Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mor ve Ötesi Eurovision'a katılıyor!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Mor ve Ötesi Eurovision'a katılıyor!
  • krusty78 • 4 Ocak 2008 00:00 • #632484
    ben ciddi ciddi bi mvö fanıyım ve burdaki yorumları okuduğumda mvö ye karşı aşırı bi tepki gördüm neden böyle düşündüklerini anlayamıyırum o yarışmaya mvö ile kıyaslanamıcak insanlar katıldı ki mvö gerçekten güzel müzik yapan bi grup ayrıca türkçe bi şarkıyla katılmaları demek bizi gerçek anlamda temsil edicek olmaları demek değerlerimize karşı bu kadar duyarlı olmaları da beni gururlandırıyor herşeyden önce oraya 'gerçek biz' olarak gidicekler bence türkiyede bu kadar iyi müzik yapan köklü bi grubu yerden yere vurmak yerine onlara destek olmalıyız onlara olan güvenim sonsuz ve sonuç ne olursa olsun ben onları dinlemeye devam edicem umarım yarışma bir politika yarışması değil de gerçek bi müzik yarışması olur zaten o zaman eminim mvö kendini göstericektir...
    4 Ocak 2008 Cuma | Yazan: mer_ve

Mer-ve sana katılıyorum.. ancak tüm bu tepkiler mvö’nün bunca yıl ideolojilerden tepkilerden bahsedip bir şekilde politikayı müziğin içine karıştırmasının ardından eurovision gibi bugüne kadar ki tüm söyledikleri ile taban tabana zıt bir yarışmaya katılmaları nedeniyle veriliyor diye düşünüyorum.. insanlar bu konuda kendilerini aldatılmış hissediyorlar.. demek ki tüm bu amerika karşıtı söylemler, ideolojiler vb. mvö’den duyduğumuz tepkiler kocaman bir hikayeymiş gibi geliyor bana da..
  • meryem_17 • 4 Ocak 2008 00:00 • #632487
    daha mayısa çok var..
  • mer_ve • 4 Ocak 2008 00:00 • #632488
    mayısa daha çok zaman var doğru ama bu yorum yapmayacağımız anlamına gelmiyo ayrıca şarkıda 1 ay sonra belli olcak yani herşey mayıs ayında sadece bi geceyle olup bitmiyo meryemcim...
  • elektromanyak • 4 Ocak 2008 00:00 • #632491
    Eurovision bir müzik yarışmasından çok siyasi bir portal bence, Komşu ülkeler, Avrupa dayanışması...vs. Bu durumda bizim Rimi Limi Ley, Seyk İt Ap Şekerim Gibi Aptalca Şeyler Yerine İyi veya Kötü Kendini ıspatlamış bir Rock Grubuna Negatif Eleştirilerden Çok Destek Vermemiz Gerektiği Kanısındayım...Tüm Bu Olumsuzluklara rağmen Mor ve Ötesi'ne Başarılar Diliyorum ve TRT'nin iyi bir tercih yaptığını düşünüyorum...
  • linde_ • 4 Ocak 2008 00:00 • #632496
    Eurovision bir müzik yarışmasından çok siyasi bir portal bence, Komşu ülkeler, Avrupa dayanışması...vs. Bu durumda bizim Rimi Limi Ley, Seyk İt Ap Şekerim Gibi Aptalca Şeyler Yerine İyi veya Kötü Kendini ıspatlamış bir Rock Grubuna Negatif Eleştirilerden Çok Destek Vermemiz Gerektiği Kanısındayım...Tüm Bu Olumsuzluklara rağmen Mor ve Ötesi'ne Başarılar Diliyorum ve TRT'nin iyi bir tercih yaptığını düşünüyorum...
    4 Ocak 2008 Cuma | Yazan: elektromanyak

