Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Anti - HipPop'çular buraya....

• zanzekgirl • 6 Ağustos 2004 11:58 • #436140
    bence hiç uğraşmaya gerek yok derim!!çünkü zaten bu hipçiler rock müziği keşfedip hiphopu bırakıyolar..yani eninde sonunda herkes doğru yolu buluyo...ya zati arkadaşlar biz nasıl rock müzikle kendimizi buluyoruz ve bu işe laf atanları taşa tutuyoruz buda onların zevki bence kimseyi kesip biçmeye gerek yok..birde zaten böyle bişeye hakkımız yok arakdaşlar herkez özgürdür...kimseyi bu yüzden yargılayamayız...!!!!!
  • metaligirl • 6 Ağustos 2004 14:17 • #436158
    Son Söz:

Gerçek manada Metal dinlemek ayrıcalıktır.....
  • karete • 6 Ağustos 2004 17:10 • #436192
    Son Söz:

arkadaşım 2 sene önce biz antalyada rap festivali düzenledik sen antalyada oturuyosun antalyada rap mekanı yok diyosun saçmalama 14 yaşından 18 yaşına kadar bir rap grubuyla beraberdim şimdi rock ağırlıklı bir gruptayım solo gitaristim ve antalyada verdiğimiz konserde 2000 kişinin üzerinde insan vardı bilmeden konuşma ilk önce sen çevreni tanı ben o konserde elektro gitar çaldım kimsede sataşma yapmadı yok rock çuyu sevmeyiz hesabı yapmadı anlamadım senin sorununu bende bişeyciyim demiyorum ne rock çu ne metalci nede hip hop çu bence sizde kendinizi bi kavanoz içine sığdırmayın müzik çok geniş bir mekan kendinizi soyutlamayın
  • fizban • 6 Ağustos 2004 18:07 • #436204
    Son Söz:

karetecim belki biraz fazla ileri gitmiş olabilirim (o sırada arkadan opeth çalıyorduda) ama ana satma olayını yalnızca fahişelik olarak görme sonuçta insanın annesine küfrederek bi yere gelmeside satmaktır. sonuçta onurunu yerlere atıyorsun. haa ayrıca americanın arka sokakları yrı bi dünya falan değil 1 yıl boyunca amrica'da california'da kaldım ve oradaki sokak çetelerinin söylediklerimden hiç bi farkı yok. hani bizim serseri tinerci sokak çetelerimiz varya hani para için adam bıçaklayan ha işte amerikadakiler de bunlar oraların zenci hip hopçıları. ayrıca hip hop bi müzik bile değildir. onu her kez yapar. hiç bir bilgi ya da sesiniz güzel olması bile gerekmez hip hop yapmak için!
  • fizban • 6 Ağustos 2004 18:08 • #436205
    Son Söz:

unutmadan eminem'de annesine az laf atmadı
  • karete • 6 Ağustos 2004 18:19 • #436206
    Son Söz:

hip hop müzik yapabiliyosan yapta görelim ama ne kadar tutulur senin yaptığın bilmem onu profösyonllik ister her işin bir profösyonelliği vardır müziği kontrol etmek zor iştir ayrıca türkiyedeki hip hop sitelerine bir bak zaten yabancı hip hop u sevmezler ve karşı çıkarlar hatta 50 cent in konserlerine de bu tip kişiler gitmez yabancı özentileri gider gidenler başka gruplar için gidiyo zaten
  • fizban • 6 Ağustos 2004 18:26 • #436207
    Son Söz:

karetedir onun adı
    savunur hip hopı
    ne yapçaz bilinmez
    bu adamı

koy dört dörtlük salak bi turn table ritmine her kez yapabilir bunu tutulmaya gelince medyadan bir kaç arkadaşın olur klip çekersin tabii klibinde yarı çıplak hatunlar olmalı birazda reklam o kadar tutuldu bile haa tabii amerikada olursan. aa bi de hapiste falan da yatmışsan yani iyi bi geçmiş varsa tamamdır milyonlar benim
  • karete • 6 Ağustos 2004 18:29 • #436208
    Son Söz:

bence tutmadı eski moda sözler artık uzun sözler var ve kelimeleri yutarak söylemen gerek bu basit oldu tutmaz müzik uydurmakta kolay deil sandığın gibi hem kolay olsada dinleniyorsa sorun olmaz herhalde
  • karete • 6 Ağustos 2004 18:37 • #436210
    Son Söz:

Tek bir ihtimal var metafiziksel ihtilal
    Ölüme giden atardamar ne kadar insan ömrü var
    Kobay edilen tüm insanlar zehire reklam olacaklar
    Kahramanlığıysa kahpeler yazacaklar ..

mesela bu parça bu parçayı kolay şekillendiremezsin senin sandığın kadar müzik yapmak kolay deil elektronik müziği şekillendirmek hiç kolay deil uzun kelimelerle yapılan rap tutulur bunu öğren bağri
  • nirvanapistol • 8 Ağustos 2004 13:30 • #436296
    Son Söz:

hip pop='tam tam tam' ritmine sığdırılmaya çalışılar kelime saçmalığı