-
Bu güne kadar yapılmış en büyük en iyi festival bencede...
Öyle bir patlıcakki yer yerinden oynayacak ve herkes hayran kalacak diye düşünüyorum.
Bu kadar büyük ve iyi isişmleri bir araya getirmek gerçekten inanılmaz başarı.İki elim kanda da olsa yine gidicem doya doya izleyeceğim.
Abicim bu ne başarıdır ya.Valla ayakta alkışlıyorum..Muhteşem bir festival.
-
yorum yazanlar arasında sadece yorum yazmak için üye olmuş kişiler var. dikkat ettiniz mi?
ilginç...
.
-
Arkadaşlar öncelikle festival programını anlayamadım Ogün Sanlısoy'a kadar-ki bunlara Rashit ve Zardanadam da dahil-her gruba veya sanatçıya 30 dk verilmiş.Ayrıca Kurtalan Ekspres haricinde çıkan hangi grubu her hafta bir barda izleyemezsiniz.Bence averaj bi festival olur.Hatta festival demek yanlış olur.(Yaptığım yorumun Barış Manço adı ile alakası yoktur.)
-
amatör gruplardan birinde ben bulunuyorum ve iki tane barış manço parçası çalıp inicez biz..diğerler amatörler de böyle yapıcaksa zaman hayli hayli yeter merak etmeyin ;)
-
dikkatimi çektide birilerinin bu dernekle alıp veremediği var galiba ya da çekememezlik mi ya da iş güç yok felan öyle takılıyolarmı anlamadım.güzel bi olay bence gidilebilir yani.ha gelmek istemeyipte aşırı tepki vermeye gerek yok gibi sanki diilmi?kaç kere olur ki böyle bişey pehh takılın yani
-
Bence bu kadar sert yorumlara gerek yok.Çünkü bu tarz konserler sıklıkla olmuyor..
O sebebden kıymet vermek gerekir..
Şahsen destekliyorum böyle projeleri....
Eğer bu konseri kıyasıya eleştiren arkadaşlara bu projede yer verilseydi tepkileri yine aynı olurmuydu acaba merak ediyorum?
-
ben eleştiriyorum konseri ve amacını değil
organizatörün çömezliğini....
lakin oradaki bir-kaç grubun ve onları da izlemek için para veren seyircinin hakkı yenecek
-
ayıp edilmiş festivaldir. izleyici olarak 50 kişi ya vardı ya yoktu.
-
evet bizde çaldık bi 20-30 kişiye sonrada diğerlerini izledik 100 kişi falan oldu sonra ama eğlendik ve güzeldi ama çok fazla gelenin olmaması organizeyle alakalı değildi bence birde barış manço severleri pek anlayamadım.bu yani..
-
Haluk Levent denilen herif hem kimse yok diye konsere cıkmadı hemde tv makinasına telefonla baglanıp okancım su an barış manco için saygı konserindeyim filan diye söylemde bulundu nasıl bi insan bu ya ..........