-
bu eurovision u bizim kadar abartan ülke var mıdır acaba
ne olsa bütün yıl konusuyoruz şu yıl 3. olduk şu yıl 20. olduk falan
-
en güzel şarkıydı bence,rusyanın 2. olması enteresan geldi sadece bana
-
adı üstünde eurovision bu bir müzik yarışması değil,bilenler bilir o kadar ki müzisyenler kazanmadı işte,çok doğru bence kazanmaları iyi olmuş bu bir gösteri,bizim aptallar herşey gibi bunuda milli dava yaptılar ya hadi hayırlısı iplenmeyecek bir şov bu başka bişey değil hem müziğin yarışması mı olur çok komikkk:)))
-
bence şarkıda süperdi adamların kostümler,davranışları vs de çok güzeldi, asıl olarak sahne giyiminde sadelikten yana olsamda ben çok hoş olmuş, bu grubun albümlerinide bir yerden bulmanızı tavsiye ederim yarışmadaki şarkıdan katkat daha güzel parçaları var...haber başlığına ise denilecek birşey yok sanırım,birçok arkadaş gerekli cevabı vermiş zaten...yarışmayı hakeden tek şarkıydı, litvanya ermenistan gibi salak salak şarkılar nası bizim üstümüze çıktı anlamadım...
-
bunlar yüzünden rock müzikten tiksindim...bosna hersek in kazanmasını çok isterdim yaa...hem ahlaki hemde çok mutevazi bi parçaydı, çok hoştu da...türkiye için denebilecek birşey yok! yine 80li yıllara dönüyoruz...tarih bizim için tekerrür ediyor:S
-
Lordi rock deyil
Heavy metal grubudur
bi çok insan bu sitede rock diye hitap ediyo.
Haber kanallarında bile heavy metal grubu diye isminden söz ediliyo.
-
TRT deki ''örümcek beyinli'' insanlar var oldugu sürece;biz böyle her yıl birbirinden farksız,modası bi türlü ilerlemeyen, 80'lerin klasik türk şarkıları modunda parçalarla katılmaya devam ederiz..
çünkü TRT dekiler hala dünyanın degiştigini farkedememişler...onlar hala ''BEYAZ KELEBEKLER'' de kalmışlar...
yazık valla ne diym...
-
blackstonee nin bu yorumuna tamamen katiliyorum...
TRT deki ''örümcek beyinli'' insanlar var oldugu sürece;biz böyle her yıl birbirinden farksız,modası bi türlü ilerlemeyen, 80'lerin klasik türk şarkıları modunda parçalarla katılmaya devam ederiz..
çünkü TRT dekiler hala dünyanın degiştigini farkedememişler...onlar hala ''BEYAZ KELEBEKLER'' de kalmışlar...
yazık valla ne diym...
-
vallahi eurovision da daha önce,özellikle kuzey ülkelerinin rock tarzında şarkılarla katılmış olduklarını biliyoruz.ama bu biraz daha ilginçti ve farkını tüm dünyaya gösterdi.Geçmişte bu tarz parçalarla derece alamayan kuzey ülkelerine yapılan yorumlar kısaca 'gitsinler,kendi evlerinde çalsınlar' şeklinde alaycı ve küçümseyici tarzda yorumlardı.
özeleştiri:''supırstaaaa'' türkçe'de ne anlama geliyor arkadaşlar bileniniz var mı ????
daha başka bir şey söylemiyorum...
-
ya keşke şu eurovisiona katılaca kişiyi dream tv belirlese