum :)
Bence bu grubun belir bir tarzı yok ,
Rock'n Roll kokuyor ama Hard esiyor,
Ben çözemedim bu garip canlıları ...
Yine de bir renk katmışlar ve korku dolu eğlence yaşatmışlar ,
Tebrik ediyorum ...
-
kiyafetleri bana Gwar i hatirlatti ben bile kiydim kontore oy gonderdim avrupalilar cilgina dondu bu 1.likle yok satanizm matanizm gayet iyi oldu siz seneye gorun asil :D
-
özensiz, sığ ve çağın gerisinde kalmış sözde pop şarkılarının icra edildiği, oy toplamak için sahne şovunu geliştirmektense kolaya kaçarak çıplaklığın sınırlarını zorlayan şarkıcıların ve ekiplerinin yanında Lordi'nin hard'n'heavy sound'u ilaç gibi geldi, benim de bir oyumu kaptı. Tüm Avrupa ülkelerinden ve Türkiye'den bol bol oy topladıklarını görünce hislerimde yalnız olmadığımı anladım.
-
pop neymişş iştee metall baba yaa budurrr
-
bence pentagramın cıkması mantıksız yani adamalr yurt dışında da tanınıyor yani amaç sadece birincilikse bu sene tarkanı cıkartırdık yurt dışında da seveni cok bence direc-t grubu daha gzl olur adamlar cok gzl söylüyolar hem türkçe hem yabancı parçaları da var
-
güzel olsa bile grup şarkı yarışmasında işi ne....
-
olması gereken oldu ;) umarım TRT seneye nasıl bi grup ve şarkı seçmesi gerektiğini anlamıştır!!
-
berbat bir şarkı gereksiz bir grup.. ayrıca rock müziğin saygı duyulmaya itibar kazanmaya ihtiyacı yok özelliklede eurovision u uyduruk birgrubun kazanması vasıtası ile.. athena çok daha iyiydi ve kazanamadılar buda eurovision un siyasi yüzü, bir rock!! grubunun kazanması çok önemli bişeymiş gibi davranmaya gerek yok önemli olan birşey varsa oda kötü bi şarkının kazanmış olması buda hiç hoş bişey değil.. :(