Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

HIM @ Rock'n Coke - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: HIM @ Rock'n Coke - İstanbul
  • su kurbagası • 22 Haziran 2006 00:00 • #620704
    him de nedirr yaa?? daha geçen gunlerde orta sona giden kuzenımden duydum oda askın metal hali him diye nick yapmıs merak edip sordum anlam veremeyince...
    RedHotChiliPeppers istiyoruz!!!!!
  • FREeDom_____ • 22 Haziran 2006 00:00 • #620705
    yaw bugün bi arkım söledi bi belgedemi ne görmüş metallicayla 1 milyon dolara anlaşılmış galiba..?..Emin değilim tabe gelmeyin üstüme :D
  • onlyBateriZt • 22 Haziran 2006 00:00 • #620706
    him muse kaliteli gruplar fakat biz daha canlı coşturucu birşeyler beklerdik.. piyasayada kaçmadan tabi
  • cabula • 22 Haziran 2006 00:00 • #620707
    tikkyleree laf ediosunuz yani gercek tikkylerden bahsediyorum 3 ay servisle okula gdiyorum diip okula yuruyerek giden zavallilardan bahsetmiyorum...gercek anlamda anlamda icinde rock duygusu tasiyan bi insan herkese satasmaz cunku umrunda olmaz parasi oluyor marka giymekten hoslanmayip bi kenara cekilip adam gibi muzik yapan yahut dinleyenlere oK de cebnde sigara alcak parasi olmayiP herife bak tikky hemdeee rock dinliyo diiyen zavallilardan nefret ediyorum yaaa iste onlar tam bi ozenti..size adam diesel kotunu ckarip verse agi yirtilana kadar giyersiniz eminim neyse ya sadecee olduugnuz gibi olun kimseye .ok atmaya gerek yok..onlara ben kisaca ozenti diyorum..bunu yaziyorum bazilarii bu kesin tikky cok dokunmus filan yazcak eminimm.benim ne bir kota 1 milyar vercek param var nede zavalliyim ama rock muzik dinleyen biriiym..ustunuzdeki size ait olmayan deri ceketi atin lutfen saygilarimla!
  • easily • 22 Haziran 2006 00:00 • #620708
    Rolling Stones dergisine dayanarak söylüyrum ki gelmesi kesinleşen gruplar Muse, Placebo ve de HIM'dir. Şu ana kadar gelen söylentileri düşünürsek de gelmesi düşünülen gruplar Metallica ve Red Hot Chili Peppers idi. Ayrıca Rock'n Coke'un sitesinde gelmesini istediğiniz gruplar şeklindeki ankette gelmeyeceğini bilmek için dahi olmamaıza gerek olmayan System Of A Down birincilikle gidiyordu, ona ne oldu, hiç bir fikrim yok. Sonuç olarak HIM, Muse ve Placebo geliyor, daha ağır bir festival için Rock The Nations iyi bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.
  • KkKerim • 22 Haziran 2006 00:00 • #620709
    müziğe siyaseti karıştırmayın bence.biliyorum ki bu eleştirileri yapanların %90 ı coca cola içiyor ve sigaraları malboro.....
  • slipknot16 • 22 Haziran 2006 00:00 • #620710
    arkadaşlar paniğe gerek yok hala metallica ve rhcp için umut var çünkü bi pok bilmeyen arkadaşlar bu grupları headliner olarak göstermişler bu gruplar headliner değil sadece alt gruptur bunuda belirtmek isterim duyduğumu göre metallicanında gelmesine tamm gözüyle bakılıyormuş ama yinede kesin değil
  • the bass-ist • 22 Haziran 2006 00:00 • #620711
    yaw bugün bi arkım söledi bi belgedemi ne görmüş metallicayla 1 milyon dolara anlaşılmış galiba..?..Emin değilim tabe gelmeyin üstüme :D
    22 Haziran 2006 Perşembe | Yazan: FREeDom_____

o arkadaşın coca coladamı çalışıyor acaba?
  • wampi • 22 Haziran 2006 00:00 • #620712
    iyiki geliyor HIM, harika bir festival olacak... Tikky olduğunu düşünen arkadaşlar gelmeyebilirler seçim serbest.
  • tumb_665 • 22 Haziran 2006 00:00 • #620713
    bazı arkadaşlar abartmış bu özenti konusunu ne bu ya,ölüm kalım meselesinmi bize ne yaa suratlarına bakmayız olur biter.beğeniyosan gider dinlersin müziğini,beğenmiyosan susarsın,siz söleyince millet vazmı geçicek gitmekten?