-
Pink Floyd'un The wall'dan sonra bittiğine katılmıyorum. Bence Roger Waters gittikten sonra yani The Final Cut'tan sonra bitmişlerdir. Ama herşeye rağmen yaşayan en büyük grup bence Pink Floyd'dur. Ötesini tanımam...
-
JIMI HENDRIX aksini kimse idda edemez
-
Neden hep Nirvanaya bok aticak birileri cikmak zorunda hadi o zaman 3 akorla yap bakalim oyle besteler.. iyi muzik sadece zor muzikmidir...saydigin gruplar tamam saygi duulabilcek gruplar ama hic birinin "nevermind" gibi bir albumu olmadi ve olamazda.....Bu arada bana gore en iyi rock grubu Pink Floyd ve Led Zeppelindir.
-
tabiiii ki Red Hot Chili Peepers
ÇÜNKÜ SIKILMADAN DİNLEDİĞİM TEK MÜZİĞİ ONLAR YAPIYOR...
-
vaş kardeşim vaş!!! 43 tane cevap gelmiş, herkes okumuş ama bir tane "LED ZEPPELİN" ve hiç tane "LYNNRD SKYNRD" var ya ben ona ağlarım!!!
-
Southern Rock her zaman geride kaldı. Ingiliz müziğinin cazgırlığı yüzünden be kardeşim. Allman Brothers Band, .38 Special, Lynyrd Skynyrd (ki doğru yazılışı budur) züper kruplardır. Tabi bu ekole Guns n Roses ı da eklemek lazım.
-
Dream Theater?
Profesörler odası dedikodusu gibi bir müzik yapıyorlar. Dayanmak mümkün değil. Cümlelerinin başı sonu yok. Güzel cümleler değil. Prospektüs okuyormuşsun gibi oluyor. Karmakarışık ve yüksek volume lü bir sound. bence dream theatre çağdaş müziğin tıkandığı noktaların kristalize olduğu en güzel örnek. Kesinlikle iyi bir rock grubu değil. Popüler olmalarına karşın...
-
DARK TRANQUILLITY...
-
Kim ne derse desin ben Deep Purple derim.Aynı şarkıları tekrar takrar dinlemekten sıkılmış olabilirsiniz.Ama eğer Müzikle uğraşıyorsanız,DP ye hayran kalacaksınız.Sıkılanlar sadece iyi bir dinleyicidir.Ama iş Müzikle alakalı oldu mu...
Müzisyenler hisseder.Parçalarını da geçmişte yaşanan iyi veya kötü olayların ritmli sentezini yakalamak için yaparlar.Belki benle dalga geçecekler ama bu böyleydi ve böyle olacak.........
Haa bu arada Kiss de iyidir... :)
-
ya kardesim en iyisi diye bisey yoktur herkesin kendine has bi tarzi vardir bu yuzden guruplar arasinda bi yarisma yapamassin herkesin sevdigi gurup baskadir
misal ben guns n'roses,pink floyd,led zepplin....tarzindaki guruplardan hoslanirim
illah en iyisi derseniz guns n'rose(cunku slash herzaman cosuyo)