-
"lordi riske girdi" "lordi büyük bir cesaret gösterdi" diyorsunuz hala ya... kendi kendilerine roxy yarışmasına katılır gibi katıldılar sanıyosunuz lütfen ya.. bütün dünyaya yayınlanan çok çok büyük reytingli bi olay bu. neyin ne olacağı aylar öncesinden belli. eurovision yayıncıları istemeselerdi finlandiya da bunu yollayamazdı yarışmaya, finlandiya yetkilileri istemeseydi lordi isterse ağzıyla kuş tutsaydı, yine hiçbiyere katılamazdı. eurovision organizatörleri büyük bi risk aldı; böyle birşeyi yarışmaya kabul ettiler. finlandiya daha az büyük bi risk aldı; böyle bir şeyi teklif ettiler. lordi?? onların bişey aldığı yok. oraya çıkıp 20 yıldır yaptıkları şeyi yaptılar. belki bu kıyafeti/müziği ilk o zamanlar yaptıklarında risk sayılırdı. ama artık korkunç kostüm giyip sert müzik yapmak basbayağı moda olmuş durumda.. ne riski? örovizyon da bu modadan yüklü bir parsa topladı.
-
valla maskelerden tırstım ama şarkıları falan gayet iyi...adamlar farklıydı diğerlerinden ve kazandılar...
-
heralde bir daha ki eurovision a kadar devam etmiycek bu anket dimi!!
-
Görüntü hakkında bi şey demiyorum çünkü herkes diyeceğini demiş zaten.Ama şarkı tek kelimeyle mükemmel.
-
=))))
-
yapmayın ya hiç mi göz zevki denen şey yok ne ses var ne görüntü!!bu şarkıya oy atanlar utansın zaten seçilmesinin nedeni farklı olması o kadar!!
bu arada artık bu yarışmaya katılmayalım daha Türkçe şarkılarla nereye kadar
-
niye türkçe diye hala inatlaşıyoruz, ben anlamadım.
-
Valla bence çok da kötü değillerdi.Ama kazanmalarının esas sebebi farklı olmaları ve kuzey ülkesi olmaları.
Biz nasıl kazanırız ilginç bir soru.Bi kere becerdik yine becerebiliriz. Oyumu Şebo'ya verdim ama Mavi Sakal(Nerdeler acaba????) ve Pentagram da ilgimi çekti oy vermek için.
Ben yarışmayı izlerken kafamda bir canlandırma yaptım. Eurovision'a Tarkan ya da Sezen Aksu katılır.Şarkı olarak da Sezen Aksu şöyle ritmik davullu zurnalı bi şarkı yapar. Arkada da Sultans Of The Dance dan bir grup dansçı dans eder.Şarkı İngilizce-Türkçe fark etmez.O sahne şovuna artık dile bakmazlar.Bence biz ancak bu şekilde kazanabiliriz.
Tekrar hatırlatmak lazım.Lordi "rock" olduğu için kazanmadı.Kuzey ülkelerindeki yardımlaşma sayesinde kazandı.Tamam Superstar da kötüydü ama Eurovision'daki tüm şarkıları dinledğinizde "en az 6. olması lazım" diyosunuz. Yani adil değil...
-
felaket tiksinç tipler,bebek ninnisi kadar basit ve altyapı bakımından yetersiz bi şarkı.finlandiyaya karşı acaip bi sempatim vardı ama şu an ne durumda bi fikrim yok.bence oraya HIM'i çıkarsalar bütün oyları siler süpürürdü koçum benim beee!yürü be ville!yazık ettiler sana.çok abartıydı ve eurovision'a uygun değildi bence.hiç de gaza maza gelmedim.oturup baygın gözlerle izledik.tabii ki diğer yarışmacıları desteklemiyorum kalça sallama, sahnenin ortayerinde soyunuverme konusunda.ama daha iyi bi parça ve göze hitab edici tipler olabilirdi.black ya da death metal demek tipsizlik demek değildir.ordaki klavyeci bacıma da acıdım vallahi.yazık olmuş gül gibi yüzüne yavrucaan...
-
süperdi ben beyendim!hep bi agızdan hardrock çok yaşa!!itirazı olan mesaj atsın