-
gerçekleri görmen güzell tabi december cım:)))ne mutlu fikir birliğine diyorum....
-
yerleri süpürüyorlar ama.(bu da unutulmaması gereken bir detay:)
-
ya abi hip-hop da rock gibi bi öfke müziğiydi, seslerini duyurmak için müzik yapıyolardı.. herkes kendi kültürünü kurmuştu... şimdi bi run dmc bi 2pac gibi adamlar var onlarda, onlara laf söyleyebilir miyiz? bu antihiphop çular lafı biraz genel olmuş o konuda ama sizin demek istediğinizi anladım..bende şu kadınları sex objesinden başka bişey olarak görmeyen azmış ayran budalası heriflerin kökünü kurutmak görüşündeyim. işin kötü tarafı beyonce, kelis gibi süs bebekleri de onlara yardımcı olmakla meşgul.. bu hip-hop denen olay kayboldu.. herşey çürütülüyo.. rock da hip-hop ın çöküşünün ardından onu takip ediyo hiç değilse hip-hop önce bitti.. bir an önce bunu durdurmamız lazım bi kulüp falan kurup ne biliyim bütün sınırları zorlayarak uğraşmamız gerekli.. belki bunları durduramayız ama en azından sesimizi duyururuz.. bu gidişat hiç iyi değil. şahsen hip-hop için üzülüyorum.. ve rock'ın da gidici olması beni daha çok delirtiyo.. hiç değilse hala bazı ROCK grupları var.. YENİLERİNİ YARATALIM!!
-
valla seni tutup anlından öpesim geldi!.....helal !
-
aklıma gelmişken.. şu d-12 denen ŞEY.. mtv movie awards'da naaptı öyle? aklınca ac/dc, guns'n'roses ve steve tyler'la alay etti dümbük.. ulan dalga geçtiği herifler onu orta parmaklarında oynatırlar lan... ne müzikal bilgileri var ne kültürel.. güya komiklik yapıp, kendi yalakalarını güldürüp rockerlara ağızlarının payını verdiler... ben o kadar küçük düşmüş herifler görmedim.. reziller sürüsü...
-
bi bok diiller aslında ama....gösteriş meraklısı sersemler....
-
Arkadaşlar,
Bu iğrenç yapıyı sadece düzgün müzik türlerini yaygınlaştırarak ve dirençle yeneriz. DAYANIN!!!
-
ya birakin kim ne bok yerse yesin. kliplerinde seni mi yaliyo bu herifler , bosver
-
dayanıcaz tabi.. biz de gidersek nasıl yaşanabilir ki!!!
FOREVER ROCK!!!!!
-
AMa nolursa olsun bişeyide göz önünde bulundurmak lazım.Nerden bakarsanız bakım metal dinleyenelerin sayısı(türkiyede) hiphop dinleyenlerin sayısının yarısı bile değil.En küçük bi örnek, isterseniz deneyin: Bi büyüünüze gidin bi metal parça dinletin, en hafifinden bi metal parça dinletin, size kapat şu gürültüyü der.Ama hiphop dinletin, dinler.Denedim, we böyle insanlardan irendim! Ne dendiini bilmedikleri, paso küfür edilen parçaları dinliyolar ama çook anlamlı, anlayanı ağlatacak bi tarzda müziği dinlemiyolar.Yapacak bişe yok, türkiyedeyiz...
Not:Benim oturduum yerde metal dinleyenlerin sayısı 30'u geçmez :) buda bi kanıt sayılır sanırım :))