Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hayko Cepkin'e Yapılan Saldırı Hakkındaki Basın Açıklaması

• deadluck • 10 Ağustos 2009 00:00 • #638234
    Dünyanın en mal insanı davut güloğlunu bulduğum yerde dövmek ayrıca bulamazsamda bulmaya çalışarak dövmek farz olmuştur.And içerim.
  • Bryantin • 10 Ağustos 2009 00:00 • #638235
    davut güloğlu kim ?
  • Conrad66 • 11 Ağustos 2009 00:00 • #638236
    Gerçekten Güzel Laf Etmiş. Birilerinin Çıkıp Bunları Söylemesi Gerekiyordu Zaten , Davut Gül Oğlunu Tanıma Etmem Dinlemem. Ama Hayko Hakkında Sıkı sağlam Laf Etmiş. Hayko Kendi Tarzını Yaratmaya Çalışan Salağın Teki, Onu Dinleyenlerde Bir Grup Müzikten Anlamayan Özenti. Böyle Devam Ediyo İşte. Hayko Dinleyen tokio Otelde Dinler , Soad da Dinler , Green Day de Dinler. Şimdi Burdan Bana Saçma Sapan Haykoyu Savuncaklar Onlara Cevap Veremiyeceğim. Eğer Türkçe Rock Dinlemek İstiyorsanız , Ogün Dinleyin , Erhan Güleryüz Dinleyin , Gür Akad Dinleyin..Daha Nice Güzel Müzik yapan Gruplar Var. Saygılar
  • Leviathan • 11 Ağustos 2009 00:00 • #638237
    ben adnan oktar olsam şayet, evrim teorisini çürütmek için davut güllü'den daha iyi bir dayanak bulamam heralde. şayet maymundan geldiysek davur güllü'yü açıklayamayız. ha davut güllü maymundan bir önceki evre derseniz, o zaman bir şey diyemem. kayıp halka davut güllü olabilir.
  • Sharon_wt • 11 Ağustos 2009 00:00 • #638238
    İnternetin başına oturup, insanları yargılamak, sadece bir dinleyici ya da amatör bir şekilde müzikle ilgilenen insanlar olarak profesyonel sanatçılara ki bu her kimse olursa olsun laf atmak, aşağılamak, hakaret etmek kolaydır. Hayko Cepkin ya da bir başkası Davut Güloğlu ya da bir başkası tarafından beğenilmeyebilir, kendisine hitap etmediği düşünülebilir ancak ''salak'' demek ''sanatçı değil'' demek ağır laflardır. Herkesin eleştirmen olduğu bir yerde insanların lafını bilip konuşması lazım. Davut Güloğlu mu? Ona yorum yapmak yersiz...
  • furkanmacit • 11 Ağustos 2009 00:00 • #638239
    Arkadaşlar şu yorumları okuyorum da Hayko Cepkin hakkında "gerçek müzik yapıyor" yorumunu okuduktan sonra koptum...Anlamıyorum şunun nesini dinliyosunuz. Gelin bizim eve ben de bağırıyım:D:D
  • furkanmacit • 11 Ağustos 2009 00:00 • #638240
    Hayko Cepkin, birilerinin desteğiyle ünlü olmuş, özenti arka sokak şarkıcısından başka hiçbirşey değildir, olamaz...Gidin gerçekten müzik yapan adamları dinleyin ya...Slash dinleyin, James dinleyin, Jimi Hendrix dinleyin, hiç olmadı gidin deep purple dinleyin bari....Pfhh bu ne lan
  • furkanmacit • 11 Ağustos 2009 00:00 • #638241
    Hollow Life arkadaşım sana da bişeyler söyleyeyim...Demişsin ki DAvut güloğlu türk kültüründeki varoş şarkılarını yozlaştırıyo...Ulan HAyko Cepkin denen dallama el alemin salak şeylerine özenip abuk sabuk şeyler yapıyo...Hangi Türk'ü gördünüz siz şu resimdeki gibi allah aşkına??Bu adam insana benzemiyo lan..tövbe tövbe ya
  • furkanmacit • 11 Ağustos 2009 00:00 • #638242
    doğu canım adama saygı duymak lazım tabi....Sonuçta bu da onun bi tarzı di mi yahu.."Scream vokal"....evet ne tarz ama...Bunu dinleyendeki kulak nasıl bir kulak çok merak ediyorum...Müzik gerçekten güzel bir müzikse insanda güzel şeyler uyandırır. Bunu dinleyen adamdaki düşünce tarzı nasıl olur acaba çok merak ediyorum...
  • sektorunkalbi • 11 Ağustos 2009 00:00 • #638243
    ortada bir aşağılama ve insanın kişilik haklarına yapılmış bir saldırı söz konusu. davut güloğlunun yaptığı albüm satsın diye hayko cepkin üzerinden reklam yapması çok zavallıca bir hareket ona destek çıkmak en az onun kadar zavallı ve kompleksli olma durmudur . hayko cepkini tartışmak yerine yapılan hakaretlere destek veren tüm arkadaşlara sahip oldukları erdem ve sağduyudan dolayı teşekkür ederim.