-
tırt organizasyona tırt yorumlar..
giden buyrsun gitsin de kendi adıma bu gruplar için o kadar parayı hayatta vermem..orda çıkıcak yerli grupların hepsini zaten bahar şenliklerinde beleşe seyrettim;placebo ve muse 'ehh' dedirtseler de sadece 2 grup için 100 milyon vermem..bi de bize bu grupları layık görüp rock kisvesine bürüyen,alın size festival diyen organizatörlerin cebini de saftirik saftirik dolduramam...
ya adam gibi ROCK yapılsın,madem festivale o adı koydunuz;ya da organizasyonun adını değiştirin ALTERNO N' COKE yapın..
bizleri de gereksiz yere germeyin...
-
boşuboşuna dalaşıyosunuz bu festival piyasadır aynı zamanda pahalıdır eyvallah colaya karşısınızdır eyvallah yazık be abi türkyede arkaşlarınla gidip adam gibi eğlenbileceiğiniz tek festivaldir bence insanların umrundamı cocacola adamlar eğlenmeye gidiyo işte istediğiniz kadar bağırıp çağırın çırpının o alan tıkabasa dolucaktır ha buarada bende gitmiyorun ama gidenede laf atmaya gerek yok bence daha fazla saçmalamyon bence
-
İyi hiç yorum yapmayalım sana göre hiç eleştirmeyelim sus pus ortalıkta bekleyelim parası olan vurdumduymaz zengin çocukları gitsinler eğlensinler sıra onların evine geldiğinde sıra onların ana babalarına geldiğinde bakalım napacaklar sizleri kim kurtaracak bakalım.O zaman coca cola gelip sizi kanınızda boğulurken alnınıza bir öpücük koyup öyle yatıracak ölümün koynuna .Kardeşinizin ırzına geçilirken sevdiğiniz herkes ölürken anlayacaksınız bizi boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye.İşte o zaman ben ve benim gibiler onların karşısında olacağız siz de isterseniz babanızın parasıyla ülkeden kaçarsınız size kalmış artık...Guatemela daki coca cola şirketiyle ilgili bir araştırma yapın bakalım ilgilenen İNSAN lara söylüyorum orada işçi sendikalarına suikast düzenlemeketen çekinmeyen mafyayla içli dışlı olan bir sürü pisliğe bulaşan nerdeyse cinayetle eş anlamlı olan bu şirket için ne düşünüyorlar.
http://www.barisarock.org/haber.php?haber_id=22
Buyrun burdan bakın...
-
hiçbişeyi değiştiremezsiniz!!!!! insanlar yıllardır aynı durumda yıllardırda dünyada olan biten açık bigüç yok karşı gelcek cocacolaya americaya adamlar kültürleriyle iyice işlediler içimize bunları forumlarda yazı yazarak insanları -sen rockncokemı gidiyosun yuh sana- diyip aşağılayarak biyere varmazsınz dediğin herşeyde hak veryorum sana ama olmaz....
-
burası müzik konuşulmak üzere tasarlanmış bir site değilmi? bırakın artık bunları.. müziği tartışın birazda şu forumlarda..
-
coca cola hakkında söylenenlerin hepsi doğru ama bu ülkede insanların böyle grupları görmek için başka şansları yok.(parası olan gider yurt dışında izler ama bu şansa sahip olanda bir elin parmaklarını geçmez) Kimseninde bu festivale coca colaya destek olmak için gittiğini düşünmüyorum.Rock kola kapağının altına girmez deniyor ama yurt dışında ki büyük her festivalin arkasında başka emperyalist denebilecek firmalar var.Altta vereceğim linke bir bakın bakalım özellikle sponsorlara dikkat.
http://www.rockamring.de/
-
evet baktım suzuki var emperyallerden birde mtv ama metallica zaten kendini batıran hiçbir zamanda para dışında birşey düşünmeyen bir grup artık gunsn roses da tek şarkılık bir grup çağrıldığı her festivale gitmeden ayakta kalması müğmkün değil amerikadaki grupların işi bitmek üzere avrupadaki grupların etnik müzik kültürü karşısında da şansları olduğunu sanmıyorum depeche mode a gelince onu bende anlamadım isimler büyük olduğu için katılmıştır o da herhalde :P:P ama ben bunların ne kadar rock müziği temsil ettiği tartışılır diyorum zaten Mtv gibi bir şirketin düzenlediğinden ne beklenir ki pehh
-
katılıyorum müzik açsından bakarsan çok haklısın insanlar biraz müzik dinlesin rock müziği batıdan geldi insanlar onlardan ilham aldı sonuçta bisürü çakma grup çıkıyo hepsi american gruplarına özeniyor birazda sahiplerinden dinlesinler başka nerde dinleyebilceklerki americaya almanyaya festivalleremi gidcek insanlar
-
Ya sırf aykırı olmak için rock festivalini bile karşı çıkıosunz!Herkes kendi işine baksın.İsteyen istediği müziği dinlesin size ne?
Placebo ya da laf etmeyin tamam adam gay ama siz adamla yatağa mı gireceksiniz sadece müziğini ddinleyeceksiniz
-
böyle bi organizasyona,bu grupla bu para çok bence...