-
keşke "Almora" katılsa dicem ama böyle kalitesiz bir yarışmaya layık görmek bile hata olur
-
hard rock hallelujah'ı baya sevdim güzel bi şov yaptı lordi ve cesaret isteyen bişeydi gerçekten eurovision gibi bi yarışmaya böylle katılmak.. bi de gazetede lordinin maskesiz resimlerini gördü ,zombi kılıklı olan varya (yukarıdaki resimde en sağda olan) işte o sarışın güzel bi kız normalde :).. sibel tüzün bile "lordi'yle çok iyi dost olduk,bakmayın canavar olduklarına hepsi çok şeker evli insanlar" falan demiş.. ali rıza binboğa'yı ise tv makinasındaki yorumu için gerçekten takdir ettim, aysun kayacı ve nil karaibrahmgilinin "ıyy iğreeenç bu ne yaa" sözleri ve iğrenen bakışlları arasında lordiyle ilgili yaptığı o güzel yorum cidden çok iyidi :) ama zaten eurovisiondaki şarkıların hçbiri bi b.ka benzemiyodu ya,sibel onların arasında iyiydi bile... ama loridye bravo haketti sonuçta.. haard roock halleluuujaaah :))
-
elhamdülillah rock çıyız :P:P
-
yok bence eskisinden bi farki olmayacak
belki bi kac daha grup cikar farkli
ama zaten eurovision'in "rock" alaninda bi yarismasi var
hatta bizden amator bi grup katilmisti ismini hatirlamiyorum
hatta ve hatta israil adina orphaned land katilmisti
yani pek de bisey degismeyecek eurovision'da...
-
Ya işte hakeden Kazandı!Artık eurovisionda Farklı seyler bekliyoruz ve Lordi de kazandı haketti Helal olsun Sarkıda süper bence tebrik ediyoruuuum Kostumleri ve sarkılarıda birbirine uyumluydu Tek kelimeyle Mukemmellerdi.
-
"süüpıırstar" yerine lordi'nin "supermonstars" şarkısıyla katılsaydık keşkem
-
eurovision u bizim kadar takan millet var mı acaba
(en azından 50 kişi demiştir bunu ama yazılanları okumadım arada bir insanların çıkıp aynı cümleyi tekrarlaması gerekiyor)
eurovision un *.*.*.*.*.*. OK ?
-
bir slipknot örnek olabilir fakat cok yanlıs bence boyle cıkmaları .
özenti değil , örnek olalım
-
şarkıları güzeldi ama göze pek hitap etmiyorlardı.bu bir yarışma ve bence her anlamda tam olan kazanmalıydı.hakettiklerine pek inanmıyorum.onları cazip yapan tek yönleri diğerlerinden farklı olmalarıydı..
sibel tüzün'ün supııırstar şarkısına gelince de ne sibel tüzün'ü severim nede şarkısını ama bu bizim şarkımız ve bunun arkasında durmalıydık bence.bu kadar tepki verilmesine şaşırdım açıkçası biz yaptığımız işin arkasında durmazsak kim duracak ?
-
Değişen dünyanın değişen yarışması...
NERO vizyon = Tekrardan yazılabilir :P