Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Anti - HipPop'çular buraya....

• metal_milita • 30 Haziran 2004 16:53 • #433959
    hiphopcular dışarı

ya beyler sizlerde eziklik kompleksimi var illa kendinizi kabulendirmeye calışıyorsunuz ama yaptığınız müziğin sanatsal hiç bi değerinin olmadığını sizde biliyorsunuz aslıan siz hippopcuların aramzıda olmasının tek bir iyi yönü var eğlendiriyorsunuz aynı hokkabazların kralları eğlendirdiği gibi
  • SoDoM • 30 Haziran 2004 17:06 • #433960
    katılıyorum...tamamen popüler kültürün çıkartımı olan şeylerden gına geldi artık.2 aylık 2 haftalık hatta bazen 2 günlük şarkılar heryerde ve en komiği insanlar DİNLİYOLAR YAAA....
    ama allah için zamanında iyileri vardı rapçilerin; 2pac, ice-t, ice cube...muhalifin allahıydılar...ama ne oldu onlara zamanla?birini deldiler, diğerleri de film çevirip duruyo.hadi bakalım...
  • Strahd • 1 Temmuz 2004 11:13 • #434015
    hiphopcular dışarı

Hokkabazdan ziyade soytarı :)
  • ASPRYN • 5 Ağustos 2004 18:42 • #436094
    Hip-hop ve rap konusunda pek fikir sahibi degilim ama zencilerin seslerini duyurmak için yaptıkları müzik hip-hop olamaz çünkü hip-hop popüler kültürü savunan bir türdür asla isyankar bir yapısı yoktur.Rap biraz daha isyankar bir havaya sahiptir ve hip-hop tan farklıdır(Bana göre).Ama ben ikisinide dinlemem.
    Hip-hop dinlenmesini engellemek için afiş falan yeterli olmaz.İnsanlara zorla rock dinletemezsiniz çünkü ne yazık ki bir çok insan rock denildigi zaman karamsar bir müzik düşünüyor,bu da onları korkutuyor.Bir de şu satanizm olayları ortaya çıkınca rock müzige karşı bir hareket başladı.hip-hop çuların renkli renkli çiçekli böcüklü giyimleri insanlara daha çekici ve güvenilir geliyor.Tabi medya'da bunları destekliyor.Örn:Rock'n'Coke için yapılan haberlerin %70'i 50 cent ile ilgili halbuki Iggy Pop 50 cent'ten daha büyük bir isim.Ama rock müzisyenlerinin amacı müzik yapmaktır şöhret olmak degil.Hip-hopçular ise şöhret budalasıdır.Haliyle medyaya kim haber olmak isterse medya onu tutar.Yoksa büyük markalar nasıl para kazanacak.Bu yüzden hiç bir zaman Dream Theater manşet olamaz!Bu ülkeye Megadeth bile gelse duymazsınız ama uyduruk bir hip-hopçu getirin yer yerinden oynar.
    70'lerde Disco müzikleri modaydı,sonra Break müzik moda oldu şimdide hip-hop!görüyorsunuz bu bir moda ve bir süre sonra yerini başka birşeye bırakacak.Ama rock müzik 1950'li yıllardan beri var ve çizgisini koruyor.
  • shaq • 5 Ağustos 2004 20:00 • #436099
    çizgisini koruyor ama biraz iteklenip hareketlendirilmeli...
  • fizban • 5 Ağustos 2004 20:51 • #436101
    abi metal sağ olsunlar medyada sayesinde iyice yanlış anlaşılıyor abi sokakta bi ıron maiden tişörtüyle gezerken insanlar bana satanist gözüyle bakayı işte bu yüzdende adamlar tam ters yönde gidip hip hop dinliyolar. yapmayın be abi bu müzik bile olmayan sabun köpüğü gibi hemen unutulup giden şarkıları ki onada şarkı demeye bin şahit ister. bırakın. abi tek bi efsane olmuş asla unutulamayacak her neslin dinleyeceği bi hip hop şarkısı söyleyin cevap: yok. peki bir de rock'a bakalım: abi efsaneden geçilmiyo. abi bi kere rock dinlemeyen insanların bile dinlediği efsaneler bunlar. işte bu kalitedir işte bu sanattır İŞTE BU MÜZİKTİR. hip hop şakılarında ise sözler dışında herhangi bir değişiklik olmaz hep aynı bi turntable ile konuşuyor herifler abiiiiiiiiiiii en salak adam bile bi ritme uyarak konuşurr beeeeeeeeeeee nerde o zaman bunun içindeki müzik. haa bi de kominizmden bahsetmişken. evet abi en alakasız daha marx'ı bile bilmiyen herifler Che'den söz ediyor ama Türkiye'nin bir başka efsanesini deniz gezmiş ve arkadaşlarını unutuyorlar önce kendi tarihinizi öğreninde ondan sonra gelin özentileeeeeeeeeeerr.
  • fizban • 5 Ağustos 2004 20:59 • #436102
    haa bi de "hip hop zencilerden çıkmıştır bi isydı falandır filandır" diyenler zencilerden çıkan her şey güzel olsaydı aids'de güzel bir olaydı. ve hip hop asla bir isyan olamdı. hip hop amaricanın fakirliğinden çıkıp şöhret olmak zengin olmak için anasını bie satacak heriflerle çıktı. madem zenci müziği dinlemek istiyorsunuz o zaman kaliteli bir şey dinleyin. jazz dinleyin blues dinleyin. bırakın bu aptal popları hip hopları. ve de özellikle MÜZİKTEN ÇOK KLİBE ÖNEM VEREN MEDYAYI
  • karete • 5 Ağustos 2004 21:17 • #436104
    kardeşim eğer beyazlar afrikada olsaydı o pislikte beyazlardan çıkacaktı aids zenci olmakla bi alakası yok bi de bu ana satma muhabbetini pek beyenmedim sen bence bi eleştirdiğin kültürü bi tanı önce amerikada sokaktaki hip hop çular zaten eminemci veya 50 cent çi değildir onlar başka bi dünyadan bu kişiler medya abartısı insanlar sadece bence siz kafayı hiphopçulara filan takacağınıza kendi müziğinize bir bakın bende uzun süredir rock dinliyorum ama hiçbirzaman başka bir müzik kültürüne tarzına böyle saçma sapan sataşmalar yapmadım
  • preoccupied • 6 Ağustos 2004 00:06 • #436115
    ben çok uyus olurum O hip topçulara kendilerini bişey zanderler yanlız dikkat edin bunları dinleyenler 15 11 yaş arasıdır yani çoluk çucuk
  • delly dolly • 6 Ağustos 2004 01:34 • #436121
    al benden de o kadar.bir kaşık suda boğasım geliyor.bi de hiç olmadık yerlere girmeye başladılar.tamam çok fazla sevmiyorum ama lavuk levent'in (ben haluk'a böyle derim çünkü antalyaya parası bitti mi konsere gelir ayda bir defa belki iki defa e artık lavuk oldu)alışamadım şarkısında , candan erçetinin şehir şarkısında "ceza",murathan mungan'ın albümünde "rashit" yeni türkü'nün fırtına'sını söylemiş.boka çevirmiş şarkıyı afedersiniz.bi de rashit buraya(antalyaya) rock barlardan birinde konser verdi.çünkü burada hip-hop çıların mekanı yok.amman olmasınnnn.amiiiiin.