-
guzeeel :)
mor ve otesi iyi olmuş
sonunda
-
7 ocak itibariyle davul kayıtları başlamış bilgilerinize...
(kaynak resmi web sitesi)
-
bence başarırlar :) ilk 5'e gireceklerinden eminim :)) başarılar :)
-
yazıcam demiştim ama yazmıycam..
(bırak)alım da (zaman aksın) bakalım
ne olduklarını görelim:))))
-
''eurovision'' sanırım yalnızca bizim ülkemizde bu kadar ciddiye alınıyodur. her sene ayrı telaş yok kim katılıcak? yok türkçemi söylüycek ingilizce mi ? ya da ünlü şarkıcı mı yolluycaz amatör mü?
her kim katılırsa katılsın hangi dilde söylerse söylesin sonuç degişmiycek ve yine balkan ülkeleri birbirine oy vericek..kıbrıs rum kesimi yunanistanı yalıycak,ingiltere evet o meşhur büyük britanya puan alamıycak,almanyada ki türklerden ülkemize 10 puan gelicek..yani degişen hiiiiçbirşey yok.
mor ve ötesi de katılsın çıksınlar söylesinler sosyal mesajlarını da versinler eyvalllah ama bu kimin umurunda.
-
http://www.youtube.com/watch?v=eufG8FHDF1M
arkadaşlar şarkı ve sözler güzel olursa ister siyaset ister ırk dinlemiyor kimse.bakınız every that ı can türkçe ingilizce altyazılı.ne kadar anlamlı ve güzel sözler.ne rimirimirey ne şeyk it ap şekerim...
http://www.youtube.com/watch?v=878p3Lh7N4g&feature=related
al buda sözlerin yanında asıl ritm.kimse bişey diyemez kardeşim ritm ve sözler güzelse.şimdi rahat bırakın beni.bu şarkıyı 4. defa dinleyeceğim :)
-
mor ve ötesi kendini tanıtmaya gidiyo oraya siz neler diyosunuz.yok yarışmaymış birincilikmiş onunculukmuş....
-
Yapmaları gerekeni yapıyorlar . Dünya piyasasında artık sağlam müzik yapanlardan çok doğru yerde doğru zamanda müzik yapanlar kalıyor .
-
mor ve ötesinin türkiyeyi temsil edeceği şarkı açıklandı. ilk izlenimlerimle yazıyorum. beğendim bu şarkı türkiyede tutar. o deli saçması yarışmada tutmasa bile sağlam şarkı. inş. onda da tutarda grup kendini tanıtır. gerçi biz geçen senenin 1. cisini tanımıyoruz ama sırbistanlımıydı neydi ...çok ta lazım değil. şarkının ismi deli.hatta nakaratının bi bölümüde şöyle;
beni büyütüp ağlatmayın sevginiz nerde övündüğünüz !
beni büyütüp ağlatmayın sahte düşlerle oyalamayın...
-
Klasik Mor ve Ötesi soundu bir parça ile temsil edecekler.
Ya tutarsa diyelim..