Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

HIM @ Rock'n Coke - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: HIM @ Rock'n Coke - İstanbul
  • BullDozeR • 21 Haziran 2006 00:00 • #620683
    Bence HIM tavan yapıcak brr..
  • Jon_Em_Gzm • 21 Haziran 2006 00:00 • #620684
    ya him geliyosa ben gitmiyorum kardeşim off ya neden saçma salak gruplar getiriyolar anlamıyorum !!!!!!!!!
  • BullDozeR • 21 Haziran 2006 00:00 • #620685
    Jon_Em_Gzm tamam bi koşu söyliyip geliyorum senin için HIM'i getirtmesinler..) Doru bir seçim yapmışlar adamlar gitmekte tereddütteydim şimdi kesin kararımı verdim..Bu haber inşalaa asıllı çıkarda yalan olmaz..
  • -jackal_musty- • 21 Haziran 2006 00:00 • #620686
    bence kötü....bu sene gitmiyorum ben ıykkk
  • Bitter_Peace • 21 Haziran 2006 00:00 • #620687
    HİM Ve Muse :)))))
    Bu Sene TikyLer Yaşadı
  • Sugarboy • 21 Haziran 2006 00:00 • #620688
    Cocacolanın düzenlediği bir festivale ben de karşıyım.Bu herkesin ortak fikridir herhalde.Benim söylemek istediğim him ve muse gibi grupların(ben çok severim) böyle kalabalık ve daha çok sert müziklerin gideceği ortamlarda konseri olmasından dolayı dinleyenlerin yeterince zevk alamayacağını düşünüyorum.Yani tek olarak getirilmelerinden taraftarım.Ayrıca him ve muse yi herkes sevecek diye bişey de yok.Unutmayalım ki zevkler tartışılmaz.
  • DeadLordTant • 21 Haziran 2006 00:00 • #620689
    gidinde GAYYYYY ay pardon love METAL dinleyin..

zuhahahhaaha :D:D::DD
  • fuckallthat • 21 Haziran 2006 00:00 • #620690
    him solisti yaptığı bir röportajda korn gibi yeni nesil gruplardan nefret ettiğini, onların, müziklerinde hiçbişey anlatmadığını kendilerinin ise heavy metale ağırlık verdiklerini sölemiş muhahha... bi sitenin haber ksımında okumuştum..

çok yazık hane him i gören hobada hübede zanneder ki adamlar çok sert müzik yapıyo aman da gitaristlerin saçlara bak aman da grubun amblemine bak falan hikaye yaa çok pasif bi grup him..
    hane şu tikkylerin dinlediği, sorsan ne dinliyosun diyince de büyük bir iştahla '' ben heavy metal dinliyorum, hem de him!! ben him i dinlerken ağlıyorum bilee....'' dedikleri işte gothic desen değil love metal desen değil, gitar sesinin duyulmadığı, genelde 14 - 18 yaşındaki genç özentilerin (özellikle kız) dinlediği kendi çapında bi grup..

inanın sağlam bi grup gelse rockn coke biz de gelir izleriz ama ne yazık ki hayır..

bence rock the nations'un ve rockistanbul'un da kendilerine ozgu cizgileri vardir ki dedigim gibi ben sahsen daha cok seviyorum onlari. lakin; para, organizasyon, festival, eglence, hoplama ziplama bazinda azicik yetersizler. ''benim eglenmem icin ziplamam gerekmez, iyi festival hiphopcu festivali midir, ne yapayim ben lunaparki. muzik getirin, slipknot getirin, opeth getirin'' demeclerini biliyorum ve katiliyorum bir acidan, rock n coke hakkinda savunma yapacak degilim

anti-kapitalist eleştrilere de fazlasıyla saygı duyuyorum. üstelik çok abartılı eleştiriler olduğunu da düşünmüyorum. coca-cola firması sembolleştirilmiş bir şeytandır literatürde. bu sembolleştirme çoğu zaman haklı sebeplere de dayanmakta
    not: tabi ki bu festival coca-cola'yı zengin etmeyecek, ama onu bu topraklarda çok daha büyük bir şirket haline getirecek. bu kadar da saf olmamak gerekiyor
  • TheZifnab • 21 Haziran 2006 00:00 • #620691
    HIM'i dinlemem dinleyen de beni ilgilendirmez, Muse geliyormuş bana yeter diyebilirim. Bir de şu mesajlara sırf lafı geçen gruplara b*k atmak için birşeyler yazanları da alamıyorum. Yahu bu ne nefret, ne yaptı bu adamlar sana ?! Bir de " Ölsün Rock'n Coke " cular var. Tamam keşke başka bir şirket organize etse de ona gitsek ama yok. Ayrıca orada Coca-Cola'ya tepki gösteriliyor olduğu kadarıyla. Ha bir de " Kahrolsun emperyalizm " diyip de heryerde BARIŞAROCK! diye boy boy reklam verenler lütfen yapmayın. Güzelim organizasyonun amatör ruhunu bozmayın...
    Saygılar...
  • bobin • 21 Haziran 2006 00:00 • #620692
    ne gerek var hım falan getirsinler adam gibi death metal gruplarını da müziğe doyalım.