-
abi valla hepinize katılıyorum......ya harbi harbi aktifleşelim artık....tamam iyi hoş....hepimiz karşısındayız bu insanların ama icaraata geçmek lazım.....sesimizi duyurucak bir yöntem bulmamız lazım....metalcilerin sayısının hip-hop çıların yarısı kadar olduğu hatta o kadar bile olmadığı doğru sana hak veriyorum...elini sallamana bile gerek yok bi hip-hop çıya çarpmak için.....ben başından beri diyorum...eşeysiz ürüyo bunlar die.....:)))
-
BLooDBaTH-Gs bak bi...
BLooDBaTH-Gs kardeşim benim aileme metal müzik dinletme gibi bi niyetim yok..
Zaten ailemi bir müzik otoritesi gibi alıp ta müziğim hakkında konuşturtmam çıkar sahnede konuştuturum...
Ne yani ailem hip-pop sevdi metal sevmedi die wah wah bizi dinleyen az biz nabarız bi hayli fazla olmamız lazım gibi bi kanıya kapılmam..
Bırak az olalımda milletten bi fakımız olsun...
Yoksa rock dinleyicisi bi hayli fazla olsa ne anlamı kalır ki Kral Tv de paso rock gösterseler popçular bize karşı haklı konuma gelir rock müzik popüler olur para amaçlı döner kalitesizleşir..
Bırak allah aşkına biz bize yeteriz kimse benim müziğimi beğenmek zorunda değil...
-
BLooDBaTH-Gs bak bi...
Benim o yazıda demek istediğim insanların ön yargısı. Ben ailene falan rock dinlet demedim.Sadece ben kendi denediim bi örneği yazdım.Bizim farkımız ortada ama bizim bu farkımızla bizi kötüleyenler war.Bunu belirtmek istedim..!
-
BLooDBaTH-Gs bak bi...
arkadaşlar biz burda foruma bişiler yazarken bile hip hop virüsü dışarıda azami hız sınırının üstünde yayılmaya devam ediyo.....ne fena bişey:))
-
doğruya doğru
hip-hop= saaçmalık ötesi
-
doğruya doğru
çok konuşan beyinsiz bi şahsiyet+ bikaç uyduruktan söz+ Düğün müziği= HİP-HOP
-
doğruya doğru
hop hop hip hop felan işte... ne beklersin ki...
-
doğruya doğru
anlaşılan insanlar bi şey beklemediği için dinliyolar :)
-
hiphopcolar dışarı
sana tamamen katılıyorum dostum.sürekli aynı lafları tekrarlayan bi felsefesi içeriği olmayan emeksiz bir sey bu.müzik bile demiyorum.böyle insanların dünyayı sömürmesi ise tam bir iğrençlik.hiphop tan nefret ediyorum!!
-
hiphopcular dışarı
Bence bu gerizekalı hiphop anlayışın bu kadar yayılmasının nedeni medya.En salak hiphop konserlerini çok güzelmiş gibi göstermeye çalışan medya, (Bana Göre) Türkiye'ye gelmiş en baba gruplardan biri olan Dream Theatre'yi hiç sallamıyo.Böyle haberleri yok edebilirsek biraz yol almış olabiliriz.