-
mor ve ötesi kalitesinde bir grup erovizyon gibi berbat şarkıların katıldığı,uzun zamandır kimsenin iplemediği bir yarışmada ne arar anlamıyorum yani sertab birinci olduda noolduki,bence yalnızca amatörler katılmalı
-
Mor ve Ötesi'ni severim eğer kendi tarzlarından taviz vermeden katılırlarsa yani darbuka, davul, zurna, dansöz, dansçı kızlar gibi normalde hiç kullanmadıkları şeyleri sırf "erozyona" katılıyorlar diye kullanmazlarsa, kendi müzikleriyle yarışmaya katılırlarsa hiç bir problem yok! Mor ve Ötesi yine Mor ve Ötesi'dir.
En karakterli müzik yapan Türk gruplarından biridir Mor ve Ötesi kendi müziklerini yapsınlar sonuncu olsunlar hiç farketmez.
-
işte popüler kültürün geldiği son nokta...para için bunuda yapan grupları kınıyoruz.yuh ya.
-
Mor ve Ötesi ilk 3 albümüyle Mor ve ötesiydi..
SOnra piyasalaşmaya başladılar kendileriyle çelişkiye düştüler..
Şimdi piyasa olup aşk şarkıları yazıp çalıp söylesinler..
Yarışmadada Eski albümleriyle katılma imkanları varsa tek temenimiz eski mvö ' yu görmek , gerçekten mvö olan mvö..
Ama bu gidişle onları Morlar içinde sahne dekoru olarak dansçı kızlarla yanyana şarkı söyleyerek göreceğimizden hiç süphem yok..
Biz 07,23 ü , Dişi zamirini , Yalnız şarkıyı, geceyi , İthaf 'ı sevdik..
-
gencler saygı duyun!!!!!!!!!!!!!
-
bi rivayete göre yarışmada ilk 3 e girenler 4 mlyon dolar gibi muazzam bi para alıyomuş.ama saygılık bi tarafı yok paraya saygı duyulmaz.
-
moruna kurban! :)
sonuna kadar destek...
-
mvö ne erozyona ugradı ne de piyaslastı...mvö eski ve köklü bi gruptur.zaten yorum yapan bazılarının dedigi gibi piyasa bi grup olsaydı coktan silinmişlerdi ama öyle olmadı...2004 dünya yalan söylüyor mvö için bi dönüm noktasıydı...soundları degişti,parcalar daha bi sertti ve bu degisim onlara cok yakıstı.eski albümlerin tamamını dinlemedim ama dunya yalan söyluyor grubun kalitesini anlatan bi albümdü...büyük düşlerle de eskiyle yeni tarzlarını cok iyi harmanlamıslar...ayrıca zamanında athena(piyasa grup budur) katınca kimse yadırgamamıstı ki; o zaman içimden geçirmistm mvö gibi gruplar varken niye bu dandik grup die...derece alsada almasada mvö mvö'dir...tahminim cambaz,uyan,sevda cicegi parcalarından biri olcak...basarılar diliyoruz mor ve ötesine!
-
arkadaşlar selamlar..
eski herhangi bir şarkıları ile katılma ihtimalleri bulunmuyor yarışma kuralları gereği.. bilginize..
-
neden türkıyeden sağlam grup çıkmadıgını şımdı daha ıyı anlıyoruz.Biri gider rockn cokeye katılır bırı gıder erovısıona katılır sonra yabancı dınleyınce neden dınledın derler geçsınler bunları