Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'da Neler Oluyor :: Lordi - Hard Rock Haleluja

• SystemOfADown • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619908
    Bence süper oldu kazanmaları zaten tek favorimdiler =)
  • RoculA • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619909
    şarkının sevdigimiz müzik olması haricinde aslında hakeden müzikte yani emek , müziği bilgisayardan halledip ya da bir iki ensturmanla yapıp biri iki söz yazmakla sonra paso dans kasmakla olmuyo misal bizimki ;kötü müzik + saçma sapan anlam + dans bile yok(böyle müzik yapıyosun bari ) + klasik dümbelek solo = rezillik
  • Drumernex • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619910
    Ya millet güldürmeyin allah aşkına...Şarkıya metal demişsiniz...Gerçekten güldüm...Şarkı bildiğimiz soft rocktı..sadece eurovizyon konseptinde farklıydı o kadar...Ve konuya farklı bi açıdan yaklaşmak istiyorum...Grup o kıyafetlerle soft rock bi parçayı çalarak...Metal nu metal ve black dark metale ihanet etmiştir...Bu böyle biline..
  • tearful days • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619911
    Sanırı mbiraz değişik bir final yaşadık klasikleşmiş müziklerin dışında bir tarzla çıktılar ve kazandılar.. helal olsn.. ama birşeye kafam takıldı. finlandiyaya bizden hiç oy gitmedi. uyudunuz mu yoksa??
    21 Mayıs 2006 Pazar | Yazan: Unfukable

biz 7 puan verdik, bence parça süper olmasada kötü değildi, bu görüntüye rağmen 1. olmaları süper bir olay bence ama artada metal müzik adına pek bişey göremiyorum.
    2 dipnottan 1.si:
    adamların kostümelrini vokal kendi yapıyor.
    2 dipnottan 2.si:
    yarışmadan sonra televizyon makinasındaki ali rıza binboğanın lordi yorumu mükemmeldi, adam bir övdü, bir övdü grubu, aysun kayacı ve nil karaibrahimgilin ay ivreeeennnçç nidaları altında, güzeldi, hoştu.
    seneyede pentagram gitsin derim ben:) ama harbi gitseler mükemmel olur, dünya grup görür be, murat ilkanın mükemmel sesi büyüler zaten adamalrı, kesin birinci oluruz, ey trt duy sesimi!!:)
  • Yargıç • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619912
    süperdi süper
  • SxMxT • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619913
    Şunlara bak ya rezalet avrupalı degıllermı onlar ne yasa yakısır biz yapsak allah muhafaza ( arabeks fantazi filan):)
  • courtney_love • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619914
    hepiniz saçmalamıssınız bence...yarınıs beğenmemiş yarısı haketmedi demiş yarınız metal demiş ayrısı saçmalamayın demiş... bizim katıldığımız sarkıya 1000000 basar ev diğerlerinede.. bencede metal değil hardrock ama orası zaten metal konsepli biyer değil..ama hak eden tek kişilerdi diyebilirim.. ayrıca heriflerin kostumune laf eden bazı metalci dostlarımıs sahneye palyaco gibi çıkan insanların onunde kafa sallıyolar unutmasınlar.. herklesin kedni iradesini yargılamak saçma o yüzden burda kalmalı bence yarısma artık.. neden biten bşeyi tartısırsınız ki..baskasına oy verseydiniz o zaman gelip burda laf yabıcağınıza..

hep boş şeyler;) yarınızda gelip bana sövcek ama söverekj en doğrusunu yaparsınız emin olun insanlık adına...

yasasın kahve kültürü..

bu arada bencede pentagram katılmalı.. söliyene tebrik;)
  • all_eyes_10_me • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619915
    ya bence bu insanların ilginçliği falan bir yana pop olmayan,rocka benzeyen (tamam rock olsun) bir müzik yapmaları eurovisionu izlenilebilir kıldı bence. bu haberin aksediliş tarzı hiç hoşuma gitmedi zira biz insanlar olarak her ülkede sarışın özürlü bir hatunun eteğini ceketini açıp popo sallayıp oy toplayarak birinci olmasını istemiyoruz. ya da ben istemiyorum.

diğer yandan yarışmada bana kalırsa iyi olmasa da ilginç bir grup olan lt united (we are the winners) çok tatlıydı. ilk ikiye yakışırlardı.

seneye tarkanla hadiseyle katılmamızı isteyenler için : ünlüler pek bir işe yaramayabiliyor bunu öğrendik (ana vissi,las katchup)

özeleştiriye gelirsek. süperstar. son derece ilginç bir şarkımızdı ve oradaki pek çok şarkıdan kaliteliydi ancak türkçe şarkıda nasıl 'süpıısıtaaa' deniyor onu çıkaramadım. bir ara ingilizce söylerken süpersıtar der diye de korktum.

neyse ilginç anlarıyla geçti bir eurovision daha. tek temennim lordi nin ruslana gibi her yerde sahne kıyafetiyle gezmemesi. hatun sırf orman koyafetiyle dolaşıyordu bi kaç ay.
  • tabiri caizse • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619916
    hayydi beyler kapatıyoruz dükkanı desinler diye bekliyorum bu olaydan sonra :) eurovision gevezeliği de biter en azından
  • Serpent_King • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619917
    garaj bekçisini şiddetle kınıyorum.

bu ülkede saçı uzun sihay tişört giyen insanlar bir ara toplandılar , gecelerini karakolda geçirdiler.bu zihniyetin hala var olduğunu , ve bir müzik sitesinde sürmekte olduğunu görüyorum.çok üzüldüm bu haberi okuduktan sonra.

lordi üyeleri , aranan seri katiller olsalar dediklerinde haklısın sayın bekçi ancak diğiller.sanat anlayışınızı da neye dayandırdığınız şu anda belli olmuş oluyor.demekki sanat olması için "aşkım" "hoppi" "şappi" hey hey" gibi sadece neşeli aşklı seksi şeyler olması gerekmiş müzikte.tabi ressamlarda hep börtü böcük çizsin o zaman , sinemacılar da hep sonu iyi biten filmler çeksin.ha bir de tabi yüzüklerin efensinin farklı versiyonları gerek sizler için.örneğin papatya şeklinde orklar.sanat anlayışı ya...

hala yapılan şeyin şovdan ibaret olduğu anlaşılmıyorsa bırakın kardeşim böyle müzik sitesi işlerini filan siz başka işlerle ilgilenin şu yaptığınız hiç yakışmadı.