Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke @ Hazerfan Havaalanı - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'n Coke @ Hazerfan Havaalanı - İstanbul
  • Leviathan • 6 Temmuz 2006 00:00 • #621073
    rakın cock yeşil vadide olacakmış bu sene.
  • carp_goth • 7 Temmuz 2006 00:00 • #621074
    rock n coke ka laf atanlara soruyorum Türkiyede kaç tane böyle Professional festival oluyor yapmayın !!!! heheh kaç senedir gidiyorum ve her seferinde daha fazla eğleniyorum... yani aslına bakarsan eger gidersen ve iyibir arkadaş grubunla gidersen hayatının en iyi eğlencesi olabilir evet biraz pahalı ama bence her kuruşuna deger orda edindiğim bir sürü arkadaşım var ve Ömrüm olduğu sürece gitmeye çalışıcam
    6 Temmuz 2006 Perşembe | Yazan: grupdemo

Rock The Nations ve Rock İstanbul ve bu festivallere de geçen senelerde rock camiasının ağır abileri katılmışki bunu yalnızca rocktan anlayan bilir mtv ve dream izleyenler ancak vahiyle inerse bunalrdan haberdar olur siz yalnızca piyasa olmuş müzikalitesi olmayan gruplardan haberdar olursunuz ancak ancak size zorla sunulanı sizin başınıza kakılanı dinlersiniz çok dar bir çerçevede dinlediklerinizin arasında tabii ki placebo ve muse kötünün arasında ki iyilerdir sadece ve bunalrı dinleyenlerin %90 ıdaha blue çağındaki çocuklar böyle müzikalitesi yerlerde gezen grupları gerçek müzik altyapısına sahip insanlar dinlemez özür dilerim ama bu gruplar için bir festivale 80 100 milyon verenlerin çoğu burjuva zengin çocukları olduğundan başka bir tutum beklemiyordum.Eskiden tikky ve ciks kesimi olarak adlandırılan bu kesim şimdi rock müziğe bulaştı. Her konsere baba kesesinden hayvani paraları harcayan insanlar yüzünden konserler 100 milyon civarında geziyor merakımdan soruyorum etrafta eskisi kadar çok tikky ve ciks neden yok acaba yoksa durumu birtek ben mi görebiliyorum...
  • Synthesizercı • 7 Temmuz 2006 00:00 • #621075
    Birbirine saygı göstermeyi bile beceremeyen siz çömezler!

Bu konu yalnızca Rock'N Coke başlığı altında açılmıştır. Siz sığ insanlar için bu işin meali şudur ki; Burada organizasyonun yalnızca kalityesi tatrtışılır.
    Onun dışında gidenleri yargılamak terbiyesizliktir,
    Kimin hangi müziğe ilgi duyduğunu yargılamak terbiyesizliktir,
    Kimin hangi koşullarda nerelere gelebildiğini yargılamak terbiyesizliktir,
    İnsanların şahsına saldırmak toptan terbiyesizliktir!

Forum da sizin gibi çömezler yüzünden kirleniyor zaten. Yapıcı tek bir faydanız dokunsa şu siteye de; görüp, takdir etsek. Ancak siz buna da saldıracaksınız, biliyoruım; nato kafa nato mermer.
    Ne diyeyim, büyümenizi bekleyeceğiz, bu gidişle başka çaresi yokmuş gibi görünüyor.
    PS: Bu arada sözüm yalnızca organizasyon için yorum yapan meclislerin dışına;)
  • carp_goth • 7 Temmuz 2006 00:00 • #621076
    Bana mı laf atıyorsun ancak gülüyorum sana Zintizayzırcı çömezmiş puahahahahahah seninle aynı yaşta olduğumuzu farketmedin galiba senin gittiğin yol kadar bizde yol gittik ne dediğimi de çok iyi biliyorum tolere edilecek bir durum yok emperyalist şirketlerin getirdiği müzikalitesi sıfırın altında olan gruplarla kaynaşma partisini mi savunuyorsun bir kere bu rock müziğin ruhuna aykırı SEN HİÇ MERAK ETMİYORMUSUN NEDEN ROCKN COKE A GERÇEKTEN BU İŞİN DUAYENLERİ DEĞİLDE TIFIL GRUPLAR GELİYOR BEN SÖYLEYEYİM BAZI GRUPLAR VARKİ KENDİ BULUNDUĞU CAMİAYA İHANET OLACAK BU TARZ BİR ŞİRKETİN KONSERİNE KATILMAYI REDDEDİYOR YOKSA DİBİMİZDE BULGARİSTANDA DÜZENLENEN ORGANİZASYONUN EN UFAK GRUPLARINDAN OLAN placebo VE muse BURADA BAŞ TACI EDİLMEZDİ ASIL TERBİYESİZ SENSİN ONUDA SÖYLEYEYİM BEN BİR GERÇEĞE DİKKAT ÇEKTİM SADECE SENİN GİBİ DÜNYADAN HABERSİZ BİRİSİNDEN DE ANCAK BU KADAR DAR BİR YORUM BEKLENEBİLRDİ rOCK ASLA USLU ÇOCUK OLAMAYACAK HA BU ARADA NEDENSE BU SİTEDE BARIŞAROCK LA İLGİLİ TEK KALEM YAZI GÖRMEDİM NEDEN ACABA SİZ GENÇLER SİZ SÖYLEYİN CEVABI ÇOK BASİT ASLINDA...ÇÖMEZ HAH BEN BU SİTEDE ÇÖMEZİM AMA SANIRIM SEN DAHA DÜNYADA ÇÖMEZLİĞİNİ YENEMEMİŞSİN Synthesizercı
  • sadelimon • 7 Temmuz 2006 00:00 • #621077
    aldığım bilgiye göre placebo iptal olmuş ve rockn coke un ana sayfasında placebonun resmi çıkmıyor ama yanlış olabilir.
  • kurtforyou • 8 Temmuz 2006 00:00 • #621078
    korn a kim laf atıyo ya korn dan iyisi gelmeyecek rnc ye gay gruplarıyla idare etsin millet
  • carp_goth • 8 Temmuz 2006 00:00 • #621079
    Dudullu daki Coca Cola fabrikasında sendikaya üye oldukları için işten çıkartılan ve 62 gündür işyerini terketmeyen 103 işçi gözaltına alındı.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Süleyman Çelebi açıklama yaptı; "Anayasal haklarını kullanıp, sendika üyesi oldukları için Coca Cola işvereni tarafından işten atılan işçilerin, işlerine geri dönmek için düzenledikleri eylem emniyet güçlerinin saldırısıyla bitirilmeye çalışıldı. AB uyum yasaları bir kez daha kağıt üzerinde kaldı" dedi.

