Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'da Neler Oluyor :: Lordi - Hard Rock Haleluja

• valeria • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619938
    lordinin birinciliğine katkıda bulunmaktan gurur duyarım. çoğu yerde ve maalesef burda da insanların seçimlerine saygı duyulmuyor bence. neymiş; 'iğrençmiş,tiksinçmiş'. diğer haber sitelerine girip de moralim bozulduktan sonra garaja geldim ve durum burda da farksız.haberin(?) tarafsız bir dille verilmesi gerekirdi. ama ne beklersinki; çoğunluğun ağzıyla yazıp azınlığın zevklerine saygı göstermemek ne zamandır moda.. helal olsun sana garaj bekçisi;evet onlar gülyabani
  • schizoemre • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619939
    Lordi,
    Avrupa'nın nadir 80ler Hair Metal gruplarındandır, vokalistinin nick i Lordi olduğu için grubun adı Lordi dir. Ayrıca sahne kostümleri GWAR grubunu andırdığı için de Avrupa'nın Gwar'ı olarak nitelendirilirler.

Kostüm açısından yapılan olumsuz yorumlar çok yersiz bence, çünkü bu bir tarz, tıpkı dünyanın en büyük gruplarından Kiss ve Twisted Sister da olduğu gibi.

Hard Rock Haleluja ise tarzında vasat, ama bir eurovision şarkısı olarak son derece güzel bir şarkıydı, bu benim nacizane fikrim.

Lordi'nin Eurovision'a katılıp birinci seçilmesi büyük bir başarı sayılabilir, kesinlikle hard rock ve heavy metali popülerleştirme adına yapılmış bişey değildir. Bu sadece Lordi'nin şarkısının radyolarda sık çalmasını, kliplerinin tv de sık gösterilmesini sağlar. Böylece insanların tarza daha çok ısınmasına ve aynı tarzdan farklı gruplar da dinlemeye başlamasına yardımcı olur. Böylece konserlere, festivallere katılım artar ve bu organizasyonların daha renkli ve daha eğlenceli geçmesini sağlar.
  • emetic • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619940
    seneye toplasınlar pentagramı katılsınlar birinci olmazsak kafamı keserim:@
    şimdi birileri atlicak ordan dağıldı onlar falan diye dağılmadı kardeşim pentagram dağılmadı:@
  • Loki • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619941
    http://www.lordi.org/
  • Vilandra • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619942
    bi arkadaşımız finlandiyaya bizden hiç oy gitmedi demiş. türkiye 4 puan verdi sadece ama oyumuz var yani
  • musiclover • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619943
    hala haberi anlamayanlar var,manyak mısınız nesiniz bea,estağfurtövbeyarabbim!
  • mislead • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619944
    lordi mordi bilmem ben ...:) ciddi korkunç adamlar...çirkin ve kötü müzik birleşince ortaya hakkaten bi lorke çıkmış.
  • oha_sax • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619945
    hepimiz bıktık artık popüler müzikten... yeteeeer! diyip üstümüzü başımızı parçalama moduna giricez artık pop müzik yüzünden. Eurovision sonucuna hiç şaşırmadım... ki zaten açık ara ile aldı adamlar. parça ne kadar iyi o tartışılır ama görünüşlerine ve tamamen işin şov kısmından kazandı bu herifler. ben bu grubu dinlemem ama rock müzik için mükemmel bi olay bu. biz hala superstar diyelim. çok yazık acıyorum bu trt ye ve bu parçaları ortaya çıkaranlara. superstar diye bi parçayla eurovision a katılmak zaten saçma sapan bi olay idi.... TRT DEĞİŞTİR BU KAFAYI YAZIK SİZE YAA VAAH VAAHH!!
  • mislead • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619946
    grbun adını lorke olarak değiştirsinler bence ...türkler daha çok sever hem o zaman
  • maniack • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619947
    slipknot ta maske takıyor ama onlar lordi kadar iğrenç değiller ve slipknot kendi işleriyle uğreaşıyor lordi de bence kendi işleriyle uğraşmalı valla athena bi çıktı her sene en azından bir tane rock grupu olcak