Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mor ve Ötesi Eurovision'a katılıyor!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Mor ve Ötesi Eurovision'a katılıyor!
  • ugurcan • 28 Aralık 2007 00:00 • #632459
    turkıyede sayılı guzel albumlerı olan alternatıf gruplardan bırı bence cıkması ııyı olduuu ama yıne de polıtık bı amac oldugu ıcın yarısmada 1.olması beklenemez muzıge baktıklarına ınanmıyorum gecen 1.olan grupu gorunce...
  • Too_ChEE • 28 Aralık 2007 00:00 • #632460
    hala bu yarısmayı önemsemelerine bir türlü anlam veremiyorum sacmasapan bir yarısma kimsenin taktıgı yok artık ya
  • benayy • 29 Aralık 2007 00:00 • #632462
    ya Allah aşkına ya..
    Eski Mor ve Ötesimi kaldı ??
    Tükürdüklerini resmen yaladılar..
    ilk albümlerinden bahsetmiyorum..
    Durdukça piyasalaşıyolar..
    Kerem özyeğen hariç gerisi fiskos oldu..
  • mesiguitar • 29 Aralık 2007 00:00 • #632463
    Dünyada tek brit pop yapan mor ve ötesi varya ondan birinci olurlar işte...

Bir arkadaş eski albümlerini dinlemedim ama şunla bunla katılır bence demiş. Bende yazmak için yazacam. Ben süperim. Harika bestelerim var.

- - -

Tepkinin nedeni Mor ve Ötesi'nin müzikalitesi ile ilgili değildir. Mor ve Ötesi'nin ideolojileri ile ilgilidir. Bilmeyenlere Harun Tekin amcamızın örovizyon hakkında ki görüşlerini açıkladığı metni bulup okumalarını tavsiye ederim.

İşitsel olarak herkesin alternatif yaptığını sandığı ama aslen brit pop yapmaya çalışan grubun değerli fanları acaba gruptan işitsel olarak ne bekliyorlar. Dünya çapında tabi yanlış anlaşılmasın.

Tabi birde morların fan sitesinde ki yazılanları okuyunca ben senelerce başka bi tarafımdan dinlemişim hissi uyandı ya neyse. Fan sitesindede baya yazdım burada da yazasım yok...

Mvo bitmiştir!
  • Lq_girl • 29 Aralık 2007 00:00 • #632466
    Bi bakkal müziği yapıyo demediğiniz kaldı...
  • stillborn • 29 Aralık 2007 00:00 • #632467
    gitsinler gitsinler
    onlar gibilerini
    severler...
  • dream44 • 29 Aralık 2007 00:00 • #632468
    bu eleştiri yapan arkadasların komplekslerını anlayamam gider bu sanal alemlerde. yavv bukadar iyisinizde nerdesiniz hani nıye studyolarda hep gurultu duyarız muzık yerıne,bara gittiğimizde kafamız şişer.arkadaslar arının komplekslerınızden sonra taş atın ona bunaa.
  • ilkerLP • 30 Aralık 2007 00:00 • #632469
    o kadar grup varken niye mor ve ötesi? hadi mor ve ötesi!..peki niye türkçe? ideolojilerinin dünyaya mesaj vermek olduğunu savunurlardı! yine de başarılar ne diyelim.ne de olsa türk kanı..
  • romeoo • 30 Aralık 2007 00:00 • #632470
    performanslarını yansıtamadan geri gelcekler.Hayko Ceplini gönderin birinci gelmesse gitarı ve sigarayı bırakırım.
  • _hardnheavy_ • 30 Aralık 2007 00:00 • #632471
    vooXX'e katılıyorum yorum yapanlar once eleştirdikleri grubun bi muzikal açıdan nerede olduklarına baksınlar...
    MVO yeterince kaliteli bi gruptur...
    başarıda gelecektir...