Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

HIM @ Rock'n Coke - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: HIM @ Rock'n Coke - İstanbul
  • yesil • 23 Haziran 2006 00:00 • #620747
    sanırım geçen senelerde de bazı isimleri gizli tuttular.konser tarihine az bi süre kaldıında açıkladılar.him için de aynı şeyi yapmazlar umarım.bence gayet gereksiz bi grup
    işte biz buyuz him'i de getirdik derlerse sonradan, çok gülerim :D
    özellikle placebo tanık olunası bi canlı performansa sahipken kaçırmak içime oturur.
    bu sene yabancıları patlatamıycaklarını düşünüp türklere yönelmişler sanırım ki şebnem bile yeterli benim için..
  • re-arranger • 23 Haziran 2006 00:00 • #620748
    Him, Muse ve Placebo beraber gelseydi tam otçuların festivali olurdu millet çeker çeker kendinden geçerdi artık. bizim gibi eğlenip hoplamak zıplamak isteyenler de "ah red hot chili peppers vah red hot chili peppers" derdik ya da o parayla başka aktivitelere giderdik. gerçi benzer bir durum olcak gibi
  • Bu_RocK • 23 Haziran 2006 00:00 • #620749
    kimse boş heveslere kapılmasın him falan yalan bu seneki rock coke da rezalet placebo ve muse geliyo yabancı gruplardan okdr 1-2 tane daha var ama okadar önemli değil bu seneki rockn coke boş
  • anathemaa • 23 Haziran 2006 00:00 • #620750
    ya neden bukaddar olay oldu nedir bu ya yok him çoluk çocuk falan filan kaliteli müzik yapan herkesi dinlerim çoluk çocukta dinli
    yorsa helal olsun öyle çocuklara kurtulun artık bu tarz düşüncelerden
  • 2mi3 • 23 Haziran 2006 00:00 • #620751
    Bir arkadaş demiş otçu kaynar orası diye...Eskiden Doors,Hendrix,Pİnk Floyd konserlerinde otçular olurdu..Yeni otçular muse,placebo eşliğinde çekiyorsa harbi düşüş var demektir...Bu arada festival listesine baktım,çok vasat....Türkiyeye daha evel en az 2 kere gelmiş grupları getiriyorlar gene...Mİllet Almanya'da Gunsnroses,Metallica izleyip,alt gruplarda da Alice in Chains,Audioslave hatta Cradle of Filth izliyor..Biz burda İTÜ şenliklerine çıkmış Reamon ile headliner olarak Muse ve Placebo görecez...Gerçi kolayı var,festivale gidilmez olur biter...Atina'da Rolling Stones,Pearl Jam,Scorpions konserleri olurken...Ofofof Eylül ayının biletini Mayısta satmaya başladılar ayrı komedi...Bakalım belki son dakika golü atarlar...Pek zannetmiyorum ama...en iyisi para olacak James Brown'dan başlayıp Depeche Mode'a kadar bütün konserlere gitmek..Heee festivalde yeni yetme gotik/grunge/punk karışımı hatunlara bakmak içinse,Taksim'de Yapı Kredi'nin önünde oturup beleş izleyebilirsiniz...Deşarj oldum...
  • phonedeep1 • 23 Haziran 2006 00:00 • #620752
    ya harbiden ne umduk ne bulduk durumu ya ne kadar garip!!tamam muse placebo 10 numara ama öteki gruplar ne?duman-sebo-hayko zart zurt ben bileti aldım ama satıcam isteyene bole giderse..ya ben him-strokes falan duymustm cok kotu oldu sımdı bu bari sonradan bişeyler yapsalar getirseler!!
  • kedi-fare • 23 Haziran 2006 00:00 • #620753
    ya bence him falan hikaye olcak ya...
  • utkuuu • 24 Haziran 2006 00:00 • #620754
    sadece rock dinlemekle olmaz, hepiniz özentisiniz...(anlayan anladı) barışarock
  • sheltox • 28 Haziran 2006 00:00 • #620756
    son anda bir head liner şart....bu arada üzgünüm ama altta linke bakın orada olacam :D www.fiberfib.com
  • sheltox • 28 Haziran 2006 00:00 • #620757
    bir bomba patlamassa(ki gelmemiş biri olması lazım metallica gelmişti ancak burada yazan arkadaşların coğu(yaşlarından dolayı) izleyememiştir sanırım ben iki gelişlerinde de izlemiştim) cok bomba bir r n c izleyemicez yine gideriz eyvallah ama bir red hot bir green day ne biliim limp bizkit ya da yenilerden linkin park bile line up ı bayaa kuvetlendirirdi.şu anki liste bi kaç kez gelmiş gruplar ve hergun istanbulda sağda solda barlarda izleyebildiğimiz gruplar. demin bi link atmıştım çok üzülerek bi de bunu atıcam kızmayın ban :)
    http://rockinrio-lisboa.sapo.pt/programacao.html?lang=en