-
Bence eurovision duruşuyla sacma zaten de mor ve ötesi nin konsepte uymadıgını da düşünmeden edemıyorum,daha yerli müzik dinleyenlerin birçoğu mvö den bşy anlayamazken bunu yabancılara aksekttirebilir mi merak ediyorum..
ve onlara sonsuz destek demeden geçemiyorum :)
anatema eğlence zaten..
-
:)) güzel yakalamışsın !!
-
bu yorumları yazan arkadaşların madem mor ve ötesini eleştirebilcek yetileri var neden gruplarıyla mor ve ötesinin yerinde değiller ?
Ya da kaç arkadaş mor ve ötesinin şarkılarının armonilerine inip çalındığı gamları ve içerdiği müzikal değerleri biliyor?
Sanırım bazıları burda saçmalamaktan başka bişiy yapmamış Mor Ve Ötesi son iki albümünde gerçekten sound olarak çok başarılı, hiç bir enstrüman birbirini bastırmıyor ve şarkılar gerçekten yürüyor...
Ve ben inanıyorum ki tük enstrümanlarıyla modern muziği birleştirebilcek kadar vizyon sahibi ve bilinçli muzisyenlerdir.. Başarılı olacaklarından şüphem yok...
Bu arada, garaj bekçisinin de aptal saptal yorumları bence silmesi gerekiyor, çünkü kendini muzisyen sanan seviyesizler ortalığı hakaret ederek küçük düşürüyor..
-
ne kadar gereksiz..
-
Bence harika bi seçim. Çünkü artk eurovision müzikal değerlerin tartıldığı bir platform olmaktan çıktı. O yüzden gösterişe fazla önem vermemek gerek. Mor ve Ötesi de en iyi şekilde temsil edecektir. Derece olmasa bile gerekli merciilere iyi bir cevap niteliğinde olacaktır derim ben. Başarılar onlara.
-
bence kurban katılsaydı ortalığı kırıp gecirirdi ama mor ve öteside iyi yani saglamlar bakın lordiye yarışmaya katıldı ve kazandı hangimiz lordiyi biliyorduk bilenler vardır ama saysısı azdır mor simdi tabi ikisini kıyaslamak yanlış olur yani diyecgim o ki kimin sahne şovu iyiyse o kazanır
-
ben bu sene birincilik gibi bir başarı geleceğini zannetmiyorum.
mor ve ötesi henüz ülkemizde bile benimsenmiş bir grup değil.
üstelik bu yarışma komşuna oy ver veya köpek gibi dalaştığın ülkenin gönlünü al yarışması olup çıkıyor.
yani ben yine fransa dan oy beklerim.bizim oylar da zaten ya yunanlılara ya ermenilere.
belki geçen senelerde elde edilen başarıların bir kısmı miras kalabilir ama birinci olmaya yine yetmez diyorum...
-
savulun bizans kargaları Türkler geliyor!!! ya artık vazgeçelim bu aptal siyasi yarışmadan.mor ve ötesi nasıl ikna oldu böyle bir şeye anlayamadım ama sonuç aynı.telefonla 4'üncü olunuyor.biraz da şarkı sağlamsa 2'.nci,3'üncü.kazananlar zaten belli her yıl.o sene hangi devlet birilerinin hoşuna daha çok gittiyse ona gider ödül.çocukluğumun 'TURKEY ZERO POİİİİNT' kabusu ne zaman bitecek???
-
taa ne zaman belli oldu bu, burda daha yeni çıktı haberi. haberleri 20 gün sonra duyacaksam neden okuyayım garajı?
-
Harun Tekin'in söylemini okumadan egoistçe yorum yapmak pek hoş olmuyor. Bence her müzisyenin isteği daha çok kişiye ulaşabilmektedir. Sevmeleri ya da sevmemelerine aldırmadan.
100 milyon kişiye şarkı söylemek şansını değerlendirmek adına büyük riskler alınabilir. Başarılar diliyorum..