Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Anti - HipPop'çular buraya....

• karete • 8 Ağustos 2004 15:45 • #436307
    Son Söz:

gülüp geçer ateşinize verir
  • katatonya • 9 Ağustos 2004 15:55 • #436402
    yabancı hip hop çıların klipleri sırf karı kız,lüks yaşam. şarkı sözleri de çokboştur heralde. Türkiye'de CEZA diye bi adam var. ben rap sevmem ama adamı sözleri çok güzel.helal olsun. med-cezir i dinlemeyenler bi dinlesin.
  • negAtive_cReep • 9 Ağustos 2004 18:27 • #436419
    bncede basit ama emege saygı duyalım örn=ceza
  • blackened69 • 9 Ağustos 2004 20:26 • #436436
    her tür müziğe olduğu gibi buna da saygı duymalıyız. sonuçta ben pek katılmasamda bu saçmalığı bize müzik adı altında kakalıyorlar! ama sadece hızlı konuşmak veya küfür etmekten bir de dandik bilgisayar formatında uyduruk ritmli şarkılardan oluşan kasetleri almak da pek akıl karı değil bence. bu tür müzikle uğraşan çoğu kıl insana porte nedir, gam nedir diye sorsan anlamaz bile...
  • preoccupied • 9 Ağustos 2004 21:05 • #436444
    birde bunların dans edeneleri vardır paspasçılar onlarıda arada bir beledie tutuyo gidin burayı süpürün gidin Şurayı süpürün adamlar maaşla beldiyede çalışıyor birde gelmiş biz dansçıyız diyolarlar allahım pas pas çıları ;)))
  • elff • 9 Ağustos 2004 21:08 • #436446
    çok iyi tanımlamışsın
  • preoccupied • 9 Ağustos 2004 21:26 • #436448
    sağol elf
  • karete • 10 Ağustos 2004 00:02 • #436464
    preo bişeyi unuttun galiba beni !! ben sadece capoeira yapmıyorum break dans yapıyorum kardeşim yeteneğiniz yoksa bari laf etmeyin böyle adamların kafasını kıracaksın sonrada bunlar haşin hep kavga bilir filan dicekler sizin gibi klavye delikanblıları laf atıpta arkasında durmazsa bende ana avrat sayarım kardeşim ben ilgileniyorum ve benle dalga geçilmesini istemiyorum i.b.k.k
  • preoccupied • 10 Ağustos 2004 01:16 • #436473
    olum sizin yaptığınız işmi gelip birde ötüyosun cır cır böceği gibi
    lan bilseydim senin böyle hip topçu pas pasçı olduğunu baştan konuşmazdım kro olum öyle bişe ypki eline bişi geçsin dans etmekle eline bişi geçmez(pas pastan bahsediyorum)allahım ya aslında sizin gibilerin kafasını gözünü kırcaksın ki birdaha bu ülkeyi b.k etmesin ler dinlediğiniz müzik müzik değil bikere gelmiş birde laf yapıyor kro
  • karete • 10 Ağustos 2004 01:25 • #436474
    krooo sana benzer salak dans biliyorum elime bilgi geçiyor sen niye kıskanıyosun eline ne geçiyo?? illaki kötülemek zorundamısın sen çok dolu şeylerle uraşıyosun heralde neyle uraşıyosun senin uraştıgın kaç şey var merak ediyorum