Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Anti - HipPop'çular buraya....

• preoccupied • 10 Ağustos 2004 01:27 • #436475
    oğlum ben senin gibi boş şeylerle uğraşmıyorum mal mal kafa üstünde dömüyorum kro
  • preoccupied • 10 Ağustos 2004 01:32 • #436476
    unutum olum ben seni veyata öyle salak şeylerle uğaraşanları nie kıskanıyım...... sizin gibileri görüdüğüm yerde bi kaşık suda boğsım geliyor zaten
  • karete • 10 Ağustos 2004 01:36 • #436477
    başkalarına saygı göster önce

gel boğ yiyosa senin gibi kaç kişiyi havada karada sii..sen kendine saygı gösterilmesini istiyosan başkalarına saygı göster önce başka düşünceler başka müzikler de var bu dünyada sadece senin beğendiğin senin sevdiğin şeyler yok
  • fizban • 14 Ağustos 2004 18:53 • #436909
    başkalarına saygı göster önce

o senin söylediklerine müzik demeye dilim varmıyo hızlı ve uyaklı konuşmak müzik? ee ne yaptın yaw bütün şairler falan müzisyen oldu hoş onların yaptıkları bile hip hop tan daha bir müziksel hip hop taki şiirler ne şiiri ya şaçma sapan sözler bi de gelip müzik denmiyo mu?
  • s2ci • 23 Ağustos 2004 10:42 • #437560
    arkadaşım 1kere başlık yanlış hipPop değil hip-hop olacak... ve bende hip-hop çıyım ama dediğin gibi 2pac ten başkası hip-hop değildi... şimdikler hip-hop değil piyasa müziği....
  • s2ci • 23 Ağustos 2004 11:10 • #437561
    hiphopcolar dışarı

lan embesil bilmediğin konularda yorum yapıp kendini rezil etme şimdi sana çok ağır küfürler etçektim ama kendime saygılıyım,

beyinsiz insan senin söz ettiğin şarkı EMINEM-SORY MAMA şarkısı ... git biyerden o şarkının sözlerini bul bakalım orda ne anlatıyor... seni gerizekalı seni, hangi insan anasını becerir lan,

okadar yanlış tanıyorsunuz ki bu insanları ve rapi... ulan hiç bir rock çı ABD nin IRAK a saldırısını protesto etmedi,ama eminem etti (bu yüzden soruşturma açıldı hakkında) gidip MTV müzik ödüllerinde canlı yayına çıkıp MTV nin anasını.... yapayım demedi, ama EMINEM dedi...

okadar cahil ve bilgisizsiniz ki... bilmediğiniz konular hakkında saçma saçma yorumlar yapıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz...
  • grunge_is_DEAD • 23 Ağustos 2004 11:24 • #437562
    dünyanın en saçma müziği hele ceza mı ne var bi tane ALLAH CEZASINI VERSİN?bi iki sayfa söz yazıp hızlı okumakla müzik mi olur ya? siz amerikan zencisi misiniz?neye isyan ediyosunuz?bak çok sinirlendim! Hiphop ismi bile berbat yaa
  • fizban • 23 Ekim 2004 16:13 • #442154
    müzk mi yapmayın ya müzik ne rap ne ya... müzikte bir ruh olur. bir beste yapmak için biz o kadar armonidir akordur uğraşıyoruz bu adamlar yalnızca saçma bir ritmin üstünde uyaklı bir şekilde konuşuyorlar.
  • SoFineSlash • 23 Ekim 2004 16:33 • #442155
    hepsi rock a saygılı...hatta seviyorlar ve begenıyorlar denebılır cunku onlar neyın dogru ve gercek oldugunu bılıyorlar sonucta emınemde dream on adlı sarkıya cover yaptı ve p.diddynn i will be missing you yıne cover olması lazım..sonucta rap le veya hıp hopla ugrasanlar neyın ne oldugunu bılıyor ama bırde dınleyenler bılse...
  • eozsoyeri • 24 Ekim 2004 02:28 • #442192
    arkadaşlar bu son zamanlarda kendini daha çok gösteren hiphop denen saçmalığı bu kadar geliştiren en büyük faktör salak ve özenti GENÇLİKTİR...Bende 17 yaşındayım ama hiçbi zaman havam olsun manita yapıyım dikkat çekiyim diye düşünüp özentilik yapmamıştım.Sırf bunun için daha önce severek dinlediği bir müziği arkadaşları yanında dinlediğinde kötüleyen beyinsizler var ya böyle maymunluk olamaz.Müzik yukarda da yazıldığı gibi moda değil bi zevk meselesidir bu özentiler sevdikleri müziği değil onları sözde ASİ GENÇ olarak gösteren iki nota iki ritmden oluşan saçmalıkları dinliyip iyi b*k yediklerini sanıyolar..