Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mor ve Ötesi Eurovision'a katılıyor!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Mor ve Ötesi Eurovision'a katılıyor!
  • Blindfold • 30 Aralık 2007 00:00 • #632472
    çok bişey beklemeyin yanlış bi karar verdiler dansöz yarışmasından başka bişey değil...sonuçları göreceğiz kendinizi kandırmayın...
  • letters_i_send • 31 Aralık 2007 00:00 • #632473
    mosmor oldum :S
  • clown_x • 31 Aralık 2007 00:00 • #632474
    bir dert oluştu artık bende, tutamam içimde :)
  • serminx • 31 Aralık 2007 00:00 • #632475
    Aslında ilk duyduğumda bende çok şaşırdım. Hatta şaka sandım ve ihtimal bile veremedim buna...
    Ama düşününce, daha önceki eurovision yarışmalarından birinde hiç bir anlamı olmayan sözlerle katılıp gayet iyi derece almış müzisyen (gruplar) vardı hatırlarsanız. Bu nedenle şarkı Türkçe diye yadırgamanın doğru olduğunu düşünmüyorum, sonuçta müzik evrenseldir ve şarkının dilide ülkeyi temsil eder.
    Kaliteli müzik yaptıktan sonra her dilde şarkı dinlenir.
    Ben mvö sine güveniyorum. Bildikleri ve inandıkları birşey olmasa, rock müzik dinleyicisinden tepki alacaklarını bile bile kendilerini bence böyle bir riske atmazlardı.
    Mutlaka bildikleri birşey vardır. Hep beraber bekleyip görelim diyorum...
    Sonuç ne farkeder ki; üstelik eurovision, müzikten çıkıp siyasi ilişkiler yarışması olmuşken... Ve biz bunu biliyorken.
  • Leviathan • 1 Ocak 2008 00:00 • #632476
    ben mor ve ötesini severim ama, bir yandan da gerçekçi olmak lazım. büyük paralar var bu işin ucunda, adamlar haliyle kabul etti. bizim tek kabullenemediğimiz olay ise, bizzat kendimiz. milletçe öyle bir toplumuz ki, bir şeyi sevince hakikatten tam seviyoruz. ve sevdiğimiz şeyleri de diğerlerine karşı anlamsızca, sonuna kadar bırakmadan savunuyoruz; onlar için mücadele ediyoruz. misal mor ve ötesini mi sevdik, sadece müziğiyle değil, grubu oluşturan insanlarıyla da seviyoruz. bunlar süper adamlar diyoruz, büyük adamlar diyoruz kendimizce göklere-tepelere çıkarıyoruz. oysa adamları yalnızca yaptıkları müzikleriyle sevmemiz gerek. kendimizdeki ahlak, erdem, karakter gibi üst kavramları gereksiz bir şekilde sevdiğimiz müzisyenlere zorla giydirmekle, aslında onlara büyük haksızlık yapıyoruz; onları kendi anlam değerlerimiz içine hapsediyoruz.

örneğin, müzikte yarışma kavramına karşı olabilirsiniz; çünkü müzik spor v.s. gibi rekabetin olduğu bir alan değil, aksine bir sanat dalı diyebilirsiniz. öte yandan eurovision saçma sapan, hiç bir amacı olmayan abuk subuk bir organizasyon da diyebilirsiniz. ama bu düşünceleriniz yüzünden sevdiğiniz grup hakkında grubun uyguladıkları bakımından hayal kırıklığına uğramanız, aslında bizzat kendinizde uğradığınız bir hayal kırıklığı oluyor. çünkü sen mor ve ötesi'nin, albümlerinde bir çok şeye karşı tavır aldığını görüyorsun aynı fikirde olduğun. ama gel gör ki uygulamada sıfır, yok. işte bu yüzden üzülmeyeceksin, hayal kırıklığına uğramayacaksın. hayal kırıklığına uğrayarak, kendine ve bu adamlara karşı haksızlık etmiş olursun. çünkü bu kadar işte bu adamlar, ötesi yok..
  • guitaris22 • 2 Ocak 2008 00:00 • #632477
    Mor ötesi iyi bir rockgrubu.Türkiye'de iyi bir sound yakalaması takip ettiği çizgidendir Mor Ötesi umarım eurovision'da iyi bir başarı sağlar
  • korsanhan • 3 Ocak 2008 00:00 • #632479
    mor ve ötesi kaliteli ve duruşu olan bi grup ama müziğin yarıştırılması bana saçma geliyo mor ve ötesinin böyle düşünmemesi daha bi saçma geldi ayrıca grup istediği kadar iyi müzik yapsın siyasasi olaylar karşısında bişey yapamazlar o yüzden pek şans vermiyorum bence hayko cepkin gitmeliydi sahne şovuyla bişeyler yapabilirdi artık böyle şeyler ilgi çekiyo ama mvö de her zaman destekleriz
  • sebzeli_çorba • 3 Ocak 2008 00:00 • #632480
    accayip kaliteli bi duruşları var. Davulcuları taksim ve kadıkoyde her gece barlarda karıya kıza sarkmaktan duruşunu o kadar kaliteli kıldı ki anlatamam. Bilmeden sallayın. radiohead özentileri duruş olduğunu göstermek için bikaç parça klip çeken bi grup o kadar.
  • SlipknotSlave • 3 Ocak 2008 00:00 • #632481
    bi bu eksikti :D ne diyelim başarılar mvö. mfö gibi olmasında :P
  • dream_girl1988 • 4 Ocak 2008 00:00 • #632482
    başarılar dileriz o kadar abartılıcak bir şey yok bence !! sonuçta ne olursa olsun tepkim aynı olucaktır .