-
guzel iş cıkardılar ama bizim alaycı millet yine yaptı yapıcanı, abi siz metal dinliyosunuz diye cevrenizdekilerden tepki alırkan bir metal grubu cıkıp birinci oluyosa buna daha yok ona ozenmiş yok kostumu soleymiş delimisiniz dısa bakıp on yargı sokaktada sizin sakalınza kupenize bakıp laf sokana eş deger bişey bu ya az kafanızı calıştırın!
-
Seneye Cenotaph katılsın Türkiye adına :D
-
ya superdi ya ben böyle şarkı duymasım Eurovision Eurovision olalı... kazanmasa üzülürdüm ..birinciliği haketti. bi heavy metal grubunun birinci olduğu resmen grurur duyuyorum . bak size söyliyim seneye bi çok ülke böyle şarkı yapmaya çalışcak ama başaramıycak. kim birinci olsa o taklit ediliyoo.. bunların taklidi OLMAZ..........
-
manowar tarzı fılan bı ozentılık hıssettım gıyım kusamlarında tabıı bu benım gorusum ama yınede dıgerlerıne gore sıyrıldı ve hakederek bırıncı oldu unutmamak gerekırdı yarı fınal elemelerınden gecmıslerdı
-
e tabi ki superstarın hakkı yendi yahu o muazzam şarkı sözleriyle garantiydi bizimki ama işte haksızlıklık bu bize ne bize ne şissetle kınıyorum türübünlere oynuyolar ya ne öyle düzgün müzik ödül alır mı yahu
-
bence bu sene biz br nasıl desem bir yani öyle harika bir şey yaptıkki kargalara şarkı söyletmeyi becersik bence biz olmalıydık yapmayın ya bir emek söz konusu
-
bu ne kardeşim böyle slipknot'ın yandan yemişi gibi
-
pişş unutmayın arkadaşlar bu ülkede internete sansür geliyo ona göre yorujmlayın ama ya valla bakın ekşi sözlük mahkeme kararıyla sansürlendi afiyet olsun
-
Seneye MAKİNE (ex. I.P.) katılsın bu yarışmaya :)
-
Rusya çok iyiydi bence. Bu birinciliğe de çok şaşırdım açıkçası....