-
şarkı çok güzel fakat bence eurovision'un bunca sene gelen ciddiliğini bozdu ya da eurovision'un suyunun çıktığığnı göstermek için böyle bişey yaptılar bilemeyeceğim ama parça süper gerçekten hasta oldum bizdende seneye işallah herhangi bir grup gider alternative,rock hiç farketmez :D
-
Yaw hacılar ... Bakıyorumda bazı arkadaşlar harbidende kara cahiller! ... O kadar kara cahillerki hatta hiç bilmedikleri bir kavram olan müzik hakkındada bilmeden konuşuyorlar böbürlenerek...
" Tüm dünya gerçek müziğin ne olduğunu anlayacak"... Diyen arkadaşlara sesleniyorum... Siz önce kendiniz bi öğrenin müziğin ne olduğunu... Teknik kısmını , açılımlarını ve genişliğini... Ondan sonra diğer insanlara öğretirsiniz ok...
Heyecanlanmayın La-Sol-Fa-Mi yi öğrendiniz diye... (Eğitim şart :) )
22 Mayıs 2006 Pazartesi | Yazan: bono80
Ofh bi... git ya hayatimi müzige adamisim kalkmis ne diyorsun ben onlari öğreneli yıllar oldu merak etme teknik kısmını da senden iyi bildiğime eminim!
-
arkadaşlar eurovision'u hep rock kazanıyor zaten birinci olduğumuz tek parça demir demirkan bestesi değil midir?ya da biz athena ile 4.olmadık mı?bence harikaydılar eurovision yıllardır aynı türde ve monotonlukta giderken bu değişiklik yaradı bence...
-
ya da ironi yapmış :)
-
Hımm..bence,seneye ya İBraam ballıses ya,Müslüm kıllıses,veya repzıtarımız jeza katılsın=)çok iyi bi derece elde ederiz herlade..
-
Şovları aslında iyi sayılabilir ama haketme konusunda sınıfta kalmaları gerekirdi gerçi bizde hak etmedik güzel bir şov yapmadık zaten bizim hatun çok slow kaldı sahnede arkadaki dansçılar hareketli olunca bizim kız göze battı slowlukta.
-
babamı bile korkutmuş bunlar:)
-
sarkıda bi action yok sadece farkli oldugu icin kazandilar...Finlandiya 12 den vurdu...kimsenin yapmayi cesaret edemedigi bi sey yapti...sarki pek o kadar da deli birşey değil ama...
-
sibel'e laf yok o bi kraliçe o bi süperstar :p sabah kalkınca ve gece yatmadan önce bi kere ille dinliyorum parçayı yok böyle bi şey ya bi şaheser o..:))
-
kiss gelse şarkıya gerek kalmadan birinci olur heralde