-
geçen seneden sonra sönük evet...80 ytl vermeye de insanın eli gitmiyo..ama o kadar da kötü değil aslında..
-
açıklandı gruplar ve paramın nereye gidiceğini çok merak ediyorum işte size liste
Muse
placebo
editors
şebnem ferah
gogol bordello
duman
reamon
mercury rev
vega
ogün sanlısoy
yüksek sadakat
hayko cepkin
geçen sene korn'u getirenler şimdi niye bunları getiriyorlar!?(resmi açıklama mailidir bu)
-
red hot chili peppers derim başka bişi demem bu festival sağlamsa eğer ki bence hiç öyle değil getirirler red hot ı.korn falan hikaye yani.türkiyeye 2 defa steve vai geldi bin tane sağlam grup geldi hiç ses çıkmadı korn geldi ortalık darmadağın oldu ilginç diyorum sadece
-
ya bence son anda patlatacaklar bombayı bekliyolar çünkü açıkladıkları isimler şuan kesinleşmiş olanlar.bence metallica ya da benzeri bi grubu headliner yaparak koparacaklar olayı yani en azından onu beklerim bölesine güsel ve aşırı popüler bi fest den..
http://img97.imageshack.us/img97/9346/rockncoke20061dm.jpg
-
Red Hot Chili Peppers'ın GElmesi Daha büyük olay olurdU..D
İmİ HIM......
-
yani şimdi HIm geliyor mu_?!
-
kendini efsanevi gruplara hazırlamış olanlar ya da sert bi şeyler bekleyenler için hayal kırıklığı diyebiliriz ama bence kötü bi liste değil..
-
off gitmek istiyorum.....
-
istediğim bütün gruplar sanki anlaşmış gibi bu sene geliyolar rock n coke a :D hele placebo yu 3. kez görcem...sahne performansları süper söyliiiim :D
-
HIM falan gelmiyo :/
Ne diye festivalin official sitesine bakmadan kulaktan dolma haberler yayınlarsınız ki anlamıyorum...
www.rockncoke.com