Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Anti - HipPop'çular buraya....

• JackSparrow • 10 Haziran 2004 22:45 • #432949
    Arkadaşlar popüler kültür ürünü bu zırvalıklardan bıktım ben artık...
    Yeter 2 aylık şarkılarla milletin kafasını meşgul ediyolar..
    Ustalara bişi dediğim yok.
    2pac gibi felan olsalar keşke...
  • divinemusic • 11 Haziran 2004 08:10 • #432956
    Eğitim Şart!...
  • munderworld • 11 Haziran 2004 11:23 • #432961
    hiphopcolar dışarı

böyle iğrenç bi müzik olabilirmi allahın ne olduğu bilinmedik sapık kadın düşkünü beyinsiz heriflerinin insanların yıllarca uğraştığı itibarlarını yerlebir edecek şekilde terbiyesizce ve emeksiz bir şekilde anlında keriz yazan insanlara 5 dk'da ortaya çıkardıkları iğrenç kaset ve cdleri satıp milyonlarca dolar kazanmalarına ve hepsiyle kadınları klip ve posterleri ile kölleştirip kadınları toplumda küçük düşürücü konumlara getirmeleri yetmiyomuş gibi birde o iğrenç müziği ile müzik kültürünü yerlebir ediyorlar buna dur demenin zamanı gelmedi mi?
  • yito546 • 11 Haziran 2004 11:29 • #432962
    hiphopcolar dışarı

evet egitim şart....tam gaz destek veriyorum babuşlar...
  • divinemusic • 11 Haziran 2004 12:24 • #432968
    hiphopcolar dışarı

munderworld dostum Allah diye düzeltir misin? Baş harfini ufak yazmışsın, dindar birisi olmadığım halde nerede görsem vicdanen rahatsız oluyorum ve ayrıca şarkılarda kullanılmasına aşırı şekilde uyuz oluyorum, anlayışın için teşekkürler...

Dediğin gibi kadınlar sömürülüyor özellikle de kliplerde ve reklamlarda... Artık öyle bir hal aldı ki bu sömürü kadınsız reklam sattırmıyor, kadınsız klip izlenmiyor. Sadece Türkiye ye özgü birşey değil tüm dünya kadınları kullanıyor ve kimse de kadın haklarını savunmuyor gerçekten çok garibime gidiyor bu konu... Allah sonumuzu hayr etsin.
  • flecheiro • 11 Haziran 2004 16:58 • #432982
    hiphopcolar dışarı

kurtulmamız lazım bu virüslerden:))))

kadını sex objesi yerine koyuyorlar.....ve bu insanları dinliyen bir çok bayan var....bir bayan olarak kınıyorum........saçmalıyo millet off...sıkıldım artık bunlar dan çok sıkıldım heryerdeler...mantar gibi!....ayrıca baanın dinlemesini bırak zaten insana bişi katmıyan zırva bi müzikten başka bişi değil müzik de değil.....işte zırvaaaaaaaa
  • chun-lee • 11 Haziran 2004 22:33 • #432987
    hiphopcolar dışarı

anti hippopçular buraya mı?.. beni çağırmışsınız!
    bence toplanıp birşeyler yapmak için hemen plan yapmalıyız.
    elbet bir dip vardır..oraya gitme vakti geldi bunların..
  • ScarFace • 12 Haziran 2004 11:40 • #432992
    hiphopcolar dışarı

bende geldim.Müzik kisvesi altında yapılan bu şebekliğe dur demek lazım.eminem in yaptığını okumuşsunuzdur herhalde Axel ile nasıl dalga geçti..Acaba onun yaptığı müziğin çeyreğini yapıyor mu?
  • garabagera • 12 Haziran 2004 15:53 • #432998
    hiphopcolar dışarı

Dikkat etmişseniz her klipte herifler 20 kız yalayıp yutuyo.Bu adamların zoru derdi bu.Müzikte değil yani....
  • JackSparrow • 12 Haziran 2004 21:35 • #433006
    beyler ve bayanlar anlıyorum ki yanlız değilmişim HipPop'luları müzik üstadları ve tüm müzisyenler adına lanetliyorum...
    Hepsi kültürsüz ve gerizekalı...
    Beyinleri o kadar küçükki ancak tek notalı ve tek ritimli şarkıları anlayabiliyorlar....