-
yaw nedir bu Hım muhabbeti ya adamlar geliyo işte kovucak değiliz ya burda oturup büyük bi müzik ustası gibi konuşmak kolay iş bu adamların seveni var sevmeyeni var bende seveni olarak artık susun diyorum istemeyen didnlemesin yok gay mi falan filan
-
hım iyidir ya iyi çocuklar böyle düşünüyorum evet
-
Red Hot Chili Peppers istiyoruuuuuuzzzzz!!!
Bi sürü söylenti çıktı gelecekler diye kandırdılar bizi hala ses yok...
-
Metal gruplarını görmek istiyoruz
mesela ilk grup slipknot olsun :))
-
ya abi yaa Linkin Park gelsin yeter valla yaaaa gelsinleer
-
<< Rock'n Gay >>
-
dostum sen slipknot u unut adamlar böyle bi grup varken gidip abuk sabuk grupları getiriyolar slipknot akıllarının ucunda bile geçmiyo
-
herşey iyi güzelde r n c komitesi resmi bi açıklama yaptımı acaba him ve muse la ilgili.... bende haftasonu gazetenin birinde hayko cepkin in r n c a geleceğini okudum ama daha line up belli degil ki... bence peşin heveslenmemek lazım
-
ya arkadaslar bırakın bu tikkymiş rockermıs kapitalizmmiş emperyalizmmiş.. boş iş bunlar.. eğlenmenıze bakın. ben ne tikkyim ne sureklı rock dınlerım. bi rhcp yi çok severim ve gidiyorum kardesım gelselerde gelmeselerde rock n coke a kimene.. herkese açık mekan değilmi? isteyen gelir isteyen gelmez.. kime ne dert yaa.. gelmicek olanlar nıye boş boş laf atıp duruyolar.. gelmiyosan ne açıosun bu sayfayıda yorum yapma geregi duyuyosun.. herkes eglencesine baksın...
-
nasıl cıkmıyor ya finbands.com a gr de bak allah allah