Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

HIM @ Rock'n Coke - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: HIM @ Rock'n Coke - İstanbul
  • aNeSTeZi • 21 Haziran 2006 00:00 • #620693
    him'i severim. rockn coke u da severim. müziği siyasetle bağdaştıranları sevmem.
  • deathangel • 21 Haziran 2006 00:00 • #620694
    finbands.com dan bakım 3 eylul rockn coke yazıyor ayrıca gelmesine en mutlu oldugum grup su dunya gozuyle ville yi gorecem ya o kadar seviniyorum ki forever HIM
  • deathangel • 21 Haziran 2006 00:00 • #620695
    ayrıca sevmeyen sevmez laf atmayın kardesim tikky falan yazıp gay yazıp sevmiyorsanız gitmeyin zorlamı ayrıca muzige siyaseti karıstırmayın!!!sonuc olarak istemeseniz de geliyor
  • Jotun • 21 Haziran 2006 00:00 • #620696
    Öncelikle şunu söyleyeyim, şu HIM sevenler ve sevmeyenlerle ilgili bir araya girmek istiyorum. Adamlar Rock'n'coke'a getirilmeye layık görülmüş ve kendileri de bu kararı vermişler. Adamlar ellerinden geleni yapıyor. Herkesin gönlü kendi sevdiğini headliner görmek ister, anlıyorum, ama bu adamları da elbet bir seven var ki dünya çapında tanınıyorlar. Him'i hepimiz tanıyor muyuz? Tanıyoruz. Seven veya sevmeyen de olsa bu bir başarı. Ha ayrıca grup elemanlarını tanımıyorum, Him'in kaç kişi olduğundan bile haberim yok, ama iyi kötü şarkılarını dinlerdim.Sadece 3. dinleyişten sonra hepsi birbirine benzediği için insanın içi bayılıp bırakmak istiyor, benim görüşüm bu. Her makyaj yapan gay değildir, ve şarkısında ölümden veya fantastik ögelerden bahsetmiyor diye kimse için 'ıyy iyyreennççç vıyykk' efektlerinin çıkarılmasından yana değilim.

Birkaç ay Him dinlemeyeceğim ki gittiğimde biraz dinlemeye mecalim olsun. Yine de gideceğim. Tikky müzik diye de bir kavram var mı bilmiyorum. İlla olacaksa da; kop kop kop...
  • helena89 • 21 Haziran 2006 00:00 • #620698
    bence kötü....bu sene gitmiyorum ben ıykkk
    21 Haziran 2006 Çarşamba | Yazan: -jackal_musty-

yastayız:p
  • Nathaniel • 22 Haziran 2006 00:00 • #620699
    Y'All wanna single say fuck that!! Ah geçen sene ah!!!2-3 sene öncesine kadar HIM'i tek kişi zanneden adamdım ne yapıcam ben ya? =))
  • Nathaniel • 22 Haziran 2006 00:00 • #620700
    Bu arada ne HIM ne Muse ne de Placebo headlinermış.Sabaha açıklarlar heralde headlinerı.
  • metalkesh_666 • 22 Haziran 2006 00:00 • #620701
    yorumları okurken çok güldüm... him den başlayalım bi arkadaş him için ölümden bahsetmiyor demiş..ona önerim him şarkılarının eğer ingilizcesi varsa daha iyi irdelemesidir.. Him kendi çizgisinde ilerleyen başarılı bi gruptur ki oraya sadece gone with the sin,sweet 666,close to flame şarkıları için gidilir tabi konser anında yanınızda bir sevgiliniz olması konserden alınan zevki üst doruklar taşır... Anti-kapital arkdaşlarım altınızda levi's kotunuz ve benetton t-shirtünüzle sırf şekil olsun diye rockncoke a b.k atmak garip bi tatmin biçimi olsa gerek..
    ps: rock n coke u savunduğum anlaşılmasın bu yazımdan sadece sırf yazı yazmak için yazanlara bi cevap.. anlayana tabi.. saygılarımla..
  • tearful days • 22 Haziran 2006 00:00 • #620702
    headliner dejavuymuşşşşşşş!!!!!!!!
  • ReigN13 • 22 Haziran 2006 00:00 • #620703
    muse un çok kaliteli bir grup olduğunu düşünüyorum.him de dinlenilebilri bence.ama rock n coce için bunlar yeterli değil bence...metallica ile rhcp ı bekliyoruz...