Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

HIM @ Rock'n Coke - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: HIM @ Rock'n Coke - İstanbul
  • iwaly • 21 Haziran 2006 00:00 • #620672
    birçok kişi igrenecek şimdi him piyasa grup işimiz olmaz falan diye ama en az o kadar da seveni var him'in.hoşgeldin HIM.eminim çok keyifli bi konser olcak
    bazı kesimler tarafından çok eleştirilselerde, onlar çok başarılı ve büyüklügü ortada bi grup
  • mor-kan • 21 Haziran 2006 00:00 • #620673
    kesinlikle inanılmaz seveni var HIMin.mesela ben..bu grubun en populer doneminde de ülkemize gelmesi büyük sans.dinleyelim cosalım:)
  • Artemis10 • 21 Haziran 2006 00:00 • #620674
    Bence guzel bir grup, ama dinleyen kitle acıkcası pek sevilen bi kitle değil, genelikle "metali gotik ozentisi" olarak tanımlanıyolar... ya da "kendilerini gotik sanan kızlar" seklinde
  • theironist • 21 Haziran 2006 00:00 • #620675
    Kesinlikle kimsenin gitmesini istemediğim bi festival ben bu festivale Rock'n F**k diyim daha güzel olur.Rock müziğinin doğası gereği bi isyan bu isyanda emperyalizme ve kapitalist düşüncelere karşıdır ancak bu festivalde kapitalist bir devletin en emperyalist şirketinin festivali olduğu için destelemiyorum ONUN YERİNE LÜTFEN BARIŞAROCK'ı destekleyelim.
  • easily • 21 Haziran 2006 00:00 • #620676
    Red Hot Chili Peppers'ın gelmesi kesinlikle daha iyi olurdu ama n'apalım aldık bi kere bilet, mecburen gitcez... HIM'in "kendini gotik sanan kızlar" şeklindeki hayran kitlesiyle karşılaşmamayı umuyorum, ne dinlediğini bilen "Love Metal" bu tamam iddialı değiliz diyen hayran kitlesinin de orada bulunması için dua ediyorum...
  • dowjones05 • 21 Haziran 2006 00:00 • #620677
    bence gereksiz...Rock'n coke un o kadar parası varken gerçekten popüler ve güzel müzik yapan gruplara eğilmek yerine böyle mıymıntı grupları türkiyeye getirmesi bence çok saçma...him ve placeboyu(ki placebo gene iyi him e nazaran) getirme..pearl jami getir radiohead getir vs..zaten sen biletleri daha fazladan satıp daha bir kaaraaa geçersin bile...u2 getir dicem de katil amerikanın her köşesinde konser verip türkiyede insan hakları yok diye gelmiyorlar onlarda bi garip...
  • creep187 • 21 Haziran 2006 00:00 • #620678
    millet zaten ortam için rockn coke a gidiyor. gerisi hikaye ya. söylentiler hariç ön satışlar başlamışken kim kimin geleceğini biliyordu ki ? ona rağmen kapışılıyordu biletler ki hala tam gaz devam. bu sene hava alanı sallanacağa benziyor. ama bence de çok daha sağlam gruplar gelebilirdi. her sene bunun anlamsızlığını yaşatacak gibi gözüküyor bu dev organizasyon.
  • phlegm_death • 21 Haziran 2006 00:00 • #620679
    O kadar parayla çok sağlam gruplar getirebilirler ama nedense gerek duymuyolar.
  • endoplazmikkul • 21 Haziran 2006 00:00 • #620680
    iwaly ye katılarak ve bunun yanında bazı şeyler mırıldanmak istiyorum HIM o kadar ezmişiniz ki görende demo albumler çıkaran ufak gruplardan sanıcak yani milyonlarca album satan bir grup bu o kadar da acımasız yorumlar yapmayalım sonuç ta seven gider sevmeyen gitmez. Rockncoke festivali 2 sene evvel headliner 50cent denen herifi çağırmıştı.Bazı şeyler festival yetkililerininde elinde değil adamlar çağırıyor gelmiyolar herifler ne yapsınlar !!!(bknz:slipknot yunanistan a kadar geldi teklif yaptılar gelmedi)barışa rockçı arkadaşlar barışa rock a gidip sonra rockncoke barışarock tshirtleriyle gelmeyin bu kadar karşıysanız.rockncoke takiler bayılmıyorlar cocacolaya(bknz:sunucu cocacolaya alkış dediğinde herkesten yuh sesin çıkmıştı )
  • alcoholicangel • 21 Haziran 2006 00:00 • #620682
    ya him'in geleceğini hangi kaynağa dayanarak buraya yazdık,bi zahmet URL'sini ya da dergi ismini vs. de verelim ki garaj böyle haber yerine paso söylentilerin dolaştığı bi site olmaya başlamasın..biz de gaza gelip f**k'n coke'a bilet alan enayiler olmayalım..dimi?