-
iide kisenin megadeth i kötülediğini duymadım ben
-
METALLİCA çünkü 22 yılldır zirvedeler ve işlerini gerçekten gerektiği gibi yapıyolar
-
RED HOT CHİLİ PEPPERS BENİM HAYATIMDIR!! adamların anlatçak şeyleri söyliyecek sözleri var... onun dışında tabii ki en baba gruplar; Led Zeppelin, Pİnk Floyd, Deep PUrple, Supertramp, the doors..
-
bırak yaa türkiyeye gelmeden önce kaç kişi dream theatre varlıından haberdardı yapmayın yaaaaa ayrıca bnim grubumdada portnoy olsa bende gaza gelirim bende hayvan gibi beste yaparım
-
yok be yaw dream theater cidden bayıyor
ben ICED EARTH derim ben cok takdir ediyom adamları
bi de ROTTEN CHRİST iyidir severim
ayrıca bi de TÜRK gruplardan ALMORA yeni yeni dinlemeye basladım ama gayet basarılı buldum sahısları, solistleri nihal isminde bi bayan ve metal müzikin içinde öyle güsel bir uyumu var ki, dinlerken kendimden geçiyorum. tavsiye ederim ALMORA!!!
-
death!
-
turk rock:mavi sakal kargo cem karaca erkin koray barış manço kurban pentagram...
-
Dokken, Ratt ndnsiz sewiorum ehehe manyak soloları var... metallica , iron maiden, dream theathre gibi grupları zamanında bende dinledim ama ratt ve dokkendan iisini dinlemdim ehehehe
-
katılıorum Mr. Big de ii...
-
Metallica olabilir çünkü biliyonuz adamlar yakışıklı harbiden öle şimdi bozmayalaım.
Ama Justin Timberlake' grup kurduğu anda 30 sene dinnenir.
Evet Ritchie Blackmore'un armoni olayı süperdir.
Minor üstüne minor çalar çok farklı duyulur ben bilirim o bilir . 1'e 1 5'e 5 çalar "0" altere sıfır ses adam iyidir hızlıdır ayrıca Deep Purple Orkestra konserinde arkadaşki kadın dansçıları pis keser herkes şahit.