Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'da Neler Oluyor :: Lordi - Hard Rock Haleluja

• bono80 • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620009
    Yaw hacılar ... Bakıyorumda bazı arkadaşlar harbidende kara cahiller! ... O kadar kara cahillerki hatta hiç bilmedikleri bir kavram olan müzik hakkındada bilmeden konuşuyorlar böbürlenerek...

" Tüm dünya gerçek müziğin ne olduğunu anlayacak"... Diyen arkadaşlara sesleniyorum... Siz önce kendiniz bi öğrenin müziğin ne olduğunu... Teknik kısmını , açılımlarını ve genişliğini... Ondan sonra diğer insanlara öğretirsiniz ok...

Heyecanlanmayın La-Sol-Fa-Mi yi öğrendiniz diye... (Eğitim şart :) )
  • _balyozcan_ • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620010
    lordi gerek sarkısıyla olsun gerekse sahne sovuyla olsun muhtesemdı arkadaslar haklarını vermek lazım... ben cok begendım sahsen... pekı ya bizim super star a ne demelı rezillik valla... ben derimki arkadaslar gelecek sene turkıye olarak "mercan dede" ile katılalım eurovision a...:D kesın kazanırız...
  • tanil_thryst • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620011
    bnce muhteşem sarkı ama gruptaki tipleri bilemem zaten dunyaya ytr bır canavar slipnot
  • alcazar • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620012
    ya sibel tüzünü niye bu kadar kötülüyosunuz anlayamadım sanki yeni yetme bir şarkıycıdan bahseder gibi yorumlar vardı.birçok şarkıdan çok daha iyiydi finlandiya ise bence iğrençti adamlar sadece dikkat çekmek için istiyolardı.ama ülkeniz için yapılan birşeyi bu kadar kötülemek de bu ülkede yaşayan insanlara hiç yakışmıyor!
  • VampiriaBlake • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620013
    çok abartılcak bir şov diildii..bu arada hardrock veya heavy metal grubuna benzeseler de adamlar biz rock'n roll grubuyuz diyorlar..ayrıca finli bir arkımın dediğine göre de rock'n roll grubuymuş..eh yine görüntü kazandı..ukraynanın dandik şarkısı da şovdan kazanmıştı..hep aynı hep aynı..eurovision da neymiş peh..
  • gogo_marti • 22 Mayıs 2006 00:00 • #620014
    bir daha slipknot özentisi gibi bir yorum gelirse ona burdan uçacam. bu adamlar herşeyiyle mükemmel ve söke söke de birinciliği aldılar hiç mırın kırın etmeyin !!! şimdi siz beni özenti sanacaksınız ama ben lordi'yi 1. olmadan önce de dinliyordum mesela ordan biliyorum my heaven is your hell şarkısı ile katılsa da birinci olurdu.
  • pudding • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620015
    seneye biz de nihat doğan ve seda sayan ile katılalım yarışmaya hahaha ..

ayrıca bu seneki sonuçtan sonra seneye en az 5 adet rock grubu olur yarışmada diyorum.
  • serkan_h • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620016
    tv makinasında Alirıza Binboğa'yı yaptığı muhteşem yorumdan dolayı kutluyorum. hatta telefonla katılıp konuklar, seyirciler vs.. tüm programdakilere (okan bayülgen dahil) "bu yorum da da size kapak olsun" diyecektim, üşendim..
  • mesiguitar • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620017
    bencee bunların birinci olmasına sebeb diyer yarışmacıların bunlardan korkup iyi performans sergileyememsidir :) hahaha

şarkı güzelll bee adamlara perde indirin dinleyin :)

iddaa edioyrum... türkiyede buna benzer gruplar türeyecektir.. Özentilik anlamında sölüyorum hatta aynı kıyafete kadar...
    bekleyin ve görünnn ......

önümüzde ki 1 ayın popüler müzik tarzı heavy metal dir.. duyrulur... Haydii özenin... bakalımm sora çekilin biz dinlemeye devam edelimm... alın size oyunca mr.lordi... :)
  • Vera Rodmisli • 23 Mayıs 2006 00:00 • #620018
    sanırım seneye catafalque katılmak için başvurmayı düşünüyormuş..

ßen şarkıyı beğendim ve kazanmalarını çok istedim ama görüntü çok saçma, gereksiz, aynı şarkıyı güzel bi sahne ile verebilirlerdi.. komik giyimlere gerek kalmadan.. Seneye bi çokları dişlerini kırıp metal ya da rock ile katılacakdır..

umarım haber doğrudur ve Türkiye den Catafalque katılır.. Lordi gibi dandik bir grup kazanabiliyorsa Catafalque eser geçer!