Çelebi, Coca Cola nın dağıtımını gerçekleştiren taşeron firma Trakya Nakliyat ta işten çıkartılan işçilerin durumunu işyeri yetkilileriyle görüşmek üzere fabrikaya geldi; görüşme sürerken bin kişilik bir Çevik Kuvvet ekibi fabrikaya girerek işçileri gözaltına almaya çalıştı.

Polis işçilere karşı biber gazı kullandı; sinir krizi geçiren iki işçi yakını ambulansta tedavi edildi. İşçilerle birlikte fabrikada direnen aileleri serbest bırakıldı; işçiler gözaltına alındı.

Polis müdahalesini kınayan Süleyman Çelebi "Sadece Coca Cola işçisine değil, örgütlenme özgürlüğüne saldırdılar. . Hakkını arayan 100 göstericiyi bin kişilik güvenlik gücüyle kordon altına alıp üzerlerine biber gazı sıkılması emrinin failleri mutlaka bulunmalı ve cezalandırılmalıdır" dedi.

Türkiye genelinde 2 bin kişinin çalıştığı Coca Cola da sendikanın olmadığını belirten Çelebi "İş yerinde sendikal çoğunluk sağlanmış olmasına rağmen, 62 gündür bir tespit ortaya çıkmadı. Coca Cola işvereni, işyerini taşeron firmalara devrederek sorumluluktan kaçmaya çalışıyor" diye ekledi.

BİRKEZ DE ŞÖYLE DÜŞÜN YA BAŞINA BUNLAR GELEN SENİN ANAN BABAN OLSAYDI O ZAMAN NE YAPARDIN BİRAZCIK OLSUN SAĞDUYU BİR ÇOĞUNUZ ÇOCUK BİLİYORUM AMA AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR...
  • alamangiz • 8 Temmuz 2006 00:00 • #621080
    bu sene ana grup franz ferdinand olmalıydı bence yanınada fischerspooner fena gitmezdi üzerinede tatlı olarak bloc party :)) ,editors iyi seçim olmuş ama..
  • carp_goth • 9 Temmuz 2006 00:00 • #621081
    Yok yok sizden bir halt olmaz siz herşeye müstahaksınız siz insanlık damarlarınızı aldırmışsınız aileden gelen birşey bu sizleri yetiştiren aileler vurdumduymaz olunca sizde haliyle böyle oluyorsunuz sizi suçlamıyorum ailelerinizi suçlamak lazım bunları nasıl yarattınız parayı vermekle sokağa salmakla insan yetiştiremezsinn napalım siz böyle olun bizde böyle sizsizde bu savaşı kazanacağız bu tarz katil şirketler istediği gib borularını öttüremeyecekler
  • Leviathan • 9 Temmuz 2006 00:00 • #621082
    kötü, karaktersiz, sadece parayı amaç güdüyen bunun yanında;

"PARASI OLMAYAN BARIşA ROCK'A gitsin bırakın bizi eleştirmeyi biz sizler gibi değiliz olmayacağız..................
    2 Temmuz 2006 Pazar | Yazan: Maroon5"

gibi şahısların gittiği, eğlendiği ülkemiz için yüz karası bir festivaldir.

yazıkdıklarıma katılmayanlar; evet müzil mtvde, dream tvde, number one da seyretiklerinizdir; onlar haricinde dünyada müzisyen yoktur, başarı ordaki ödülleri toplamaktır, başarı american pie olmakdıtr, american dizilerindeki filmlerindeki gibi yaşamaktır her şey, hayatın amacı, ereği; ne diyeyim başka.

insan politik bir varlıktır, başınızın ucunda binlerce insan katlediliyor, ırzlarına geçiliyor; bir tarih yokoluyor adeta ve bizler karşı olacağımıza, bu sermayenin en büyük destekçilerinden "coca cola"nın cebini dolduruyoruz.. bare şu olayda bir tavrımız olsun, bir karşı duralım; ne olur placeboyu da muse u da görmeyiverin. bu duyarsızlık çok tehlikeli, ürkütücü; sadece merak ediyorum nereye kadar gözlerimizi böyle kapalı tutucaz. ya da salla gitsin, zaten bunları buraya yazmak kadar da manasızlık yok; anlayacak yok okuyacak yok.