-
Eskilerden Deep Purple, azıcık da Rainbow..( Zeppelin diyene de saygı duyarım, ama benim grubum değil :) Yenilerden en çok Dream Theater hak ediyor galiba, ama daha gidecek yolları var derim..
(Noolur buraya Nirvana falan yazmayın, bu grupların ismiyle aynı yerde görmeye tahammül edemem..)
-
maksat gevezelik olsun :) bence mor ve ötesi veya nirvana veya bulutsuzluk özlemi ne değişirki sonuçta rock yapsın.
-
yaw genel olarak bu mor ve ötesini nasıl buluyosunuz harbiden? bence hiç özelliği olmayan bi müzik yapıyolar. Ama seveni oldukça bol gibi... Neden sizce?
-
sn barlasın arkı bora mısın??
-
Nırvana dıcem daılmıs dıcenız...
Ben en ıı sı Metallıca,dream theathre,manowar,S.O.A.D. diim bari :)))
-
Ağızına sağlık! Bence de hiçbir özelliği yok.
Mor ötesinin müziği benim içimde çok değişik duygular uyandırıyor diyen bir insanla hiç karşılaşmadım. Böyle bir insanla (varsa) tanışmak isterdim. Belki benim göremediğim birşeyleri görebiliyordur.
-
En iyi grup nedir?
bisey yazmamayı düşünüyodum ama dayanamadım:
böyle bi saçmalık olabilir mi yahu çocuk musunuz siz?
kıstaslarınız nedir, ve bunlar evrensel mi? elbette değiller--konu kapanmıştır.
-
neden kimse SYSTEM OF A DOWN nun farkında değil millet uyanın biraz etrafınıza bakın sonra kendi boyutunuzu zorlayan ve hareket etmenizi kolaylaştıracak bir müzik düşünün işte buldunuz system of a down belki birkaç kişi görüşlerinden dolayı sevmiye bilirler ama unutmayın ki konu müzik bırakın bunları kendinizi baterinin ritmine bırakın sonra gitarı içiizde hissedin ve vokalin sesiyke ayılın işte müzik bu
-
Müzikte insana göre değişir tabiki en iyi grupta öyle mesela RED HOT CHILLI PAPPERS iyi hoş müzikleri var ama teknik açıdan alırsak Dream Theater'ın eline su dökecek çok az grup var...Bilgi olsun diye sötlüyorum Change Of Seasons parçalarının uzunluğu 23:03 dakika ve bunu 3 saatlik konserinin sonunda çok rahat çalabilen bir grup...
Başka bir açıdan ICED EARTH , BLIND GUARDIAN , HAMMERFALL gibi gruplarda ses performans hız bakımından oldukça iyi...
Unutmadan vokal konusunda Credle Of Filth (Dani) olayı aşmış insandır...
Sonuç olarak en iyi çalan grup vardır yoksa müzikleri en iyi olan dersek yandık...
-
suede ..... brett anderson 1 numara ... ya da the smiths ameriklılardan rem