Anladık abi (:
  • away • 4 Ocak 2008 00:00 • #632498
    Simdiye kadar Turkiye adina Eurovisionda yarismis en anlamli sarki olacagi kesin bir kere.. Hatta tum yarismaci sarkilar arasinda da diyebiliriz..
  • ilkerLP • 5 Ocak 2008 00:00 • #632501
    Benim merak ettiğim bu millet bu sene de Ermenistan'a 12 tam puan verecek mi?Bu millet arkamızdan vuranları desteklemeye daha ne kadar devam edecek? Burada ne yazılsa boş.Kimse hakettiği puanı alamıyor.Sertap'la bir mucize gerçekleşti.Çünkü o yüzyılın yetenekleri arasında yer alıyor.Bu kalite ve ayarda insan temsil etmediği sürece aynı mucizenin olabileceği inancına inancına sahip değilim..
    Dip Not: Grubun fanları buradaki forumlara duygularını yansıtacak şeyler yazmak yerine eleştirel boyutta yaklaşsınlar.
  • didoşş • 5 Ocak 2008 00:00 • #632502
    bu grup 96 lı yıllarda albümlerinde ingilizce parçalara yer verdiler. ve şu an müzik kaliteleride çok iyi..ingilizce parça en iyi söyleyecek grup diyebilirim şu dönem. bize sadece destek vermek gerekiyor....
  • necrosamash • 5 Ocak 2008 00:00 • #632505
    grubun siyasi gorusu ne olursa olsun sag ya da sol bunu burada tartismanin ne anlama geldigini cozebilmis degilim ? burda goruntu olarak bir muzik yarismasi var birakin muzikle ilgili konusun. insanlarin dusuncelerinden bize ne ? baskalarinin dusuncelerinin bizden farkli olmasini neden hala kaldiramiyoruz anlamis degilim...
    bi arkadasta yazmis mor ve otesi fanlarinin siyasetten anlayacak kapasitede oldugunu sanmiyorum.ben mor ve otesi fani degilim ama acaba sen 21 yasinda ne kadar anliyosun siyasetten cok merak ediyorum...Baskalarinin dusuncelerine ya da sizin deyiminizle ideolojilerine "ahmaklik" demek ne kadar uygar bir davranistir anlamis degilim.insanlarin farkli dusunmesi ki bu dusunce ne olursa olsun (ben komunist degilim bu arada) bizi bu kadar mi rahatsiz ediyor bunu da anlamis degilim.
    Ki hemen sunu da belirteyim ben mor ve otesini cok ya da az seven bi insan olarak bu grubun ulkemizde ki en kaliteli muzik gruplarindan biri oldugunu belirtmek isterim."Dunya Yalan Soyluyor" gibi efsane bir album yapmislardir.Gorusleri ve yaptiklari beni hic ilgilendirmez cunku muziklerine bakiyorum ben adamlarin.
    Su kiz tavlama olaylariyla ilgili de birseyler soylemek istiyorum.Genel olarak tatile giden her insanoglunun o ara yaptigi seyler bunlar.Ne yani adam komunist diye ya da mor ve otesinin davulcusu diye kizlarla takilmasin mi ? Bu olay zorla olmadikca gayet normaldir bence.Her insanin yapacagi seyler.Ornek verecek olursak herkesin giptayla baktigi James Hetfield alkoliktir.Ama dunya Metallica grubuna tapinmaktadir hala...
    Lafi fazla uzatmadan demek istedigim sudur : lutfen muzigi muzikle degerlendirin ve artik farkli seslere ve dusuncelere alisin.Herkes bizim gibi dusunmek zorunda degildir,farkli dusunebilir ve bu asla ahmaklik degildir..!

not : bilgisayarimda Turkce klavye secenegi olmadigindan harf bakimindan yanlisliklar oldu sanirim.kusura bakmayin boyle olmak zorunda oldu.
  • sebzeli_çorba • 5 Ocak 2008 00:00 • #632506
    21 yaşında siyasetten anlaması mümkün olamaz mı kimsenin. Yani saçmalığın daniskası bu.Sanırım sen apolitik yetiştin ama herkes öyle değildir bunu da bilmek gerekir.

Ayrıca ben hiçbir ideolojiye ahmaklık demedim iyi okumak gerekir ya da okudğuunu anlamak gerekir anlayamıyosan sorman gerekir. Ve şimdi okudum bi tarafımla gülmek istiyorum.Adam komünist demişsin, sen hiçbişey bilmiyosun :)Ne komünistinden bahsediyosun ya kim komünist o grubun davulcusu mu. Ve karıya kıza sarkmaktan bahsettiğim olayı normal birşey olarak görmen de senin nasıl bir kişiliğe sahip olduğun anlamına geliyo. Ve o konuyu metallicanın vokali alkol bağımlısıydı diye alakasız bir örnekle örneklendirmeni de anlamadım. Sen benim mesajımı anlamamışsın. İdeolojimiz şudur şudur diye gösterip buna bağlı davranışlar sergilememekten bahsediyorum. Vallahi çok güldürdün komünistler öyle mi. Bu kadar kolay yani komünist olmak. Daha cevap vermicem sana çünkü karşımda ilkokul seviyesi bi cevap görüyorum. Asla hakaret amaçlı yazmıyorum ama gerçekten saçmalıyosun hadi iyi akşamlar...