-
live da iyi aslinda hemde baya iyi
-
radiohead
hayalgücü, duygu
-
şey.. Dream Theater sanki.. nedeni ise şu; 10 albüm yaptılar ve hiç birine ı ıh bu olmamış diyemedim. iyi çünkü bizim kısa donla gezerek grup kurma girişimlerinde bulunduumuz yaşlarda onlar berklee gibi bi okula girebilip majesty gibi bi demo yapabilmişler. iyi çünkü ben dinliyom :)
-
duman kardeşler başka ne olabilirki?
yabancı gruplardan da tabbiikkii ICED EARTH Adamlar manyak yau
-
Dream Theater Rock yapıyor olsaydı DT derdim ben de ama maalesef progressive. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük ROCK grubu bence QUEEN. Freddie'nin üzerine ses Brian MAY'in üzerine gitarist gösterin de aksini ispat edin.
-
'N-I-R-V-A-N-A' kolay oku die :)
-
1-deep purple
2-pink floyd
3-queen
4-bon jovi
5-led zeppelin
kriter rock sa eğer dt söz konusu bile olamaz
-
DREAM THEATER......dt dt dt DREAM THEATER.
Nedeni:çünkiü dream theater..
-
Topiğimi yedirtmem hiç kimseye... Hele hele sanki yepyeniymiş gibi bir tane "ı" silip "En iyi rock grubu hankısı? Neden?" diye başlık atılmasını da extradan kınıyorum :) Pek Yanlış olmuş e_SR_a hanım...
Bu topiği mezara götürecem ben hem! Kefenin cebi yok ama sordum topik kabul ediyolarmış...
-
kesnlikle katılıorm baba muhteşem bi pink floyd hayranı olarak pink floyd un bitmediini we asla bitmeyeceğini düşünüyorum ztn onların hala olduunun en büük kanıtıda arklarından sürükledikleri we onları örnek alarak ortaya çıkmış yüzlerce grup...