Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En iyi rock grubu hankısı? Neden?

• nick mason • 8 Şubat 2004 22:24 • #431394
    yaa bırakın dream theatre ı fln bi kere pink floyd gibi piyasadaki yüzlerce gruba yol göstermş gibi bi dew warken bööle sizi yarı yolda bırakan konserini dandik sebeplerden dolayı erteleyen bi gruba hala nası en ii diebiliosunuz ki....
  • DREAM THEATER • 9 Şubat 2004 22:19 • #431398
    "madem canımız sıkılıyor neden birşeyler yapıp hem kendimizi hem de dinleyenleri yarmıyoruz?" mantığıyle yola çıkıp yolu da yaran yetenekler topluluğu...bir parçadaki rif leri ayırsan başka bir gruba albüm yaparsın.bi albümlük ritmi,bi şarkıda gönül rahatlığı ile israf eden amcaların oluşturduğu topluluk.ilk dinledigimde "oha be oha" bu kadarda hayvanca calinmazki dedirten adamlar, muzisyen olmaya namzet bi insani "nasil olsa hic bir zaman bunlar kadar iyi calamam'' dedirten grup...sözleri manyak derin anlamlar içeriyor.tabi anlayana ....BİLMİYORUM ARTIK...
  • DREAM THEATER • 9 Şubat 2004 22:24 • #431399
    rock yapmıyo zaten.progressive rock yada metal fusiona yakın..jazz da var blues da klasik müzikde...dream theater rock grubu kalıpları içinde bi grup deil...sokulamazda zaten...
  • DREAM THEATER • 17 Şubat 2004 13:00 • #431413
    BUNU SÖYLEYEN KİŞİLER MEMLEKETİMİZDE MÜZİK ADINA Bİ ŞEYLER YAPILMIYO DİYE ORTALIKTA DOLAŞABİLİRLER.ARABESKE FLN LAF ATARLAR.4-4 LÜK RİTMLE ŞARKI MI OLUR LAN DİYE.AYNI ŞEY YANİ.SONUÇTA MÜZİKTEN BAHSEDİYOSAK MÜZİKALİTEDENDE DE BAHSETMELİYİZ.MÜZİKALİTE VE NIRVANA.ÇOK UZAKLAR BİRBİRLERİNE
  • DREAM THEATER • 17 Şubat 2004 13:02 • #431414
    BENDE AYNEN KATILIYORUM.
  • DREAM THEATER • 17 Şubat 2004 13:05 • #431415
    SYSTEM OF A DOWN.VOKAL VE GİTAR HA! HİÇ VOKALİST VE GİTARAİST GÖRMESEK TAMAM DİCEM AMA.O GRUBUN VOKALİ KAÇ OKTAV ÇIKMIŞ TEKNİK ADINA NE YAPMIŞ?GİTARİST İÇİNDE ÖYLE...BİZİM DEMİR METİN ....BİLE ONLARA 5 ÇEKER
  • DREAM THEATER • 17 Şubat 2004 13:07 • #431416
    KESİNLİKLE.KATILIYORUM..MÜZİSYEN OLMAK VE MÜZİSYEN DOĞMAK ARASINDAKİ FARKI EN İYİ ŞEKİLDE AÇIKLIYO DREAM THEATER..
  • DREAM THEATER • 17 Şubat 2004 13:12 • #431417
    ÖNEMLİ OLAN YOLU GÖSTERENLERDEN YOLA ÇIKIP ONU GELİŞTİRMEK.DREAM THEATER DEEP PURPLE,PİNK FLOYD,RUCH.YES GİBİ GRUPLARDAN İLHAM ALMIŞTIR.AMA ONLARIN TEMELİ ÜSTÜNE KENDİ MÜZİKALİTE VE DUYGULARINI EKLEYEREK ONLARIN ÜSTÜNDE BİR YERDEDİR BENİM İÇİN...
  • Loogie • 17 Şubat 2004 21:09 • #431418
    Steve Morse hala Petrucci'den iyi çalıyo Petrucci istediği kadar üstüne gitsin benim için Steve Morse un yaşattığını asla yaşatamas hızlı ya da yavaş... Kesinlikle Petrucci kötü çalıyo demiyorum!
    En iyisi Deep Purple dır da demiyorum! Ama ondan yola çıkılmış bundan yola çıkılmış hikayelerine de inanmıyorum. Eminim ki Petrucci eskiden yaşasaydı gene kendisi ayrı bir tarz oluşturmaya çalışacaktı. Steve Morse ya da Pink Floyd başka zaman çıksaydı gene aynı büyüklükte şeyler yapacaklardı.

En iyi yoktur...
  • Lestat • 17 Şubat 2004 21:50 • #431419
    1-Beatles (saygı gösterin kafirler)
    2-Radiohead

o kadar