-
Bi arkadaşımız mail atmış bana nasıl gönüllü olablirim diye. Arkadaşlar zeytinli belediyesine giderseniz (ana caddenin ustunde) orda çalışan insanlara ben gönüllü olmak istiyorum demeniz yeterli. onlar sizin isminizi alıcaktır. Bu arada burdaki yazıları geçen yıl takip ediyorlardı. :) Herkese bol eglenceler simdidennnnn....
-
konaklama 3 ytl diye geciyo ama biletix de sadece 5ytl ye kombine bilet satiliyo bi de arkadaslar kocaeliden gidecek varsa bana buradan ulasabilir biz bi kac arkadas arabayla gidecez tam kesin değil ama 2 kisilik daha yerimiz olabilir 2 kişi goturebiliriz haberiniz olsun
-
dostları bu 5 ytl lik bileti nerden alıyoduk bilgisi olan lütfen paylaşsın sağolun.
-
ya şimdi bişey sorcam.ben burdan çadırımı kaptığım gibi gidiyimmi.yoksa önce bilet almak mı gerekiyo illa?
-
holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyh yazın edremit akçaydayız
-
sanırım biletix bi bakın yinede
-
bizim eve 15 dakika mesafe :)
-
Harika bi festival olcak, hele Aydilge'yi izlemek için sabırsızlanıyorum. Ankirock da izledim süperdi...
-
ayh çok paaalıymış, gidemicem galba:P kız corinne çadırı hazırladın mı, bayaa eğlencez gibi valla.yaa amma sataşmışınız birbirinize kimsenin kimseye b.k attığı yok, kendi fikrini söölemiş arkadaş, illa linç etceksiniz.ben de aylin aslım'ı pek sevmem.konuşması fazla soğuk, ben bitaneyim, ben anamın karnından ünlü doğmuşum gibi bi havası var, fazla kasıyo.o çıktıında sevmeyenler başka şeylerle ilgilencek tabi, illa izlemek zorunda değiliz.niye bu kadar poroblem yarattınız bilmiommm...
-
biletixten başka alabileceğimiz yer varmıdır..?? bi de çadır girişi veya rezervasyonu için ayrı ücret ödeniyomudur..?? peki bunlara cevap yazabilen varmidır..?? :o)